- 9 Ocak 2012
- 14.972
- 28.817
- 798
- Konu Sahibi Passionatewoman
çok ağır konuşmuşsunuz. her evlilik farklıdır ama bizde böyle kelimeler boşanma sebebidir 5 yıllık evliyim yani hala böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim bakın bu çok mantıklıymışş :)siz eşinize özür dilerim notu ile çiçek gönderin...o zaman akşam süprizini yakalarsınız....veya öğle arasında biseyler yapın... Doğum günüzde kutlu olsun...
hatalısınız.. kendinizi frenlemeyi bilmelisinizişe geç kaldığımız için kahvaltılık almamasıydı elbette düzelir ilk defa demiyorum maalesef böyle lafları ama bugün benden hiçbir şey bekleme dedi bugün zehir oldu yani
Yengeç burcu kadını öyle sözler söyler miymiş?
Artik olan olmus tatlim,,, kendine al tek kisilik pasta aksam yemekten sonra cikar ,,iyi ki digdun bana diye sarki söyle,,mumunu söndür git esinin yanina ozur dilerim hayatim bir anlik sinirle cikti agzimdan de bende de var bu ofke problemi , oglum var kucuk bende bir uzmandan yardim almak istiyorum,,belki sende yapabikirsin böyle bir sey...dogim günün kutlu olsunişe geç kaldığımız için kahvaltılık almamasıydı elbette düzelir ilk defa demiyorum maalesef böyle lafları ama bugün benden hiçbir şey bekleme dedi bugün zehir oldu yani
Bir eş diğerine gerizekalı, şerefsiz falan diyememeli.Saçma sapan bir konu yüzünden trip attım kavga etmeye başladık ben bir kavgaya başladığımda kolay kolay sakinleşemiyorum.. Hiç yok yere bildiğiniz birbirimize girdik ve ben ona gerizekalı şerefsiz dedim çok bozuldu..
Benim senin için ne planlarım vardı bugün işyerine hediyeyle çiçek gönderecektim akşam yemeğe götürecektim filan dedi ama iş işten geçti yani en mutlu olmam gereken gün zehir oldu bana
burcumun özelliklerini taşımıyorum hiç :)Yengeç burcu kadını öyle sözler söyler miymiş?
Ben de aynı burçtanım. Aç kalmaya da dayanamam. Hele çalışıyorsam. Ne olurmuş iki poğaça alsa :)burcumun özelliklerini taşımıyorum hiç :)
ona gerizekalı şerefsiz dedim
Kavganın başlangıç nedeni bana kahvaltılık almamasıydı
ben çiçek gönderdim işyerine.. bilmiyorum ne tepki verecek ama.. buradan o fikri veren arkadaşa ve size çok teşekkür ederimm.. :)Artik olan olmus tatlim,,, kendine al tek kisilik pasta aksam yemekten sonra cikar ,,iyi ki digdun bana diye sarki söyle,,mumunu söndür git esinin yanina ozur dilerim hayatim bir anlik sinirle cikti agzimdan de bende de var bu ofke problemi , oglum var kucuk bende bir uzmandan yardim almak istiyorum,,belki sende yapabikirsin böyle bir sey...dogim günün kutlu olsun