• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BUGÜN EVDE NELER YAPTIN.MENUDE NE VAR💃

İyi geceler kızlar, bu başlık çok iyi olmuş 😊 bu akşam eşimle ekmek yaptık, aslında tamamen eşim yaptı. Yoğurdu, şekillendirdi pişirdi mis gibi oldu. Bence artık evde yapmak en iyisi, özellikle de bu aralar. Şimdi yarın ne yapsam diyordum ki bu başlığa denk geldim harikasınız.

İyi geceler kızlar, bu başlık çok iyi olmuş 😊 bu akşam eşimle ekmek yaptık, aslında tamamen eşim yaptı. Yoğurdu, şekillendirdi pişirdi mis gibi oldu. Bence artık evde yapmak en iyisi, özellikle de bu aralar. Şimdi yarın ne yapsam diyordum ki bu başlığa denk geldim harikasınız.
Hosssssgeldin prenses artik dusunmek yok burda birbirimize destek.olucazzz🧡 bende yapmayı düşünüyorum ekmek.ama.bizimkisi eve geldiginde ekmek.almadan gelmez masalllah diyimde😂😂😂😂 nyse o.ekmekler bitsin bende yapicam burayada resim atarim tarifde veririm 💃

Ben kendim mantı açamam ki evdeki hazır olanı haşlarım. 😀 Dün makarna bugün mantı ey maşallah. 😀 hamurabi olacağız. 😀
Bezeleri küçük küçük yap aç canım illa koca tepsi kadar acmana gerek yok 🥰

Evde kendi basima kahvalti yapamıyorum ben kizlar siz yapabiliyormusunuz bi rutin hakine getiremedim bazen yapiyorum hersey hazırlıyorum bazen hemen agzima iki bisi atıyorum yallaaah.
Yemek yaptikdan sonrada cok az bisi ondan yiyorum tamam aksama kdr beklerim

Evde kendi basima kahvalti yapamıyorum ben kizlar siz yapabiliyormusunuz bi rutin hakine getiremedim bazen yapiyorum hersey hazırlıyorum bazen hemen agzima iki bisi atıyorum yallaaah.
Yemek yaptikdan sonrada cok az bisi ondan yiyorum tamam aksama kdr beklerim

Ben tek başımayken de yapıyodum eşim işe gidip geliyordu arada 2 gündür gitmiyo onla daha çok yiyorum 😀😀😀

Coronadan sonrami böyle hep mi 😂

normalde de manyaktım coronadan sonra elinde aceyle parka giden ayşe teyzeye döndüm 😀😀😀

Ben tek başımayken de yapıyodum eşim işe gidip geliyordu arada 2 gündür gitmiyo onla daha çok yiyorum 😀😀😀

normalde de manyaktım coronadan sonra elinde aceyle parka giden ayşe teyzeye döndüm 😀😀😀
Yok duzenli beslenemiyorum kendim kahvalti yapamiyorumm normalde arkadaslarla yerdik onlarida alamiyorum gidemiyorum biyere☹

Yarin ben kiymali manti yapicam kafaya koydum diğer arkadaslarada fikir olsun. Kiymasi olmayan patatesli nohutlu yapabilirrrr.
Sonraki gunde kurufasulye ve pilav yaninada cacik bayadir yapmiyordum iyi gider😂

Back