Bugün Benim Doğum Günüm ve Eşimle Birbirimize Girdik :(

Kavganın başlangıç nedeni bana kahvaltılık almamasıydı gerçekten öfke kontrolüm yok kendimi kaybediyorum ben sinirlendiğimde
Bu sebepten mi gerizekalı şerefsiz dediniz?
Eşiniz haklı böyle kelimeleri rahat kullanan eşine birde kutlama mı yapsın?
Diliniz,ağzınız böyle kelimelere alışmadan kendinizi törpülemelisiniz.

ayıp etmişsiniz karşınızdaki kocanız düşmanınız değil çok onur kırıcı kimse kimseye bu şekilde tahammül etmek zorunda değil eşinizde bir unutur iki unutur bu davranışlarınızı ama emin olun söylediğiniz sözleri unutmayıp içinde biriktiriyordur. sonra küçük küçük sebeplerden kavgalar çıkıyor aradaki sevgi ve muhabbet bitiyor değer mi yaa yapayın allah aşkına ne güzel mutlu güzel bir gün geçirebilirdiniz çok agır ve saygısızca konuşmuşsunuz çiftler birbirine karşı böle olmamalı en azından gönlünü almalısınız

Yani gerçekten öfkenizi nasıl kontrol edemiyorsunuz sizin elinizde bu bir şey olduğunda içinizden sakinleşene kadar sayın yaaa yada gidin destek alın hemde yengeç burcuymussunuz ben eşime hayatta o lafı diyemem o da bana diyemez bu yüzden boşanıyor insanlar gerçekten çiçeği siz gönderin gönlünü alın bari adamin

evet bende öyle yaptım burcumun hiçbir özelliğini de taşımıyorum maalesef

Senin de hatan var canım niye öyle diyosun ki ağır gelmiştir adama tabi düzelt özür dile ve güzel bir gun geçirin :)
Doğum günün kutlu olsun ♡♡

evet bende öyle yaptım burcumun hiçbir özelliğini de taşımıyorum maalesef
Bende yengeç burcuyum biriyle kavga etsem ki mutlaka haksızdır yoksa sabırlı biriyim ve kimseyi kırmamaya uğraşırım yatar hasta olurum abartısız kv kavga ettim bu yıl yorgan döşek hasta oldum ben bunları haketmedim diye kocanız la bir probleminiz yok saygısı sevgisi tamsa lütfen kendinize dert aramayın yaaa kalp kırmak çok kolay düzeltmek çok zor çiçek göndermişsin anladığım kadarıyla baktın eşin aramadı bir tane daha gönder güzel bir şey yaz içine tekrar özür dile evliliginize bunu yapmayın lütfen

1 hafta öncede benim dogumgünümü zehir etti allahından bulasıca

haklısınız ben kendim kırılmak yerine karşı tarafı kırmayı tercih ediyorum bu sebeple de insan kaybediyorum

haklısınız ben kendim kırılmak yerine karşı tarafı kırmayı tercih ediyorum bu sebeple de insan kaybediyorum
Kendinide kırma karşı tarafı da eş adı üstünde lütfen bir daha öyle cümleler kurmamaya uğraşın hatta gidin yardım alın aklı başında bir insansınız evliliği neden cennet yapmak yerine cehennem yapıyorsunuz kıymet bilin kaybedince iş işten geçiyor

evet ben herşeyi böyle sorun haline getirerek hayatı birbirimize zindan ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…