• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Benim Doğum Günüm ve Eşimle Birbirimize Girdik :(

işe geç kaldığımız için kahvaltılık almamasıydı :KK70: elbette düzelir ilk defa demiyorum maalesef böyle lafları ama bugün benden hiçbir şey bekleme dedi bugün zehir oldu yani :KK43:
hatalısınız.. kendinizi frenlemeyi bilmelisiniz

bugün için bende olsam bişey yapmam

işe geç kaldığımız için kahvaltılık almamasıydı :KK70: elbette düzelir ilk defa demiyorum maalesef böyle lafları ama bugün benden hiçbir şey bekleme dedi bugün zehir oldu yani :KK43:
Artik olan olmus tatlim,,, kendine al tek kisilik pasta aksam yemekten sonra cikar ,,iyi ki digdun bana diye sarki söyle,,mumunu söndür git esinin yanina ozur dilerim hayatim bir anlik sinirle cikti agzimdan de bende de var bu ofke problemi , oglum var kucuk bende bir uzmandan yardim almak istiyorum,,belki sende yapabikirsin böyle bir sey...dogim günün kutlu olsun

Saçma sapan bir konu yüzünden trip attım kavga etmeye başladık ben bir kavgaya başladığımda kolay kolay sakinleşemiyorum.. Hiç yok yere bildiğiniz birbirimize girdik ve ben ona gerizekalı şerefsiz dedim çok bozuldu..

Benim senin için ne planlarım vardı bugün işyerine hediyeyle çiçek gönderecektim akşam yemeğe götürecektim filan dedi ama iş işten geçti yani en mutlu olmam gereken gün zehir oldu bana :110::63::KK62:
Bir eş diğerine gerizekalı, şerefsiz falan diyememeli.
Bunun insana saygı duymakla alakası var.
Bu kadar basite indirgeyip sakinleşemedim diyerek sıyrılamamalısınız...
Yaptığınızdan değil de Doğum gününüz kutlanmayacak diye pişman olmuşsunuz resmen...

Haketmişsiniz.. ben eşinin yerinde olsam bidaha hayatım boyunca dogum gününü kutlamazdım. Şerefsiz nedir ya? o şerefsizse siz ne oluyorsunuz bu durumda ???

boşver bu senede böyle olsun çok ta alttan alma üstüne fazla gider
sadece uzatma

dogum gunun kutlu olsun nice saglıkla güzel yaşlara:KK73::KK36::21:

Artik olan olmus tatlim,,, kendine al tek kisilik pasta aksam yemekten sonra cikar ,,iyi ki digdun bana diye sarki söyle,,mumunu söndür git esinin yanina ozur dilerim hayatim bir anlik sinirle cikti agzimdan de bende de var bu ofke problemi , oglum var kucuk bende bir uzmandan yardim almak istiyorum,,belki sende yapabikirsin böyle bir sey...dogim günün kutlu olsun
ben çiçek gönderdim işyerine.. bilmiyorum ne tepki verecek ama.. buradan o fikri veren arkadaşa ve size çok teşekkür ederimm.. :)

Back