BUGÜN EVDE NELER YAPTIN.MENUDE NE VAR💃

Kızlar hatta bahar temizliği mi yapsak evdeyken be geçen haftasonu mutfak dolaplarını içini dışını sildim baya uğraştırdı boşalt sil yerine yerleştir derken 🙄 buzdolabını silmem gerek evi temizlemem gerek ama romatizmam var kendi başıma ev temizleyince çok ağrım oluyor
Bendede var herhlde romatizma agriyor hele bu havalarda aman aman bu yasta bu bacak agrisi yaslaninca noluruz bilmem😂 valla yarin guzeeel bir temizlik yapariz bahar temizligini havalar biraz isinsin oyle baslicam evin tumm camlarını acicam havalansin dursun ev 2 saat havalandiriyorum günlük amaaa yaz geksin biranonce temizlik yapalim gezelim tozalimmm

Amin canım amin çok zor gerçekten Bende eşime marketten abur cubur aldırıyordum ama bitti eşimde almak istemiyor zaten hep söyleniyordu ben de kendim yapıyorum tatlıyı 😂
Bende yapiyorum tatlilar ama ziyan olmakdan baska bisi olmuyor bizim evde ben yiyorum sadece esim malesef oyle hersey yemez oda yemeyincr sadece bende tadi çıkmıyor söyle iştahlı iştahlı yese neler yaparimda isde ümük yok😂

Bendede var herhlde romatizma agriyor hele bu havalarda aman aman bu yasta bu bacak agrisi yaslaninca noluruz bilmem😂 valla yarin guzeeel bir temizlik yapariz bahar temizligini havalar biraz isinsin oyle baslicam evin tumm camlarını acicam havalansin dursun ev 2 saat havalandiriyorum günlük amaaa yaz geksin biranonce temizlik yapalim gezelim tozalimmm
Rabbim şifa versin ay çok zor valla bacaklarım ağrıyordu üstüne basamıyordum ağrıdan şimdi kollarıma geçti ev işi yaparken canım çıkıyor demlik taşımak bile kolumu ağrıtıyor en ufak ağır bişey kaldıramıyorum kollarım acayip ağrıyor

Patates salatası çok severim ama içine yeşillikler ayıklayıp doğramaya üşendiğim için hiç yapmadım 😂
Bana malzeme olsun üşenmem yaparim ben kendime arada yapiyorum yiyorum dedigim.gbi esim 1 kase yer ben 3 kase 😂

Patates salatası çok severim ama içine yeşillikler ayıklayıp doğramaya üşendiğim için hiç yapmadım 😂

Benimki kolay canım bolca kuru nane ve antepten acısız pulbiber kendimi iyi hissetmedigim için yesillikle uğraşmadım ;)

Rabbim şifa versin ay çok zor valla bacaklarım ağrıyordu üstüne basamıyordum ağrıdan şimdi kollarıma geçti ev işi yaparken canım çıkıyor demlik taşımak bile kolumu ağrıtıyor en ufak ağır bişey kaldıramıyorum kollarım acayip ağrıyor
Ahahaja bendede var demlik.kaldiramam baya buyukse demlik yanimda kim varsa ona derim sen koy gbisine bbilegimde bide zorlamadan.dolayii top gbi bisi cikti zorlandigi an ağrıyor birde ustune yatarsam tamam yani ogün ben.iptal

Yalnız bu topik çok iyi oldu kafamız dağılır hem gündemden hem de bebek konularından kafamıza çok takıp stres yapıyoruz burası hepimize iyi gelecek bence

Annem üşenmeme çok kızar malzeme olduktan sonra üşenilir mi hiç diye söylenip durur 😂
Valla bazen banada geliyordu üşengeçlik su virüs oldugundan beri yok bazı seyleri düşünüyorum sonra motivelendiriyorum kendimi yapiyorum 😂 bulasik isini sevmiyorum bende makinaya koy bide yerleştirmesi of offf 😂

Yalnız bu topik çok iyi oldu kafamız dağılır hem gündemden hem de bebek konularından kafamıza çok takıp stres yapıyoruz burası hepimize iyi gelecek bence
Aynen bende oyle dusundum yaa arasdirmicam bu ay bakicam buraya konusucsm sizinle motivelendiriyorum kendimi.kendimi dinlemicem ay onda o olmusmu bu bende var sende varmi demicem saldım cayiraaa😂

Valla bazen banada geliyordu üşengeçlik su virüs oldugundan beri yok bazı seyleri düşünüyorum sonra motivelendiriyorum kendimi yapiyorum 😂 bulasik isini sevmiyorum bende makinaya koy bide yerleştirmesi of offf 😂
Ay evet şu bulaşık makinesini doldur boşalt yerine yerleştir çok sinir bozucu 😂😂

Aynen bende oyle dusundum yaa arasdirmicam bu ay bakicam buraya konusucsm sizinle motivelendiriyorum kendimi.kendimi dinlemicem ay onda o olmusmu bu bende var sende varmi demicem saldım cayiraaa😂
Ay valla sürekli kendimde belirtiler arayıp durdum hep psikolojik olarak belirti varmış hamileyiz gibi hissediyoruz sonra sonu hüsran oluyor stres yapmamak lazım farklı işlerle uğraşmak gerek

Ay valla sürekli kendimde belirtiler arayıp durdum hep psikolojik olarak belirti varmış hamileyiz gibi hissediyoruz sonra sonu hüsran oluyor stres yapmamak lazım farklı işlerle uğraşmak gerek
Elnette simdi yarin giriyoruz buraya bakıyoruzzz kimler ne isler yapmış sonra bizede bi gaz geliyor kalkip yapiyoruz herseyi unutuyoruz evi duzene sokuuuyoruz 😂

Mesela yaz geldiginde yazliklar cikacak kisliklar toparlancak daha cok islerimiz var hepimiz beraber yapacaaaazz💃

Evet ya şimdiden yapanlar var ama havalar soğuk mayıs gelmeden ben yazlıkları çıkaramam çok üşüyen biriyim
Yokkk daha var bende donarim dogalgazi daha kapamadik bileee😂 faturalar faturalar gelir

Back