- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
sağolunHele bu günde ? Pes.... Eminim fındık kabuğunu doldurmayacak birşey yüzünden olmuştur bu kavga... Arayı düzeltin derim..
Dogum gününüz kutlu olsun
Sebep neydi ? Düzelir üzülmeyin ...sağolunama bugün filan düzelmez artık yapacak bişey yok şu an..
Kavganın başlangıç nedeni bana kahvaltılık almamasıydıkavga sebebiniz tam olarak nedir sanrım sizinde öfke kontrolünüz yok..
agızdan cıkan sözlerinize dur diyemiyor ne konuştugunuzu bilemiyorsunuz kavga esnasnda ..
bugune denk gelmesi gercekten cok kötü olmş.
işe geç kaldığımız için kahvaltılık almamasıydıSebep neydi ? Düzelir üzülmeyin ...
maalesef öyle olduAma kendi doğum gününü kendin zehir etmişsin.
Şaka gibi !... Bunun için kavga mı olur hele de o küfürişe geç kaldığımız için kahvaltılık almamasıydıelbette düzelir ilk defa demiyorum maalesef böyle lafları ama bugün benden hiçbir şey bekleme dedi bugün zehir oldu yani
bunn için mutlaka yardım almalısın bilyorsn değil mi ? yarn geri dönüşüm olmayan seylere sebebiyet verirsin ve karsındaki insanda biryere kadar idare edebilir seni.. olan olmuş artıkKavganın başlangıç nedeni bana kahvaltılık almamasıydıgerçekten öfke kontrolüm yok kendimi kaybediyorum ben sinirlendiğimde
sağol canım teşekkür ederim :)Gönlünü almaya bak . çizgiyi aşmışsın gerizekalı şerefsiz falan .
Bu arada doğum günün kutlu olsun
şu an özür dilesem de anlamı yok bana dedi ki bir arkadaşıma karısı şerefsiz dedi diye boşandılar dedi sen bana sürekli diyorsun bunu ne şerefsizliğimi gördüysen dediŞaka gibi !... Bunun için kavga mı olur hele de o küfürşimdi sizi bugün görmezden gelse haklıdır arayıp özür dileyin
Sürekli söylüyor musunuz bunu ? Ne anlamı kaldı o zaman bu evliliğin? Olur mu öyle şey yahu? Şahsen böyle bişey desem ciddi söylüyorum eşimle aynı yatağa girerken utanırım... Benim en kötü sözüm "dengesiz" onu bile derken utanıyorumşu an özür dilesem de anlamı yok bana dedi ki bir arkadaşıma karısı şerefsiz dedi diye boşandılar dedi sen bana sürekli diyorsun bunu ne şerefsizliğimi gördüysen dedi
off maalesef ki bu benim düzelmiş halim, daha neler neler yapıyorum çevremdekilerebunn için mutlaka yardım almalısın bilyorsn değil mi ? yarn geri dönüşüm olmayan seylere sebebiyet verirsin ve karsındaki insanda biryere kadar idare edebilir seni.. olan olmuş artık
bence aksam olunca al karsına konus özür dile eşini tatlıya baglayn
kendi gününü kendin zehir etmssin
ah bu cenemizi tutamıyoruz ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?