• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugn iim ok acyor 17.06.09

Oyy kıyamama evlenıyosunn kıı sevınsenee cık şu bunalım hallerındenn dert topıklerınde dolancagına sac makyaj topıklerıne dolass =)

Estirr şölee bi at havanııı =))) Bak sırada bizz varızz beklemedeyızzz =)))

Ah be canım en qusell gunlerınız bunlarr =)
Nısanlın anlayıslı bellıkı ..Babanda öyle hemen sinirlenmesınnn....
Kızının mutlulugunu ıstıyosa alttan alıcak bazı seylerı..
Hem sız ıstıyosunuzda yapmıcaz demıyolar.... Sınırlencek bısı yokk....

Düğün kocaelıdemı olcak tüh bursada olsaa valla bılla qelırdımm .Gıyınırdım suslenırdım sacımı basımıda yaptırırdım benım kızlarıda toplar gelırdımm.Yegenlerım derdınn =)))

Üzmee kendını hersey olcana varır .Yok oynamamda mutsuz olurumda ölede bölede kurma şimdiden kafanda ....Mılletın lafınada bakmaa düğün yerı dedıkodu meydanı bılıyosun ..Bızde yapıyoruz yapmıyoz mu.Eglenmene bak sen .. =)

yani büyükler ,evlenme arifesinde olan
gençleri neden bu kadar üzüyorlar anlamış değilim...
en güzel zamanlarınızı sıkıntıyla geçirmeyin derim...
bırakın düğün yapmak istiyorlarsa yapsınlar,
belki akrabanız yok ama iş arkadaşlarınız,komşularınız var sizinde...
sadece aileniz olsa bile ,bu sizin düğününüz,
önemli olan sizin ve ailelerin mutlu olması...
bence sorun etmeyin ve babanıza da
düğün olacak,sonrada olmayacak gibi laflar götürmeyin...
nişanlınızla kesin kararı alın ve son kararı bildirin babanıza diye düşünüyorum...
şimdiden mutluluklar dilerim...
sevgiler...

....................

Son düzenleme:
bende hep bunu söylüyorum...
sürekli karar değişirmi ben hayal kuruyorum bozuyorlar
davuldan nefret ederim sesi beni korkutuyor
davullu zurnalıolacak düğün şimdiden stres bastı....
ben bir nikaha razıyım niye zorluyorlar............
teşekkür ederimmm

ah bitanem ya,
bu düğün sizin düğününüz,
siz nasıl isterseniz öyle olmalı,
nişanlınızla beraber ailelere kararınızı bildirin...
neden düğününüzü eziyet haline çevirmelerine göz yumuyorsunuz ki,
millet sizin mutluluğunuzu düşünmüyor ama
siz milleti düşünerek karar veriyorsunuz...
bence nişanlınızla konuşun,nasıl bir düğün istediğinize karar verin ve
bunu ailelere söyleyin..
şimdiden sizin adınıza plan yapmalarına müsaade ederseniz,
bundan sonra hep son kararı onlar verir unutmayın derim...
sevgiler...

nişanlımıda kandırmışlar düğünde daha çok altın takılır dedi nişanlım.....
işte bu yüzden birşey diyemiyorum
sonradan kafama kakacaklar bunu yaptırmazsam inşallah dedikleri gibi olmazda ben kakarım nerde altınlar diye.... bu krizde ben biliyorum aslında hayal kırıklığı olacak...
nişanlıma dedimki düğünü ailen yapacaksa tamam ama düğünde takılanladan istemesinler bi lira bile üstümden çıkarıp salona vermem dedim... tamam babamla konuşurum dedi....
offfffffff yaaa işin içinden çıkamıyorum..

tamam taksınlar altınları ama
davul istemiyorsanız söyleyin bence...
en azından düğününüz size eziyet olmasın...
altın takılacak,millet eğlenecek diye
sıkıntısını neden siz çekesiniz...
sakin,sessiz olduğunuz sürece onlar ne derse
kabul ettirirler size...
isteklerinizi söylemekten korkmayın...

benim düğünümde de sadece babam ve kardeşim vardı kız tarafı olarak. geri kalanlar hep erkek tarafıydı. valla bence hiç kafana takma. insan (istisnalar kaideyi bozmaz ama)sadece bir kere o gelinliği giyip bir kere düğün yapıyor. sen eğlenmene o anının tadını çıkarmaya bak....boşver millet ne derse desin. zaten evlilikte herkezin sözüne kulak asarsan evliliğini sürdüremezsin....

ah be canım bir kere oluyor walla düğün dediğin sonra içinde ukte kalır keşke yapsaydık dersin.Bak bizim düğünümüz oldu.Keşke bi daha olsa diyoruz ama olmuyor.Bence hiçkimse ne diyecek ne düşünecek diye düşünme...

vallah canım benim düğünümde bir tek ben vardım benim tarfından:uhm:,annem ve babam pasaportlar alamadılar o zaman bir türlümafoldumben,akrabam da hiç yok:1no2:,abi o zaman hayattamafoldumben,ama bir türkle evlenyorum diye beni tanımak bile istemedimafoldumben,artık benim kız kardeşim yok,ölmüş sayorum seni dedimafoldumben,,eşimin tarafı ve onun arkadaşlar vardıkaydirigubbakcemile,ben türkiyede kimse tanımyordum,ve eşim kendine bir tek çeyrek taktırdıalkisalkisalkis,diğer herkeze talimat verdi herkez bana taktı:lepi:,benim takılardan haber yoktu bile:1shok:,benim ülkemde böyle bir adet yok:uhm:,sonradan benim aile de eşime bir sürü şey hediye ettizemuszemus,kimse de laf etmıyor:nazar:,bu senin düğün sen kar vereceksınyerimseniben,kimseyı de takma,küçük bebeğim var benim,yoksa gelip senin tarafından seni desteklerimkaydirigubbakcemile5,

bana da olmuştu aynısı yok nika yok düğün ben hiç karışmadım son kararı nişanlım verdi düğün olucak...
paraya altına gelince altınlarımı vermem hiç demedim bana garip geliyor..gerekirse veririm de..

Back