- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
yengenç çok çirkin ve fakirdir ben de öyle.kafamızda fazla çalışmaz diyelimde başımıza bir şey gelmesin bari tövbe tövbe.Öncelikle cutemomu çok severdim, çok tatlı bir kadındı.
Ben de onla ilgili şeyi aklımdan cikaramiyorum; güzellikle ilgili kendini öven bir üyeye "at fotonu benden Güzel misin?" Gibi bir şey demiştizaten bazen foto da paylaşırdi, hatırladığım kadarıyla çiti piti, sarışın,güzelce bir kadındı. Kendini güzel bulduğunu da hep söylerdi.
Derken küçük bir kaza geçirdi,dişleri kırıldı
Ben de günlük hayatımda kendimi ne zaman çok ovsem aklıma sırlar dünyası gibi bu olay gelir, içimde tutarım diyeceğimi.
Öncelikle cutemomu çok severdim, çok tatlı bir kadındı.
Ben de onla ilgili şeyi aklımdan cikaramiyorum; güzellikle ilgili kendini öven bir üyeye "at fotonu benden Güzel misin?" Gibi bir şey demiştizaten bazen foto da paylaşırdi, hatırladığım kadarıyla çiti piti, sarışın,güzelce bir kadındı. Kendini güzel bulduğunu da hep söylerdi.
Ben de günlük hayatımda kendimi ne zaman çok ovsem aklıma sırlar dünyası gibi bu olay gelir, içimde tutarım diyeceğimi.
çirkinim de çabuk nazar değerBen daha güzelim bence ama foto atıp yarıştıramazdım malesef.Hoff
çirkinim de çabuk nazar değer
neyseki benim eski nickimi kimse bilmiyorÖncelikle cutemomu çok severdim, çok tatlı bir kadındı.
doğru,ordaydıİfşa etmek gibi olmasın da konsolosluktu diye hatırlıyorum baska konulara olan yorumlarından..gözüme çok çarpan bi uyeydi çünkü..
Öncelikle cutemomu çok severdim, çok tatlı bir kadındı.
Kkda çok popüler olan kadınlar nedense günün birinde sansasyonel bir konuyla vurgun yapıp gittiler. Şahsen yıllardır foruma editörlük yapmış biri olaraktan çoğu kk ünlüsünün diyeyim artık, hayatları hikaye :)) çokta merak edip şeyapmayın
Sansasyonel deyince aklıma geldi ama bir kaç niki olduğundan şu an hiçbiri malesef aklımda değil. Kayınvalidem evime girip VS donlarımı çalıyor diye konular açan avukat (!) olduğunu idda eden sonra konular fake çıkınca bipolarım diyen bir üye vardı. Hatta çoğu kişiyle yazışmış samimi olmuş falan, bir ara çok dadanmıştı buraya. Nicki aklıma gelirse yazıcam belki hatırlayan vardır.
pray
o da cam silerken camdan düşmüştü
Tavrı çok çirkindi ya, hele çocuk konularında o kadar bilmiş ve küstahtı ki. Konuyu tam hatırlamıyorum ama galiba çocukla ilgili bi konuda birine saçma sapan konuşmuştu, orada inanılmaz soğumuştum. Kadının konusunu kendine çevirmişti, "bize ne senden" falan diye terslenip kendi çocuklarını ve hamileliklerini, hamileyken neyle beslendiğini anlatmıştı birilerine; yok limon yemiş yok erik yemiş, kabus gibiydiÖncelikle cutemomu çok severdim, çok tatlı bir kadındı.
Aha helal kız prayforloosersnapıyo acaba? Aramızda mıdır şimdi
Tavrı çok çirkindi ya, hele çocuk konularında o kadar bilmiş ve küstahtı ki. Konuyu tam hatırlamıyorum ama galiba çocukla ilgili bi konuda birine saçma sapan konuşmuştu, orada inanılmaz soğumuştum. Kadının konusunu kendine çevirmişti, "bize ne senden" falan diye terslenip kendi çocuklarını ve hamileliklerini, hamileyken neyle beslendiğini anlatmıştı birilerine; yok limon yemiş yok erik yemiş, kabus gibiydi
Hatta biri de "esas bize ne senden, bıktık senin Egenden, bebenden" diye haşlamıştı da ohh demiştim
Bence hâlâ buralarda, müdavimiydi, sanmıyorum komple bıraktığını.
sanmam gidiş o gidiş..
Tavrı çok çirkindi ya, hele çocuk konularında o kadar bilmiş ve küstahtı ki. Konuyu tam hatırlamıyorum ama galiba çocukla ilgili bi konuda birine saçma sapan konuşmuştu, orada inanılmaz soğumuştum. Kadının konusunu kendine çevirmişti, "bize ne senden" falan diye terslenip kendi çocuklarını ve hamileliklerini, hamileyken neyle beslendiğini anlatmıştı birilerine; yok limon yemiş yok erik yemiş, kabus gibiydi
Hatta biri de "esas bize ne senden, bıktık senin Egenden, bebenden" diye haşlamıştı da ohh demiştim
Bence hâlâ buralarda, müdavimiydi, sanmıyorum komple bıraktığını.
Yancısı, şakşakçısı da çoktu, laftan anlayacak cins de değillerdi, o yüzden hiç muhatap olmamıştım ama birileri ağzının payını verince keyifle okuyordumYalnız değilmişim beni de çok irite ediyordu hehe. Sürekli kendini övmesi, aileden milleti şimdiden mezara koyup kalacak malları sayması, Ege de Ege diye her mevzuda konuyu drama queenliğe bağlamasıBen de tartışmıştım bir kaç konuda kendisiyle