• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BUGÜN EVDE NELER YAPTIN.MENUDE NE VAR💃

Yarin ben kiymali manti yapicam kafaya koydum diğer arkadaslarada fikir olsun. Kiymasi olmayan patatesli nohutlu yapabilirrrr.
Sonraki gunde kurufasulye ve pilav yaninada cacik bayadir yapmiyordum iyi gider😂
Ya diger günlere o zaman karar veririz canım bir yere gitmiyoz. 🤣

Ben tek başımayken de yapıyodum eşim işe gidip geliyordu arada 2 gündür gitmiyo onla daha çok yiyorum 😀😀😀

normalde de manyaktım coronadan sonra elinde aceyle parka giden ayşe teyzeye döndüm 😀😀😀
Bizim evde de ariel reklamı çekiyorlar eşim ve oğlum halının üstünde ,bizede gel:KK70:

Hosssssgeldin prenses artik dusunmek yok burda birbirimize destek.olucazzz🧡 bende yapmayı düşünüyorum ekmek.ama.bizimkisi eve geldiginde ekmek.almadan gelmez masalllah diyimde😂😂😂😂 nyse o.ekmekler bitsin bende yapicam burayada resim atarim tarifde veririm 💃
Hoşbuldummm ❤️ Ben yapmadığım için tarif veremiyorum tam olarak ama un, su ve mayadan başka bir şey değil 💁🏼‍♀️ Bu arada kızlar ben vejeteryanım benim menülerde etli mantı falan olmaz 🙈 bana sebze olsun baklagil olsun oh oh ❤️

Hoşbuldummm ❤ Ben yapmadığım için tarif veremiyorum tam olarak ama un, su ve mayadan başka bir şey değil 💁🏼‍♀️ Bu arada kızlar ben vejeteryanım benim menülerde etli mantı falan olmaz 🙈 bana sebze olsun baklagil olsun oh oh ❤
Yaaaa bende nerde et nerde tavuk nerde kıyma 😂 hele kaşarlı yemeklere bayilirim of off aciktim yaaa:KK48::KK48:

Yaaaa bende nerde et nerde tavuk nerde kıyma 😂 hele kaşarlı yemeklere bayilirim of off aciktim yaaa:KK48::KK48:
Ooh 😂 kaşarı ben de çok severim. Ben daha biraz önce yapmış olduğumuz tazecik ekmeklere cevizli ev salçası sürüp yedim 🙈 bu arada eğer ev salçanız varsa içine çekilmiş ceviz, kekik, azıcık kimyon koyarak mükemmel sos elde etmiş okursunuz kuzular aklınızda bulunsun 💁🏼‍♀️

Neuse premseslerim ben yatiyorum. Sabah dahil olurum size bizi ne isler bekliyor uyandigimizda saymakla bitmez yaptığım isleri tek tek yazarim yemegimide yazarim iyi uykular hepinizeeeee :KK36: :KK200::KK36::KK200:

Back