• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Evet benimki klasik daisy,kokusu ağır değil ama aynı zamanda yaz kokusu gibi de değil ikisinin ortası diyebilirim yaz-kış rahat rahat kullanılabilir. Eşim bile böyle şeylere dikkat etmeyen bir adam olarak bana; bu parfümün kokusu bi ayrı,acaip cezbediyor demişti.
hangisi sizinkı tam olarak ? daisy edt mı ?? kalıcı mı nasl

teşekkür ederim fotoğraflar için
geçen gün mağazadaki parfümlerle karşılaştırdım orjinal olduğuna kanaat getirdim :) yalnız kalıcılığı gerçekten çok az
bende bi ara daisy almayıı düşünüyordumm karar weremedimm ... parfümün kalıcı olması benm in cook öenmlıı sen nerden aldın canm ?

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum eşim Dubai'den getirmişti kalıcılığı gayet iyi (kapağını kızım kaybetti) fakat ben de sizin gibi bir keresinde Daisy değil ama başka bir parfüm siparişi vermiştim,şişe altındaki yazılarda vs bi sorun yoktu fakat kalıcılığı mağazalardan aldığıma nazaran daha kötüydü,daha sonra bir arkadaşım sitelerde satılan bazı parfümlerin orjinal olduğunu fakat son kullanma tarihleri bitmek üzere olduğundan kalıcı olma özelliğini zaman geçtikçe kaybettiğini söylemişti dolayısıyla bunun da fiyatlara yansıtıldığını tabi ne kadar doğru bilemiyorum. Maalesef mağazalarda fiyatlar çok uçuk fırsat buldukça yurtdışından getirttirmeye çalışıyorum.
oriflameda en begendıgınızz koku hangisi ???

bebegim bitti nerdeyse :KK70: 2. şişeyi alacağım :KK70:
oh maşallah.:KK53:
ya benimde elime vücut losyonunun testeri geçti. Banyodan sonra sürmüştüm. Pijamalarım yatağım yorganım mis gibi chloe kokuyor. Annem bu koku nerden geliyor parfüm mü sıktın çok güzel sabunsu yumuşatıcı kokusu gibi dedi. Losyonu bu kadar kalıcıysa parfümü nasıldır kim bilir. Gül kokusu baskın gelmişti sevmemiştim ama şimdi bayıldım.

oh maşallah.:KK53:
ya benimde elime vücut losyonunun testeri geçti. Banyodan sonra sürmüştüm. Pijamalarım yatağım yorganım mis gibi chloe kokuyor. Annem bu koku nerden geliyor parfüm mü sıktın çok güzel sabunsu yumuşatıcı kokusu gibi dedi. Losyonu bu kadar kalıcıysa parfümü nasıldır kim bilir. Gül kokusu baskın gelmişti sevmemiştim ama şimdi bayıldım.
Aynen temizlik gibi kokuyor. Bana da sıktıgımda annem demişti kıyafetini yeni mi yıkadın diye:)

bu aralar nedense hep dior hypnotic poison edt kullanıyorum:)
kokusuna her zaman bayılıyordum zaten sıcacık yumuşacık mis gibi vanilya ve badem.:KK200:

Back