- 28 Mart 2013
- 12.828
- 17.334
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
çok ayıp etmiş
3 gün önce benim de doğumgünümdü.
bi annem kutladı, bi de eşim.
facebook'tan doğum tarihimi kaldırınca başka kimsenin hatıırına gelmediğimi anladım
canın affetmek istiyor tabi ortada bi 6 yıl var, ama öte yanda da ömrün var.. çok iyi düşün ceylinim, ömür geçer mi geçmez mi çok iyi düşün, dualarımdasın..
Ceylin affetme diyemem her ne kadar affedişini çok saçma da bulsam ama bari bu kadar kolay affetme. Ne demek davası varmış. Başlatmasın davasından. Bu kadar ağır konuşmasını gerektirmiyor davası olması. Ne olur ya biraz kendinize değer verin. Siz kendinize değer vermezseniz hayatınızdaki insan neden versin ki? Sen bunları yaşamaması gereken kıymetli bir insansın. Sen o lafları haketmeyen özel birisin. 6 yılın hatrına affedilemi diye düşüneceğin yerde 6 yılın emeğine ben bunları haketmedim demelisin. Eğer yanlış hatırlamıyorsam bir sürü kötü alışkanlıktan vazgeçiş sürecinde yanındaymışsın. Sen ona bu kadar destekken bu hakaretler niye. Kendini sev, kendine değer ver. Kendine saygı duy.
Yaa canim, erkeklerin sonuncusu mu sanki erkek arkadasin ? Ahh ahh evlendiginde de bunlari artirarak yapicak sana buyuk ihtimal. Cunku iyice ogrendi sen nazik bir insan olmana ragmen onun hakaretvari sozlerini simdiden cekiyorsun. Onu kaybetmekten korkuyorsun. Burnundan ne diye kil aldiriyirsun a be guzelim. Kotu aliskanlik demis birisi, bence o zaman arkana donmedn kacmaliymissin canim.
Ah guzelim sana yazik. Bari baska ozellikleri bunu kapatiyor mu ? Bak evlenince sorunlar sevgiyi bitirir. Hic birimiz senin pisman olup uzulmeni istemeyiz.
iş ciddiye binince düzelir demişsin canım inşallah öyle olur.
üzülmeni hiç istemem ama burda çok okuyoruz şu anda bile sana ceptesin diye rahat muamelede bulunan bir adam evlediğinde daha beterini yapmaz,umuyorum.
Bugün bulusalim dedi gitmrdim .
Bilmiyorum.
Umarim umdugum gibi olur..
Çok tesekkur ederim.
Gecer belki diyorum is ciddiye binince düzelir diyorum .
bı erkek çok rahatsa demek kı ssna yeterınce onem vermıyo yane yedekte de var :d
Simdi sana bunu yapan evlenince yuzune bakmaz ayni evde 2yabanci olursunuzahanda suraya yaziyorum
herşeyin hayirlisi diyorum ya tesekkur ederim değerli fikirleriniz yorumlariniz icin .canım bence iş ciddiye binince iyice salar.......
Son durum su ki kizlar sevgilimde olan numarami kullanmiyorum daha .
Faceden mesaj atmis birşey demedim
Gorusmeme karari aldim ona da söyledim .
Hatti kirdim attim facedeki ilişki durumumuzu kalfirdim..
Hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?