Valla bu konuyu görünce benimde aklıma tüm sülalesini devlet dairesine dolduran kayınpederi gelmişti de kendi kendime aklında kalan şeye bak demiştimBu kadar uzun zaman bu forumu takip eden aktif üyelerin ayrıldığına hiç inanmıyorum hala buradadır bu cutemom,koalina falan.ben o zaman üye değildim sanırım ama bu kişilerin konularını hatırlıyorum.eşi ve sülalesi hepsi aynı devlet kurumunda çalışıyordu sanırım öyle bir mevzu vardı birde benim en tuhaf bulduğum konu ikinci oğlunun adınıda birinciyle aynı koymak istemesiydi.en sonda insanlar aldatılıp boşanmadı diye aşırı tepki göstermişti sanırım ondan ayrılmıştı ama koalinaya nolmuştu
Koalina vardı Sivaslı, taa sevgililik nişanlılık döneminden beri kk daydı sonra evlendiler sorunlar oldu çocuk doğdu vs vs hayat işte
Bencede buralardaHortlayan yüzyıllık konular kalp benBence bu konunun sahibi hala buralarda
Valla bu konuyu görünce benimde aklıma tüm sülalesini devlet dairesine dolduran kayınpederi gelmişti de kendi kendime aklında kalan şeye bak demiştim
Kıskanmak değil de ciddi kizmistim. İnsanlar senelerce ugrasip sınavlara girip memur olmaya ugrasiyor.bunlar da devlet dairesini aile şirketine çevirmiş babalarının çiftliği gibi rahat rahat para kazaniyorlar bak yine sinirlendimBen de lise mezunu olmasına rağmen 2016 senesinde 3500 TL maaş almasına takılmış hatta kıskanmıştım
Kıskanmak değil de ciddi kizmistim. İnsanlar senelerce ugrasip sınavlara girip memur olmaya ugrasiyor.bunlar da devlet dairesini aile şirketine çevirmiş babalarının çiftliği gibi rahat rahat para kazaniyorlar bak yine sinirlendim
Evet ben de bu kadar genç yaşta anne olma isteğine takıldımArada cinsellik yokken çocuk için çabalamak bariz sıralama hatası, cinsellik evliliğin temeli ortada evlilik yokken tüp bebek girişimleri....
Ege iyiki olmuş orası ayrı ama biten bir evlilik değil aslında
Yuhh neler olmuş yaaBencede buralarda
Konusunu hatılıyorum
İlk eşinden kendisini aldatığı için ayrılmıştı
Çocuğuda vardı
Daha sonra ikinci evlilğini yaptı, o eşide aldattı
Ama ilk eşinden olan çocuğu babasız büyümesin diye affedeceğini söylemişti
Yani çocuğu öz babasından aldatıldığı için ayrılıp, çocuk üvey babasındada olmasın diye aldatılmasına rağmen boşanmayacaktı ilginç bir şekilde
Bahsettiği yer devlet dairesi miydi ki?Valla bu konuyu görünce benimde aklıma tüm sülalesini devlet dairesine dolduran kayınpederi gelmişti de kendi kendime aklında kalan şeye bak demiştim
Evet hatta oradaki bir kadinlaydi memuriyetlerini yakacaklar tarzı birşey yazılmıştıBahsettiği yer devlet dairesi miydi ki?
Ay keşke yansaymış , devlet dairesinde ne pislikler döndürüyorlar.Evet hatta oradaki bir kadinlaydi memuriyetlerini yakacaklar tarzı birşey yazılmıştı
Diyorum ya o zamanda çok kizmistim.konu hortlayinca yine aklıma geldi. Su devlet dairelerini temizlemeleri lazım da balık baştan kokuyor.Ay keşke yansaymış , devlet dairesinde ne pislikler döndürüyorlar.
Hastahanede mi çalışıyormuşlar ben o kısmı bilmiyorum günahta almıyımda hani sürekli akrabalar kpss ile atanıp atanıp gelmiyorsa o işte bir iş vardır diye düşünmüştüm oradan aklımda kaldıValla bu konuyu görünce benimde aklıma tüm sülalesini devlet dairesine dolduran kayınpederi gelmişti de kendi kendime aklında kalan şeye bak demiştim
Ben çok üzülmüştüm konuya..ve ardından diğer konuya da aynı sekilde.. resmen "Allah'ım neden ben ya nedeenn' diye bagirtacak bir bahtsizliklar zinciriBencede buralarda
Konusunu hatılıyorum
İlk eşinden kendisini aldatığı için ayrılmıştı
Çocuğuda vardı
Daha sonra ikinci evlilğini yaptı, o eşide aldattı
Ama ilk eşinden olan çocuğu babasız büyümesin diye affedeceğini söylemişti
Yani çocuğu öz babasından aldatıldığı için ayrılıp, çocuk üvey babasındada olmasın diye aldatılmasına rağmen boşanmayacaktı ilginç bir şekilde
İfşa etmek gibi olmasın da konsolosluktu diye hatırlıyorum baska konulara olan yorumlarından..gözüme çok çarpan bi uyeydi çünkü..Bahsettiği yer devlet dairesi miydi ki?
Koalina yi hatırlıyorum ama ne olduğunu hiçBu kadar uzun zaman bu forumu takip eden aktif üyelerin ayrıldığına hiç inanmıyorum hala buradadır bu cutemom,koalina falan.ben o zaman üye değildim sanırım ama bu kişilerin konularını hatırlıyorum.eşi ve sülalesi hepsi aynı devlet kurumunda çalışıyordu sanırım öyle bir mevzu vardı birde benim en tuhaf bulduğum konu ikinci oğlunun adınıda birinciyle aynı koymak istemesiydi.en sonda insanlar aldatılıp boşanmadı diye aşırı tepki göstermişti sanırım ondan ayrılmıştı ama koalinaya nolmuştu
Ben belediye diye düşünmüştüm. Konsolosluğa öyle ahbap akraba muhabbetiyle giriliyor mu kiİfşa etmek gibi olmasın da konsolosluktu diye hatırlıyorum baska konulara olan yorumlarından..gözüme çok çarpan bi uyeydi çünkü..
Bilmem. Beni fazla etkileyen bir durum olmadı.Ben çok üzülmüştüm konuya..ve ardından diğer konuya da aynı sekilde.. resmen "Allah'ım neden ben ya nedeenn' diye bagirtacak bir bahtsizliklar zinciriAldatilmak kırmızı cizgimdir direk aldatılma konularında yorumum hep bellidir ama bu arkadasin başına gelenler.. bilemiyorum gerçekten zor yorum yapmak..