Buda benim hayat hikayem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
oğluyla ilgili projelerine bende gıcık oluyordum
çocuk ordan oraya o kurstan bu kursa helak oluyordu bana göre. özelde ıq testi yaptırıp oğlunu üstün zekalı ilan etmişti.
Hee demek ki ortalama ve ortalamayı zor yakalayan çocuğunu en zeki, en üstün, en Einstein en en en nadide gören ebeveyn sendromuna yakalanmış. Tuş kilidi açsa Bill Gates der ortamlarda çocuğuna, yanlışlıkla kağıda çizik atsa Umberto Eco benim oğlum/ kızım diye şişirir. Daima dalga geçiyorum.

O kısmı bilmiyorum ama beni dumur etmişti mervosh.
Ayşegül diye bir doktor vardı hani kendisine ait olmayan fotoları profilimi gördün mü diye milletin gözüne sokan :)))
Ay o da mı feyk çıktı Renkli gözlü, uzun saçlı, güzel bi kızı koyuyordu profiline? Israrla da beni görün, fotomu görün diyodu, ay rezalet

Ay o da mı feyk çıktı Renkli gözlü, uzun saçlı, güzel bi kızı koyuyordu profiline? Israrla da beni görün, fotomu görün diyodu, ay rezalet

Doktorum diyen kız di mi? En güzel benim diyordu aboooo

Tırnak içine aldığınız yorumunu hatırlıyorum. Üzgün diye bir şey dememiştim ama içten içe çok kızmıştım o yorumuna. Neden başkası değil de ben ne demek yani

İzmir’deydi sanırım kocasıyla boşanacaktı justholdmetight, hani fake breakingbadd’in taktığı doktordu sanırım hatta psikolog muydu neydi?
Boşanıp yurt dışına yüksek lisans doktoraya flnngitmemis miydi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…