- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.279
- 298
- Konu Sahibi seniseviyorum-
Aşkolsun. Icim arttı koydum dolaba yaprak koydum suya yarın bi daha saracam. ondan vereyim sana.
Şimdide gönlümü almaya çalışıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkolsun. Icim arttı koydum dolaba yaprak koydum suya yarın bi daha saracam. ondan vereyim sana.
Kiz bizede uzat bak biyerimiz siserBana sarma vermemek için bitti diyor
Ya diger günlere o zaman karar veririz canım bir yere gitmiyoz.Yarin ben kiymali manti yapicam kafaya koydum diğer arkadaslarada fikir olsun. Kiymasi olmayan patatesli nohutlu yapabilirrrr.
Sonraki gunde kurufasulye ve pilav yaninada cacik bayadir yapmiyordum iyi gider
Vermiyor bacımm vermiyooKiz bizede uzat bak biyerimiz siser
Hahahaha giiiiitmeyelimmmmmm burasini sevdim beeeenYa diger günlere o zaman karar veririz canım bir yere gitmiyoz.
Bizim evde de ariel reklamı çekiyorlar eşim ve oğlum halının üstünde ,bizede gelBen tek başımayken de yapıyodum eşim işe gidip geliyordu arada 2 gündür gitmiyo onla daha çok yiyorum
normalde de manyaktım coronadan sonra elinde aceyle parka giden ayşe teyzeye döndüm
Hoşbuldummm Ben yapmadığım için tarif veremiyorum tam olarak ama un, su ve mayadan başka bir şey değil Bu arada kızlar ben vejeteryanım benim menülerde etli mantı falan olmaz bana sebze olsun baklagil olsun oh ohHosssssgeldin prenses artik dusunmek yok burda birbirimize destek.olucazzz bende yapmayı düşünüyorum ekmek.ama.bizimkisi eve geldiginde ekmek.almadan gelmez masalllah diyimde nyse o.ekmekler bitsin bende yapicam burayada resim atarim tarifde veririm
Bisiler yerken sarma yiyormuş gbi yapalım bariiiVermiyor bacımm vermiyoo ☹☹☹
dondurucuda varsa barbunya yap canımHoşbuldummm ❤ Ben yapmadığım için tarif veremiyorum tam olarak ama un, su ve mayadan başka bir şey değil Bu arada kızlar ben vejeteryanım benim menülerde etli mantı falan olmaz bana sebze olsun baklagil olsun oh oh ❤
Yaaaa bende nerde et nerde tavuk nerde kıyma hele kaşarlı yemeklere bayilirim of off aciktim yaaaHoşbuldummm ❤ Ben yapmadığım için tarif veremiyorum tam olarak ama un, su ve mayadan başka bir şey değil Bu arada kızlar ben vejeteryanım benim menülerde etli mantı falan olmaz bana sebze olsun baklagil olsun oh oh ❤
Bizim evde de ariel reklamı çekiyorlar eşim ve oğlum halının üstünde ,bizede gel
miyaww__ sende kedi vardı di mi?
Bisiler yerken sarma yiyormuş gbi yapalım bariii
Maalesef yokdondurucuda varsa barbunya yap canım
psikolojik baskı ❤ benkakılmış mıyım benn
evetttt
psikolojik baskııı en sevdiğimm
Ooh kaşarı ben de çok severim. Ben daha biraz önce yapmış olduğumuz tazecik ekmeklere cevizli ev salçası sürüp yedim bu arada eğer ev salçanız varsa içine çekilmiş ceviz, kekik, azıcık kimyon koyarak mükemmel sos elde etmiş okursunuz kuzular aklınızda bulunsunYaaaa bende nerde et nerde tavuk nerde kıyma hele kaşarlı yemeklere bayilirim of off aciktim yaaa
Nolur sanki,bir kakilmis kolay yetismiyor bakınız bennkakılmış mıyım benn
evetttt
psikolojik baskııı en sevdiğimm