BUGÜN EVDE NELER YAPTIN.MENUDE NE VAR💃

Ben bugün kadınbudu köfte yaptım.yanına da patates püresi ve pirinç pilavı ohhhh😂 ama yarına napacağım bilmiyorum 🤦🏻‍♀️
eşime sürekli ne yapayım ne yiyelim diyorum sen ne istiyorsan onu yap diyor yahu mübarek ben bilsem yapacağım zaten aklıma gelmiyor sen söyle ben yapayım Demi töbe töbe 😂
Taaam üstüne bastinnn tam.
Ben- askim bufun ne yapayim ne istersin.
Kocambey- senbilirsin aşkım 🙄 gelde sinir olma ya vallahi ayar oluyorum deliriyorum

Gelen bildirimi farketmeyip acmazsan da birdah gelmiyor konuya gitmeden
Valla yazdigim.yere yaziyorum devam ederim.aslinda direk bakarim ama malesef te onceki bildirime.gidiyorum.oyle konuya bakiyorum 🙄

Sen yarın bir çiğköfte yoğur😂😂😂
Bendee o kol yokk yamulurum 😂 bide ben cigkofteden tiksintim yiyemiyorum fok severdim hagga ramazanlarda falan böyle orucluyken canim cekerdi esime derdim.alirdi bi tiksindimmm bidaa yiyemiyorum☹

Yarin ayrica yer fistigi ezmesi ve hardal yapicam allah izin verirse 😁

Bendee o kol yokk yamulurum 😂 bide ben cigkofteden tiksintim yiyemiyorum fok severdim hagga ramazanlarda falan böyle orucluyken canim cekerdi esime derdim.alirdi bi tiksindimmm bidaa yiyemiyorum☹
Bende çok oldu yemeyeli alamayiz da simdi 😂

herkese merhaba kızlar hayirli geceler aklimdan geçti dedim neden olmasın malum evden cikamiyoruz.Evde neler yaptik menude ne yemegimiz var kafamizi dağıtalım istedim. Burasi iyi ki var hadiii sizde gelinnn birlikte iş yapariz birbirimize yemek fikirleri veririz hadi bakalim hayırlı uğurlu olsun topigimiz ❤
Bugün Birşey yapmadım dünden kalan yemeklerim vardı zaten 20 lik diş çıkarıyorum başım yüzüm ağrıdan zonkluyor onun dışında haftasonu ekmek yaptım haşhaşlı revani yaptım eşim istemişti o bitti sonra saray sarması yaptım tatlıyı çok seviyorum eşimi de kendime benzettim 100 kilo çıkacağız galiba bu süreçten yarın da ne yapsam diye düşünüyorum çayın yanı tatlısız olmuyor tuzlu kurabiye tatlı kurabiye mi yapsam acaba 😂😂

Bugün Birşey yapmadım dünden kalan yemeklerim vardı zaten 20 lik diş çıkarıyorum başım yüzüm ağrıdan zonkluyor onun dışında haftasonu ekmek yaptım haşhaşlı revani yaptım eşim istemişti o bitti sonra saray sarması yaptım tatlıyı çok seviyorum eşimi de kendime benzettim 100 kilo çıkacağız galiba bu süreçten yarın da ne yapsam diye düşünüyorum çayın yanı tatlısız olmuyor tuzlu kurabiye tatlı kurabiye mi yapsam acaba 😂😂
Yaaaaa 20 lik dış mi aman aman cikmasi bi ağrı çektirmesi ap ayrı🙄 cok geçmiş olsun canım insalllaaah gecer dis agrisi cok zor bilirim☹
Ben cayin yanina ya cekirdek ya cips cok yiyorum bazen esim inat ediyor almiyor zararli die ictigim cayin tadini alamiyorum cipsiz😂

Kızlar hatta bahar temizliği mi yapsak evdeyken be geçen haftasonu mutfak dolaplarını içini dışını sildim baya uğraştırdı boşalt sil yerine yerleştir derken 🙄 buzdolabını silmem gerek evi temizlemem gerek ama romatizmam var kendi başıma ev temizleyince çok ağrım oluyor

Yaaaaa 20 lik dış mi aman aman cikmasi bi ağrı çektirmesi ap ayrı🙄 cok geçmiş olsun canım insalllaaah gecer dis agrisi cok zor bilirim☹
Ben cayin yanina ya cekirdek ya cips cok yiyorum bazen esim inat ediyor almiyor zararli die ictigim cayin tadini alamiyorum cipsiz😂
Amin canım amin çok zor gerçekten Bende eşime marketten abur cubur aldırıyordum ama bitti eşimde almak istemiyor zaten hep söyleniyordu ben de kendim yapıyorum tatlıyı 😂

Back