- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.411
- 248
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #2.381
Kızlar sipariş vereceğim öneri istiyorum . Calvin klein mi ? Burberry klasik mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
calvin klein hangisi ?Kızlar sipariş vereceğim öneri istiyorum . Calvin klein mi ? Burberry klasik mi ?
yanlış hatırlamıyorsam bunun kadınsı bir kokusu yok. narenciye ağırlıklı bir koku
Bu parfüm canım
Evet denedim baya kalıcı ama ağır kokusu var . Ne alsam bilemedim çiçeksi buram buram koksun istiyorum mis gbi olsun :))
deneyip beğendiysen al canım.Evet denedim baya kalıcı ama ağır kokusu var . Ne alsam bilemedim çiçeksi buram buram koksun istiyorum mis gbi olsun :))
yazın kullanılır mı bu koku nasıl brazz tarf edebilrmısınzz ??
BU KOKUYU COOK MERAK EDİYORM KALICI MI NERDEN ALDINZ ?elizabeth arden-pretty opuyorumnanaktan
JANNA CANM YARDIMINA İHTİYACIM VAR :) SADECE SEVİLLERDE SATILAN TOUS PARFÜMLERİ VARYA ONDAN ALCAM AMA SEVİLDE TAKSİT YAPIYORLAR MI BİLMYORM N11 DE TUNA PARFÜMERİ VAR ORDAN MI ALSAM YOKSA HIZLI AL .COM DAN MI HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİN ?? SANIRIM SEN İKİ YERDEN DE ALMISTINyves saint laurent manifesto edp
İki yerdende memnun kaldım ben hangisinde fiyat daha uygunsa onu tercih edebilirsin canım:) gönül rahatlıgıyla tavsiye ederimJANNA CANM YARDIMINA İHTİYACIM VAR :) SADECE SEVİLLERDE SATILAN TOUS PARFÜMLERİ VARYA ONDAN ALCAM AMA SEVİLDE TAKSİT YAPIYORLAR MI BİLMYORM N11 DE TUNA PARFÜMERİ VAR ORDAN MI ALSAM YOKSA HIZLI AL .COM DAN MI HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİN ?? SANIRIM SEN İKİ YERDEN DE ALMISTIN
cok saol canm bugün siparıs vereym o zmanİki yerdende memnun kaldım ben hangisinde fiyat daha uygunsa onu tercih edebilirsin canım:) gönül rahatlıgıyla tavsiye ederim