- 19 Kasım 2016
- 4.954
- 3.972
- 133
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Bende yapıyorum onu adi bişeydi bak unuttum içine sarimsakda koyuyorum ben enfes bisi oluyor. Aparatif bisi soyliyim bende ekmeklerin üzerine yag surup ustunede tuz dokun firina verin kizarinca aliiin afiyetle yiyinnnnOohkaşarı ben de çok severim. Ben daha biraz önce yapmış olduğumuz tazecik ekmeklere cevizli ev salçası sürüp yedim bu arada eğer ev salçanız varsa içine çekilmiş ceviz, kekik, azıcık kimyon koyarak mükemmel sos elde etmiş okursunuz kuzular aklınızda bulunsun
Neuse premseslerim ben yatiyorum. Sabah dahil olurum size bizi ne isler bekliyor uyandigimizda saymakla bitmez yaptığım isleri tek tek yazarim yemegimide yazarim iyi uykular hepinizeeeee
Nolur sanki,bir kakilmis kolay yetismiyor bakınız benn
Buzluk pastasiiiimiii tariiif verirmisin canimAnnemle kurabiye.borek.buzluk pastasi yaptik
iyi geceler canım. hepiniz dualarımdasınız. Allahım sen konuyu biliyosun aminNeuse premseslerim ben yatiyorum. Sabah dahil olurum size bizi ne isler bekliyor uyandigimizda saymakla bitmez yaptığım isleri tek tek yazarim yemegimide yazarim iyi uykular hepinizeeeee
Acuka bende yapıyorumBende yapıyorum onu adi bişeydi bak unuttum içine sarimsakda koyuyorum ben enfes bisi oluyor. Aparatif bisi soyliyim bende ekmeklerin üzerine yag surup ustunede tuz dokun firina verin kizarinca aliiin afiyetle yiyinnnn
Aminnnnn cokca aminnn çiçeğimiyi geceler canım. hepiniz dualarımdasınız. Allahım sen konuyu biliyosun amin
Hehhhh isdeAcuka bende yapıyorum
Biskuvili pasta canimBuzluk pastasiiiimiii tariiif verirmisin canim
Takip etmen lazım konuyu bildirim içinAminnnnn cokca aminnn çiçeğim❤ burasi bize iyi gelecek bak gör birde bisi sorucam kizlar ya bi yere yaziyorsam ben sadece ordan bildirim geliyor diger yerlerden bildirim falan gelmiyor nasil duzeltebilirim bu durumuuu
Deneyecegim canim tesekkur ederimmmBiskuvili pasta canim
- 2 paket petibör bisküvi
- 1 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı kakao
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 3 yemek kaşığı şeker
- 1 paket vanilya
Ediyorummmm ama bildirim gelmiyor suan burdan sadece bildirim geliyor digeryerlerden gelmiyorrr yaaaTakip etmen lazım konuyu bildirim için
Bizde seviyoruz acı biber salcasiyla yapıyorum benHehhhh isdevalla uykum geldi asiri yapardimda neyse yarin onuda bi yapayim ben
Ay ben de çoktandır mercimek köftesi yapmıyodum. Yapayım en kisa zamanda.Iyi geceler
Balik corbasi
Ispanak
Makarna vardi
Bir de pasta aldik bugun.
Yarina mercimek koftesi, köz patlican ve biberden salata, haydari yapicam. Pastanin yarisi da duruyor. Çayla güzel olur
Aynı benimki her gün ayni muhabbetBen bugün kadınbudu köfte yaptım.yanına da patates püresi ve pirinç pilavı ohhhhama yarına napacağım bilmiyorum
eşime sürekli ne yapayım ne yiyelim diyorum sen ne istiyorsan onu yap diyor yahu mübarek ben bilsem yapacağım zaten aklıma gelmiyor sen söyle ben yapayım Demi töbe töbe
Bende acibiner salcadina bayılırım aci biberede bayilirim acccc benBizde seviyoruz acı biber salcasiyla yapıyorum ben
Gelen bildirimi farketmeyip acmazsan da birdaha gelmiyor konuya gitmedenEdiyorummmm ama bildirim gelmiyor suan burdan sadece bildirim geliyor digeryerlerden gelmiyorrr yaaa
Ay ben de çoktandır mercimek köftesi yapmıyodum. Yapayım en kisa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?