Just’ı merak ediyorum ben naptı, kocayı boşadıydı en son sanırım. Bir gitti pir gitti o da. Yoksa gitmedi mi
Yancısı, şakşakçısı da çoktu, laftan anlayacak cins de değillerdi, o yüzden hiç muhatap olmamıştım ama birileri ağzının payını verince keyifle okuyordum
Sürekli Egesi, Denizi, zenginliği, kocasıyla büyük aşkı, en mükemmel anne kendisi falan. Ayrıca, "benden güzel misin foto at bakiyim" nedir, bu nasıl bi kompleks ve haddini bilmezlik
Umarım okuyorsundur bunları CuteMom.
Üstün zekalı çıkmasa şaşardım, bunların her şeyi afilliydioğluyla ilgili projelerine bende gıcık oluyordum
çocuk ordan oraya o kurstan bu kursa helak oluyordu bana göre. özelde ıq testi yaptırıp oğlunu üstün zekalı ilan etmişti.
Üstün zekalı çıkmasa şaşardım, bunların her şeyi afilliydi
Hayır, kendisi burayı günlük gibi kullanıyordu, millet derdini anlatmak için konu açınca oraya da salça olup millete çemkirip kendi hayatını anlatmaya başlıyordu, gerçekten şaka gibi
Zor günler atlattık. Atlatmamış da olabiliriz gerçi, muadilleri var çünkü hâlâ forumda.
Ne kadar doluymuşuz hepimizÇocuk konularındaki bilmiş tavrı, oğlunu proje gibi görmesi oldukça sinir bozucuydu bence diyerek dedikodudaki yerimi alayım.
Boşanmaması da bu projelerin bozulmasını istememesinden kaynaklıydı bence.
onu çıkaramadım
Tam olarak buben hep mügenin bir değişik versiyonu olarak gördüm cuteyi.
mıyır mıyırın bir tık üstüydü
ben hep mügenin bir değişik versiyonu olarak gördüm cuteyi.
mıyır mıyırın bir tık üstüydü
Aa evet, psikologum diyodu, boşanıp yurtdışına gitmişti, hatta onunla aynı dönemde boşandık biz, konuşmuştuk özelden, severdim onu.İzmir’deydi sanırım kocasıyla boşanacaktı justholdmetight, hani fake breakingbadd’in taktığıdoktordu sanırım hatta psikolog muydu neydi?
Ya ben de olsam nefes almam buralarda, kendimi bu kadar yükselttikten sonra gelip böyle konu açmaya cesaret etsem. Hakikaten eğer böyle biri ise neyine güvendi de bu kadar sırrını açtı?Yancısı, şakşakçısı da çoktu, laftan anlayacak cins de değillerdi, o yüzden hiç muhatap olmamıştım ama birileri ağzının payını verince keyifle okuyordum
Sürekli Egesi, Denizi, zenginliği, kocasıyla büyük aşkı, en mükemmel anne kendisi falan. Ayrıca, "benden güzel misin foto at bakiyim" nedir, bu nasıl bi kompleks ve haddini bilmezlik
Umarım okuyorsundur bunları CuteMom.
İzmir’deydi sanırım kocasıyla boşanacaktı justholdmetight, hani fake breakingbadd’in taktığıdoktordu sanırım hatta psikolog muydu neydi?
Aa evet, psikologum diyodu, boşanıp yurtdışına gitmişti, hatta onunla aynı dönemde boşandık biz, konuşmuştuk özelden, severdim onu.
Senin benim utandığımız şeyler onu rahatsız etmiyordu bence. Ikinci evliliğindeki aldatma şüphesi ilk çıktığında ailesine falan her şeyi anlatıp yaygara çıkarmıştı, birbirine katmıştı ortalığı.Ya ben de olsam nefes almam buralarda, kendimi bu kadar yükselttikten sonra gelip böyle konu açmaya cesaret etsem. Hakikaten eğer böyle biri ise neyine güvendi de bu kadar sırrını açtı?
Evet, boşanıp eğitim için gitmişti, hatta kısa süreli yanlış ilişkileri olmuştu da konu açmıştı, sonrasını hiç bilmiyorum, umarım mutludur.Tatlı bir kızdı, mantıklıydı, ben de severdim ama yurtdışını bilmiyorum ben. İnşallah iyidir şimdi.
Millete o kadar laf et, kendine gelince kır dizini otur.Çocuk konularındaki bilmiş tavrı, oğlunu proje gibi görmesi oldukça sinir bozucuydu bence diyerek dedikodudaki yerimi alayım.
Boşanmaması da bu projelerin bozulmasını istememesinden kaynaklıydı bence.
Officeyi ben de çok merak ediyorum.Parkon,medcezir,office nerlerdeler acaba? 2010larin basinda deli gibi siyaset yaptigimiz zamanlar..
Parkon,medcezir,office nerlerdeler acaba? 2010larin basinda deli gibi siyaset yaptigimiz zamanlar..