• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BUGÜN EVDE NELER YAPTIN.MENUDE NE VAR💃

Ooh 😂 kaşarı ben de çok severim. Ben daha biraz önce yapmış olduğumuz tazecik ekmeklere cevizli ev salçası sürüp yedim 🙈 bu arada eğer ev salçanız varsa içine çekilmiş ceviz, kekik, azıcık kimyon koyarak mükemmel sos elde etmiş okursunuz kuzular aklınızda bulunsun 💁🏼‍♀️
Bende yapıyorum onu adi bişeydi bak unuttum içine sarimsakda koyuyorum ben enfes bisi oluyor. Aparatif bisi soyliyim bende ekmeklerin üzerine yag surup ustunede tuz dokun firina verin kizarinca aliiin afiyetle yiyinnnn😂

miyaww__ miyaww__ biz haber bekliyoduk olmadı ya. Istanbuldaydı biz yalovadayız il dışına vermiyolar pek. 😔

Aaaaa ☹️☹️
şu ortalık durulsun yalovadan bakalım canım

Neuse premseslerim ben yatiyorum. Sabah dahil olurum size bizi ne isler bekliyor uyandigimizda saymakla bitmez yaptığım isleri tek tek yazarim yemegimide yazarim iyi uykular hepinizeeeee :KK36: :KK200::KK36::KK200:

İyi gecelerr 💜💜💜💜💜

Nolur sanki,bir kakilmis kolay yetismiyor bakınız benn 🥴😂😂

Kakılmışdaşım benim 😀😀😀😀😀

Bende yapıyorum onu adi bişeydi bak unuttum içine sarimsakda koyuyorum ben enfes bisi oluyor. Aparatif bisi soyliyim bende ekmeklerin üzerine yag surup ustunede tuz dokun firina verin kizarinca aliiin afiyetle yiyinnnn😂
Acuka bende yapıyorum🥰

iyi geceler canım. hepiniz dualarımdasınız. Allahım sen konuyu biliyosun amin
Aminnnnn cokca aminnn çiçeğim 🤲❤ burasi bize iyi gelecek bak gör birde bisi sorucam kizlar ya bi yere yaziyorsam ben sadece ordan bildirim geliyor diger yerlerden bildirim falan gelmiyor nasil duzeltebilirim bu durumuuu

Iyi geceler

Balik corbasi
Ispanak
Makarna vardi

Bir de pasta aldik bugun.

Yarina mercimek koftesi, köz patlican ve biberden salata, haydari yapicam. Pastanin yarisi da duruyor. Çayla güzel olur 😄

Ben bugün kadınbudu köfte yaptım.yanına da patates püresi ve pirinç pilavı ohhhh😂 ama yarına napacağım bilmiyorum 🤦🏻‍♀️
eşime sürekli ne yapayım ne yiyelim diyorum sen ne istiyorsan onu yap diyor yahu mübarek ben bilsem yapacağım zaten aklıma gelmiyor sen söyle ben yapayım Demi töbe töbe 😂

Aminnnnn cokca aminnn çiçeğim 🤲❤ burasi bize iyi gelecek bak gör birde bisi sorucam kizlar ya bi yere yaziyorsam ben sadece ordan bildirim geliyor diger yerlerden bildirim falan gelmiyor nasil duzeltebilirim bu durumuuu
Takip etmen lazım konuyu bildirim için

Iyi geceler

Balik corbasi
Ispanak
Makarna vardi

Bir de pasta aldik bugun.

Yarina mercimek koftesi, köz patlican ve biberden salata, haydari yapicam. Pastanin yarisi da duruyor. Çayla güzel olur 😄
Ay ben de çoktandır mercimek köftesi yapmıyodum. Yapayım en kisa zamanda. 🤔

Ben bugün kadınbudu köfte yaptım.yanına da patates püresi ve pirinç pilavı ohhhh😂 ama yarına napacağım bilmiyorum 🤦🏻‍♀️
eşime sürekli ne yapayım ne yiyelim diyorum sen ne istiyorsan onu yap diyor yahu mübarek ben bilsem yapacağım zaten aklıma gelmiyor sen söyle ben yapayım Demi töbe töbe 😂
Aynı benimki her gün ayni muhabbet 😂😂

Back