- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.668
Hee demek ki ortalama ve ortalamayı zor yakalayan çocuğunu en zeki, en üstün, en Einstein en en en nadide gören ebeveyn sendromuna yakalanmış. Tuş kilidi açsa Bill Gates der ortamlarda çocuğuna, yanlışlıkla kağıda çizik atsa Umberto Eco benim oğlum/ kızım diye şişirir. Daima dalga geçiyorum.oğluyla ilgili projelerine bende gıcık oluyordum
çocuk ordan oraya o kurstan bu kursa helak oluyordu bana göre. özelde ıq testi yaptırıp oğlunu üstün zekalı ilan etmişti.
ayşegül değildi o ya sanki.
sinan tam olarak aklımda ama
Bak onu bilemedim ben yaO kısmı bilmiyorum ama beni dumur etmişti mervosh.
Ayşegül diye bir doktor vardı hani kendisine ait olmayan fotoları profilimi gördün mü diye milletin gözüne sokan :)))
Ay o da mı feyk çıktıO kısmı bilmiyorum ama beni dumur etmişti mervosh.
Ayşegül diye bir doktor vardı hani kendisine ait olmayan fotoları profilimi gördün mü diye milletin gözüne sokan :)))
Yağmur yürekli çocuk yaziyodu altinda da hdjsjdjdSinan A. mı
Lorena Elif miydi, sanki ikisi ayrı kişilerdi, biri evliydi diğerinin sevgilisi vardıNam-ı diger LoreNa
Ay o da mı feyk çıktıRenkli gözlü, uzun saçlı, güzel bi kızı koyuyordu profiline? Israrla da beni görün, fotomu görün diyodu, ay rezalet
Evet evet, sürekli ortaya atiyodu kendini guzellik konusunda, fake ciktiysa ben şokDoktorum diyen kız di mi? En güzel benim diyordu aboooo :O
Ay o da mı feyk çıktıRenkli gözlü, uzun saçlı, güzel bi kızı koyuyordu profiline? Israrla da beni görün, fotomu görün diyodu, ay rezalet
Ihh aynı kisiydiler.Baya bir diretmisti sonradan kabul etmisti.Lorena Elif miydi, sanki ikisi ayrı kişilerdi, biri evliydi diğerinin sevgilisi vardı
doktorcuk
ama cips paketini açamıyordu narin elleri sinancık açıyordu
Nasıl patladı peki, kim patlattıdoktorcuk
ama cips paketini açamıyordu narin elleri sinancık açıyordu
Aaa, şaşırdım, vay be.Ihh aynı kisiydiler.Baya bir diretmisti sonradan kabul etmisti.
Kız dur benim kafa gitti Sinan A. dediğim biri vardı aktör Sinan A. ile sevgiliydi onla karıştırdım ben
Nasıl patladı peki, kim patlattı
Ben epey uğramamıştım siteye, o ara oldu olanlar galiba
Sinan Albayrak'a platonik olup açılmayı düşünen biri vardı bi araKız dur benim kafa gitti Sinan A. dediğim biri vardı aktör Sinan A. ile sevgiliydi onla karıştırdım ben
o gerçekti anladığım kişiyse.
ben fotolarını görmüştüm özelden attıydı.
Nasıl patladı peki, kim patlattı
Ben epey uğramamıştım siteye, o ara oldu olanlar galiba
Tırnak içine aldığınız yorumunu hatırlıyorum. Üzgün diye bir şey dememiştim ama içten içe çok kızmıştım o yorumuna. Neden başkası değil de ben ne demek yaniBen çok üzülmüştüm konuya..ve ardından diğer konuya da aynı sekilde.. resmen "Allah'ım neden ben ya nedeenn' diye bagirtacak bir bahtsizliklar zinciriAldatilmak kırmızı cizgimdir direk aldatılma konularında yorumum hep bellidir ama bu arkadasin başına gelenler.. bilemiyorum gerçekten zor yorum yapmak..
Boşanıp yurt dışına yüksek lisans doktoraya flnngitmemis miydi ?İzmir’deydi sanırım kocasıyla boşanacaktı justholdmetight, hani fake breakingbadd’in taktığıdoktordu sanırım hatta psikolog muydu neydi?