Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada geliyodu sanki gecen seneye kadar sonra bir gitti pir gitti.Keske gelseOfficeyi ben de çok merak ediyorum.
Keşke gelse kuzum ya
Aa evet, eşiyle birlikte üniversitede çalışıyorlardı, ne oldu acaba?Acaba elifffffff boşandı mı yoksa kıskançlığı bitti mi?
Sinir krizleri gecirtiyodu
Ugramaz oldu o :))Aa evet, eşiyle birlikte üniversitede çalışıyorlardı, ne oldu acaba?
Weiss i bile özledim.Acaba hala dombrayı son ses acıp dans ediyomudur?Ve deli gibi banlandığımız yerçekimlikaranfil vardı severdim mesela onu da.
Weisss ahhhhyy gelse keşke ya :)Weiss i bile özledim.Acaba hala dombrayı son ses acıp dans ediyomudur?
Acaba elifffffff boşandı mı yoksa kıskançlığı bitti mi?
Arabada cekilmis fotoda yansimadan anlasilmisti fake oldugu dimii.Yanlis hatirlamiyosam tabi.Bilir misiniz bilmem bir mervosh vakası da atlatmıştik :)
Başkasının fotolarını kendisi gibi gösterdi sonra fotoların sahibi nasıl oldu bilmiyorum fotolarin ona ait olduğunu söylemiş yönetime.
Sevgilisinden gebe kalinca evlenmişti hemen güya.
Severdim de ama fake çıkmasına üzülmüştüm :)
Benim en büyük yanilgim Zeynep güvendir abi shdjbxjdhc
Onda iyi keklenmistim
De mi Bibibella jwhdhshs
Konusunda destek olan, boşanmamasıní anlayışla karşılayan da çoktu, onu da es geçmeyelim.Millete o kadar laf et, kendine gelince kır dizini otur.
Bilir misiniz bilmem bir mervosh vakası da atlatmıştik :)
Başkasının fotolarını kendisi gibi gösterdi sonra fotoların sahibi nasıl oldu bilmiyorum fotolarin ona ait olduğunu söylemiş yönetime.
Sevgilisinden gebe kalinca evlenmişti hemen güya.
Severdim de ama fake çıkmasına üzülmüştüm :)
Benim en büyük yanilgim Zeynep güvendir abi shdjbxjdhc
Onda iyi keklenmistim
De mi Bibibella jwhdhshs
Nam-ı diger LoreNaay elif gelsede azıcık ekşın olsa
O kısmı bilmiyorum ama beni dumur etmişti mervosh.Arabada cekilmis fotoda yansimadan anlasilmisti fake oldugu dimii.Yanlis hatirlamiyosam tabi.
Sus sus ahdbagsgsahaha keklensen neyse bide bize kızıyordunuz inanmıyoruz diye
Onu hepimiz kiskanmistik :)Ben de lise mezunu olmasına rağmen 2016 senesinde 3500 TL maaş almasına takılmış hatta kıskanmıştım
O kısmı bilmiyorum ama beni dumur etmişti mervosh.
Ayşegül diye bir doktor vardı hani kendisine ait olmayan fotoları profilimi gördün mü diye milletin gözüne sokan :)))
Acaba elifffffff boşandı mı yoksa kıskançlığı bitti mi?