Buda benim hayat hikayem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle cutemomu çok severdim, çok tatlı bir kadındı.
Ben de onla ilgili şeyi aklımdan cikaramiyorum; güzellikle ilgili kendini öven bir üyeye "at fotonu benden Güzel misin?" Gibi bir şey demişti 😅 zaten bazen foto da paylaşırdi, hatırladığım kadarıyla çiti piti, sarışın,güzelce bir kadındı. Kendini güzel bulduğunu da hep söylerdi.
Derken küçük bir kaza geçirdi,dişleri kırıldı 😳
Ben de günlük hayatımda kendimi ne zaman çok ovsem aklıma sırlar dünyası gibi bu olay gelir, içimde tutarım diyeceğimi.
yengenç çok çirkin ve fakirdir ben de öyle.kafamızda fazla çalışmaz diyelimde başımıza bir şey gelmesin bari tövbe tövbe. :KK45: :KK53:

Ben de onla ilgili şeyi aklımdan cikaramiyorum; güzellikle ilgili kendini öven bir üyeye "at fotonu benden Güzel misin?" Gibi bir şey demişti 😅 zaten bazen foto da paylaşırdi, hatırladığım kadarıyla çiti piti, sarışın,güzelce bir kadındı. Kendini güzel bulduğunu da hep söylerdi.
Ben de günlük hayatımda kendimi ne zaman çok ovsem aklıma sırlar dünyası gibi bu olay gelir, içimde tutarım diyeceğimi.

Ben daha güzelim bence ama foto atıp yarıştıramazdım malesef. 😂😂😂 Hoff

Konuyu o senelerde de okumuştum lakin tecrübesiz bir insandım, üzülmüştüm. Şimdi tekrar karşılaşınca aklımda bir soru peyda oldu: Tüp bebek yaparken defalarca vajinal yumurta kontrolü yapılıyor, doktor bekaret durumunu nasıl fark etmemiş? Bekaret yumurta toplamaya kadar nasıl dayanmış? Demem odur ki her okuduğuna inanma kendim.

Bir kuruş almaması kötü olmuş adam zengin bence donuna kadar alsaydı keşke. Çirkin ve zengin erkek ezikliği diyelim..konu sahibi de çok fevriymiş şimdi burada okuduğum aldatılma konularında bazı üyeler çok düzenli ve sinsi ilerliyor en doğrusu çaktırmadan ilerlemek

neyseki benim eski nickimi kimse bilmiyor :KK70:

benim için fazlasıyla drama queen bir insandı ya Allah affetsin
sürekli ayıl bayıl
aldatma oluyor ailelerde herkesler şoklarda sürekli ayaklarının altından yer kayıyor filan. sanki aldatma 905794674 milyarda bir görülen bir şey.
yahu el kadar beben var az bi sakin ol.
bir de bunlar zengin bodrumlarda filan takılıyorlardı sonra kayınbabalar filan koltuk eşya neyim paylaşıyordu...ülkemin zengini bile avam, bi klaslık yok hiç dedirtiyordu bana..
neyse.

gece gece gençliğime gittim sayenizde.

Aaa hatırladım onu düşmüştü sanırım? Sendeki de ne hafıza yenGEnC yenGEnC 😅

Kkda çok popüler olan kadınlar nedense günün birinde sansasyonel bir konuyla vurgun yapıp gittiler. Şahsen yıllardır foruma editörlük yapmış biri olaraktan çoğu kk ünlüsünün diyeyim artık, hayatları hikaye :)) çokta merak edip şeyapmayın 😂

Sansasyonel deyince aklıma geldi ama bir kaç niki olduğundan şu an hiçbiri malesef aklımda değil. Kayınvalidem evime girip VS donlarımı çalıyor diye konular açan avukat (!) olduğunu idda eden sonra konular fake çıkınca bipolarım diyen bir üye vardı. Hatta çoğu kişiyle yazışmış samimi olmuş falan, bir ara çok dadanmıştı buraya. Nicki aklıma gelirse yazıcam belki hatırlayan vardır.

Sansasyonel deyince aklıma geldi ama bir kaç niki olduğundan şu an hiçbiri malesef aklımda değil. Kayınvalidem evime girip VS donlarımı çalıyor diye konular açan avukat (!) olduğunu idda eden sonra konular fake çıkınca bipolarım diyen bir üye vardı. Hatta çoğu kişiyle yazışmış samimi olmuş falan, bir ara çok dadanmıştı buraya. Nicki aklıma gelirse yazıcam belki hatırlayan vardır.

pray😉
o da cam silerken camdan düşmüştü😅

Tavrı çok çirkindi ya, hele çocuk konularında o kadar bilmiş ve küstahtı ki. Konuyu tam hatırlamıyorum ama galiba çocukla ilgili bi konuda birine saçma sapan konuşmuştu, orada inanılmaz soğumuştum. Kadının konusunu kendine çevirmişti, "bize ne senden" falan diye terslenip kendi çocuklarını ve hamileliklerini, hamileyken neyle beslendiğini anlatmıştı birilerine; yok limon yemiş yok erik yemiş, kabus gibiydi :KK53:
Hatta biri de "esas bize ne senden, bıktık senin Egenden, bebenden" diye haşlamıştı da ohh demiştim 😂

Bence hâlâ buralarda, müdavimiydi, sanmıyorum komple bıraktığını.

Tavrı çok çirkindi ya, hele çocuk konularında o kadar bilmiş ve küstahtı ki. Konuyu tam hatırlamıyorum ama galiba çocukla ilgili bi konuda birine saçma sapan konuşmuştu, orada inanılmaz soğumuştum. Kadının konusunu kendine çevirmişti, "bize ne senden" falan diye terslenip kendi çocuklarını ve hamileliklerini, hamileyken neyle beslendiğini anlatmıştı birilerine; yok limon yemiş yok erik yemiş, kabus gibiydi :KK53:
Hatta biri de "esas bize ne senden, bıktık senin Egenden, bebenden" diye haşlamıştı da ohh demiştim 😂

Yalnız değilmişim beni de çok irite ediyordu hehe. Sürekli kendini övmesi, aileden milleti şimdiden mezara koyup kalacak malları sayması, Ege de Ege diye her mevzuda konuyu drama queenliğe bağlaması 🤦🏻‍♀️ Ben de tartışmıştım bir kaç konuda kendisiyle :KK53:

oğluyla ilgili projelerine bende gıcık oluyordum🙈
çocuk ordan oraya o kurstan bu kursa helak oluyordu bana göre. özelde ıq testi yaptırıp oğlunu üstün zekalı ilan etmişti.

Yalnız değilmişim beni de çok irite ediyordu hehe. Sürekli kendini övmesi, aileden milleti şimdiden mezara koyup kalacak malları sayması, Ege de Ege diye her mevzuda konuyu drama queenliğe bağlaması 🤦🏻‍♀️ Ben de tartışmıştım bir kaç konuda kendisiyle :KK53:
Yancısı, şakşakçısı da çoktu, laftan anlayacak cins de değillerdi, o yüzden hiç muhatap olmamıştım ama birileri ağzının payını verince keyifle okuyordum 🤤

Sürekli Egesi, Denizi, zenginliği, kocasıyla büyük aşkı, en mükemmel anne kendisi falan. Ayrıca, "benden güzel misin foto at bakiyim" nedir, bu nasıl bi kompleks ve haddini bilmezlik :KK53:

Umarım okuyorsundur bunları CuteMom.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X