-
- Konu Sahibi kibirlikontes
Canim sen buraya konu acarsan hakaret yersin,o da yetmez burda mükemmel kocislerini överler,her zaman kaynanaya sayan sövenlerden yalnizca 1 tanesi sana kotu yorum yazsin ,devami çorap söküğü gibi gelircanini sıkıp modunu düşürme. Haklı oldugunu sen de biliyorsun ve konuna dönecek olursak dogum olayini simdiden esinle.konus ayarla
.Keskin bir dille söylesin kimsenin gelmesini istemediğini ,kv gelmesin. O insanla.da görüşmemeye devam et bagira çağıra konusmak falan . Bir de elini öpmek zorunda değilsin ne munasebet ayol ben hic öpmem mesela aramizda bi sorunda yok.
Ağzı olan konuşur boşver sen uzaktan lagaluga yapmak kolay. Gostermelik el opulecegine hic opulmesin daha iyi. Sorsan herkes samimi herkes dürüstlük abidesi.. Birak allasen..ben uysal oldukça kadın benle yarışa girip eşime baba sorumluluğu yükledi. üstüne 3 aydır kaldığı evime sevgilisini izinsiz habersiz getirip duş alan kayınbiraderim haklı biz suçlu çıktık. bide hakaret yedik. düğünümüzü eşimle biz yaptığımız halde hala düğün borcu ödüyorum diye ortalıkta dolaşan bi kv var. hakaretler laflar diz boyu. ben el öpmedim diye suçlu. hak edenin eli öpülür. hasta ruhlu boşanmış bir kv ile siz uğraşın da sizin asaletinizi inasanlığınızı görelim.
Burda kocasi kendisinden cocuk istemeyen üyeler var. Kadinin birisi aldatilmis ve konu açmış,gayet insani olarak,derdini anlatıyor,dertlesmek istiyor. Bu üye ve bunun gibiler benim kocam mikemmel yaziyorAğzı olan konuşur boşver sen uzaktan lagaluga yapmak kolay. Gostermelik el opulecegine hic opulmesin daha iyi. Sorsan herkes samimi herkes dürüstlük abidesi.. Birak allasen..
Bir terim var ki o terimi kapan kosa kosa geliyor bu tip basliklara, sanki ayni evin icinde yasiyorlar bu ne yaman çelişki ki, empati be yaaa empati be yaaaa diyor konu sahibine acmis agzini yummus gozunu bunu derkenBurda kocasi kendisinden cocuk istemeyen üyeler var. Kadinin birisi aldatilmis ve konu açmış,gayet insani olarak,derdini anlatıyor,dertlesmek istiyor. Bu üye ve bunun gibiler benim kocam mikemmel yaziyorbende o yüzden konusunu kapatmasini tavsiye ettim. Bos yere sinir harbine girecek hamile ve de.
İlk bı kaç yorumdan sonra kapatayım dedim hata ettim dedim ama sonra bırak kontes belki farklı açıdan sana yol gösteren çıkar, biraz içindeki öfke kin söner rahat edersin dedim ama sonradan hakaretleri görünce de dedim ne kadar ileri gidecekler. Sonuç beddua. Biri de yazmış karnında taşıdığı nasıl davranacak etme bulma dünyası demiş. Ben zaten kaç tane yorumumda dedim ben evladıma kendi ailem ve KV gibi davranirsam çocuğumda benle görüşmesin kabulümdür diye. Bu lafı söyleyen birinin yazdıklarına bı daha bakmak gerekmez mi kadın kendinden emin kendi kendine de bedduasını ya da duasını edebiliyor. Ne yaşıyor acaba bı anlamaya çalışalım madem dense benim için yeterliydi. Dediğim gibi haklı bulinma çabasıyla acsaydim neyi ne kadar doğru anlattığımı nerden bilecektiniz ki. Ben yol yordam gosterilsin istedim insancıl bir davranış olarak ama yazık kendini gerçekleştirememiş bireylerin hakaretine maruz kaldım.Burda kocasi kendisinden cocuk istemeyen üyeler var. Kadinin birisi aldatilmis ve konu açmış,gayet insani olarak,derdini anlatıyor,dertlesmek istiyor. Bu üye ve bunun gibiler benim kocam mikemmel yaziyorbende o yüzden konusunu kapatmasini tavsiye ettim. Bos yere sinir harbine girecek hamile ve de.
Terim değil o, insanlığın bir parçası. Herkes aynı fikirde olacak madem, neden vicdan muhasebesi için konu açılsın ki o zaman? İnsanlar konularıyla, kendilerini sorguluyor, dışardan bakanlar tarafından. Ama sizin amacınızı anlamadım, üye irdelemek mi?Bir terim var ki o terimi kapan kosa kosa geliyor bu tip basliklara, sanki ayni evin icinde yasiyorlar bu ne yaman çelişki ki, empati be yaaa empati be yaaaa diyor konu sahibine acmis agzini yummus gozunu bunu derkensen de soyle olacaksin sen de boyle olacaksin... Bunlar hayirdir yaaa, böyle bir güruh var
İlk bı kaç yorumdan sonra kapatayım dedim hata ettim dedim ama sonra bırak kontes belki farklı açıdan sana yol gösteren çıkar, biraz içindeki öfke kin söner rahat edersin dedim ama sonradan hakaretleri görünce de dedim ne kadar ileri gidecekler. Sonuç beddua. Biri de yazmış karnında taşıdığı nasıl davranacak etme bulma dünyası demiş. Ben zaten kaç tane yorumumda dedim ben evladıma kendi ailem ve KV gibi davranirsam çocuğumda benle görüşmesin kabulümdür diye. Bu lafı söyleyen birinin yazdıklarına bı daha bakmak gerekmez mi kadın kendinden emin kendi kendine de bedduasını ya da duasını edebiliyor. Ne yaşıyor acaba bı anlamaya çalışalım madem dense benim için yeterliydi. Dediğim gibi haklı bulinma çabasıyla acsaydim neyi ne kadar doğru anlattığımı nerden bilecektiniz ki. Ben yol yordam gosterilsin istedim insancıl bir davranış olarak ama yazık kendini gerçekleştirememiş bireylerin hakaretine maruz kaldım.
Arkadaşlar sınanmadığınız sınavın sevabını alamazsınız uzaktan konuşması çok kolay size...
konu sahibi gece atak geçirecek kadar psikolojik olarak yıpranmış hem kendi ailesinden hem eş ailesinden darbe yemiş üstelik hamile bir bayan. Sınavı çok ağır. Kimse kusura bakmasın ben burda sadece sana üzüldüm. Bu tepkileri verebilecek kadar içinde sen neler yaşadın kendin en büyük zararı aslında yine kendine vermişsin öfke önce taşıyana yüktür..
Arkadaşım önce can..
Sonra canan..
Sonra cananın psikolojisi bozuk kocayı bile bezdirmiş boşanmış terbiyesiz anası..
Bak önce can. Sen önce kendi psikolojik sağlığından sonra fiziksel sağlığından sonrada taşıdığın yavrundan sorumlusun. Kocanıda anasınıda salla.
Kendi psikolojine bak sen. Tedavini ol. Seni bu denli yıprattıysa bu tepkiyi haketmiştir o kadın. Başlarım analığına da kaynanalığınada. Ana olsa bu tepkiyi gördürtmez kendini bu duruma zaten düşürmezdi.
Saygı hakedene duyulur. Senin kurduğun yuvana mahremine saygı duydu mu o kadın. Sen neden gecelerce ağladın. Aynı benim yaşadıklarım. Bende arayıp sen benim annem değilsin demiştim. Hakediyorlar. Sonuna kadar hakediyorlar. Burda sana tepki veren kk üyeleri hiçbirinizin kayınvelidesi böyle benimki gibi değildir. Son damlaya gelmemişsiniz sizde haklısınız. Ama akıl incir çekirdeğinde. Hiçbir kadın bir başka kadına akıl sağlığından edecek derecede kötülük yapmamalı. Ankarada bir kadın çocuklarını öldürdü kaynana kayınpeder baskısından..(adı lütfiye alver) açın okuyun bu raddeye getirip sonra ben anayım demesin kimse. Herkes ektiğini biçer bunu kimse unutmasın. Bastırılmış duygular daha sonra daha farklı şekilde açığa çıkıyor konu sahibi tepki vermesin at içine saygı duy at içine aman karşındaki anne eeeer sonuç?
Panikatak.
Kimse kusura bakmasın. Saygı hakedene duyulur.
İnsan jestleri mimikleri, olan bazı ince detayları, yılların yormasını, yaşanan pek çok şeyi yansıtamıyor burada dert yazarken. Herkes yaşadığını bilir. Kimse kimseden durup dururken nefret etmez. O kaynana da kendi sevgisini kendi yitirtmiştir eminim. O yüzden siz bakmayın her kelimeye herkese. İçiniz huzursuzsa aradaki ilişkiden, uzak durun.
İnanın eşim biraz yüz verse bana, ben sizin yaptığınızın yüz katını yapar söylerim kaynanama. En güzel yıllarım onun yaptıkları yüzünden gözyaşlarıyla geçti. Haketmiş, beter olsun.
Arkadaşlar sınanmadığınız sınavın sevabını alamazsınız uzaktan konuşması çok kolay size...
konu sahibi gece atak geçirecek kadar psikolojik olarak yıpranmış hem kendi ailesinden hem eş ailesinden darbe yemiş üstelik hamile bir bayan. Sınavı çok ağır. Kimse kusura bakmasın ben burda sadece sana üzüldüm. Bu tepkileri verebilecek kadar içinde sen neler yaşadın kendin en büyük zararı aslında yine kendine vermişsin öfke önce taşıyana yüktür..
Arkadaşım önce can..
Sonra canan..
Sonra cananın psikolojisi bozuk kocayı bile bezdirmiş boşanmış terbiyesiz anası..
Bak önce can. Sen önce kendi psikolojik sağlığından sonra fiziksel sağlığından sonrada taşıdığın yavrundan sorumlusun. Kocanıda anasınıda salla.
Kendi psikolojine bak sen. Tedavini ol. Seni bu denli yıprattıysa bu tepkiyi haketmiştir o kadın. Başlarım analığına da kaynanalığınada. Ana olsa bu tepkiyi gördürtmez kendini bu duruma zaten düşürmezdi.
Saygı hakedene duyulur. Senin kurduğun yuvana mahremine saygı duydu mu o kadın. Sen neden gecelerce ağladın. Aynı benim yaşadıklarım. Bende arayıp sen benim annem değilsin demiştim. Hakediyorlar. Sonuna kadar hakediyorlar. Burda sana tepki veren kk üyeleri hiçbirinizin kayınvelidesi böyle benimki gibi değildir. Son damlaya gelmemişsiniz sizde haklısınız. Ama akıl incir çekirdeğinde. Hiçbir kadın bir başka kadına akıl sağlığından edecek derecede kötülük yapmamalı. Ankarada bir kadın çocuklarını öldürdü kaynana kayınpeder baskısından..(adı lütfiye alver) açın okuyun bu raddeye getirip sonra ben anayım demesin kimse. Herkes ektiğini biçer bunu kimse unutmasın. Bastırılmış duygular daha sonra daha farklı şekilde açığa çıkıyor konu sahibi tepki vermesin at içine saygı duy at içine aman karşındaki anne eeeer sonuç?
Panikatak.
Kimse kusura bakmasın. Saygı hakedene duyulur.
Haklı bulduğunuz için değil, beni ANLAMAYA ÇALIŞTIĞINIZ için teşekkür ederim.Burda cok mahalle dedikodularının içinde kalmis insanlar olduğunu hissediyorum,ne demekmis etme bulma dunyasi ki. Senelerce ailesine her turlu fedakarlığı yapmış,onlarla iyi gecinmis,aldigi maaşı dahil ailesine vermis,abisinin ablasinin borclarini odemis,yeğenlerini okutmuş insanlar var,cocuklari oluyor o kisiye hayati zindan ediyor,annesini babasini aramiyor bile bırak ki kotu gunde yaninda olmayı hatrini bile sormuyor
Bu laflarin hepsinin içi bomboş. Etme bulma dunyasioyle olsaydi o kadar iyi insan yıpranmazdı. Hatta bazi buyukler derler,biz anne babamizi hic uzmedik sen cok saygisizsin kizim,oglum insallah sende anne olcaksin o zaman görürüm seni gibi alti tamamen boş,cehalet dolu laflar. Evet ben kötüysem ben gelinime ogluma kötüysem benimle konuşmasınlar efendim. Herkes yaptığı kadardır. Herkes ederi kadardır. Senin esin annesiyle görüşmüyorsa,ve bunun sorumlusu sen degilsen,anladigim kadarıyla esin sana gorusmesekte olur demiş,sen kalkipta ortaya bi iftira falan atmamışsın onlarin arasindaki sorun o. Baristirmak ta sana düşmedi dogal olarak. Bu durumda sende ettigini mettigini bulmazsin. Sen mi bozdun aralarini? Yoooo. Ha birde karnını ellemis. ne munasebet? Ben de hoslanmazdim. Oyle her önüne gelen oramizi buramizi ellemiyor neticede. Hakli bulunmak icin acmadin tabiki. Dertlesmek icin actin. Ha bir husus daha babam dahil kimsenin elini öpmem. O konuda da opmek zorunda degilsin. Kula kullak etmeye gerek yok. O konuda da hakli.gordum ben seni
Haklı olduğunuzu, iyi ve doğru olduğunuzu düşünüyorsanız niye kendiniz gibi gelin istemeyesiniz ki? Niye eşiniz gibi bir evlat istemeyesiniz? Niye beddua olarak algıladınız? Çok doğru, saygılı, iyi evlatlarsanız dua olarak kabul edin.beddua edip duran bayanlar terk edin konumu lütfen.
Benim beddua olarak kabul ettiğim kendim gibi gelin kocam gibi çocuk lafları değil. Kendim gibi gelinim kocam gibi çocuğum olsun gayet de isterim çok da memnun olurum. Benim beddua saydığım yorumlar farklıydı.zaten şu yorumum açıkça sizin söylediğiniz şeyi karşılıyor bence. "Ben de böyle yaparsam varsın çocuğum görüşmesin kabul ediyorum" nasıl kapanmasını sağlayacağım? Benim tek hatam insanların önceki konularımı okuyup bana insanca yorum yapabilecegini düşünmem oldu. Etrafına saldiramayan insanların burda klavye ahkâmı kesebilecegiji hesaba katmamisim sadece. Hiç bişeye değil insanların bu kadar kötü olmasına üzüldüm. Çünkü yaşadıklarım konusundaki zaten son damlama kadar dayandım. İçim rahat, için huzurlu. Sadece dertleşmeye ihtiyacım vardi. Gerek de yokmuş gider suya taşa toprağa anlatırım daha iyi gerçekten. Yardımcı olursanız konumun kapanmasına minnettar olurum.Haklı olduğunuzu, iyi ve doğru olduğunuzu düşünüyorsanız niye kendiniz gibi gelin istemeyesiniz ki? Niye eşiniz gibi bir evlat istemeyesiniz? Niye beddua olarak algıladınız? Çok doğru, saygılı, iyi evlatlarsanız dua olarak kabul edin.
Burada kimse kayınvalidenizin avukatı değil, kimsenin size garezi de yok, ortada bir olay var herkes doğru pencereden bakmaya çalışıyor, okuduklarınızı öyle değerlendirip, daha fazla yıpranmak istemiyorsanız konunuzu kapattırabilirsiniz, forum çok az konularda bu kadar sıkı ağız birliği yapar, gelecek görüşler de az çok belli.
Ben bildirdim (daha sonra lazım olursa diye; şikayet butonuna basıp konumun kapanmasını istiyorum diyorsunuz)Benim beddua olarak kabul ettiğim kendim gibi gelin kocam gibi çocuk lafları değil. Kendim gibi gelinim kocam gibi çocuğum olsun gayet de isterim çok da memnun olurum. Benim beddua saydığım yorumlar farklıydı.zaten şu yorumum açıkça sizin söylediğiniz şeyi karşılıyor bence. "Ben de böyle yaparsam varsın çocuğum görüşmesin kabul ediyorum" nasıl kapanmasını sağlayacağım? Benim tek hatam insanların önceki konularımı okuyup bana insanca yorum yapabilecegini düşünmem oldu. Etrafına saldiramayan insanların burda klavye ahkâmı kesebilecegiji hesaba katmamisim sadece. Hiç bişeye değil insanların bu kadar kötü olmasına üzüldüm. Çünkü yaşadıklarım konusundaki zaten son damlama kadar dayandım. İçim rahat, için huzurlu. Sadece dertleşmeye ihtiyacım vardi. Gerek de yokmuş gider suya taşa toprağa anlatırım daha iyi gerçekten. Yardımcı olursanız konumun kapanmasına minnettar olurum.
Bakın benim kv mi anlatsam şükredersiniz biliyor musunuz ben yaptığı saygısızlıkları haksızlıkları geçtim zaten bunlar çok masumane kalır bize ettiği beddualar bile öyle. Yine beş yıl aradan sonra evimize gelse yine bu şekilde davranamam galiba hele eşinizin tavrı...hakaret edecekseniz lütfen yazmayın konuma. ben dertleşmek için yazdım hakaret için değil. sanki hep bana süt limandı da ben kavga çıkardım muamelesi görüyorum. cidden çok acımasızsınız.inşallah benim yaşadıklarımı yaşamazsınız. ne diyim.
Ne olursa olsun o anne sizin bu davranisinizi haketmiyor..Acaba kayinvaliden sana ve oğluna bunları neden yaptı. .Hiç düşündün mü?Benim beddua olarak kabul ettiğim kendim gibi gelin kocam gibi çocuk lafları değil. Kendim gibi gelinim kocam gibi çocuğum olsun gayet de isterim çok da memnun olurum. Benim beddua saydığım yorumlar farklıydı.zaten şu yorumum açıkça sizin söylediğiniz şeyi karşılıyor bence. "Ben de böyle yaparsam varsın çocuğum görüşmesin kabul ediyorum" nasıl kapanmasını sağlayacağım? Benim tek hatam insanların önceki konularımı okuyup bana insanca yorum yapabilecegini düşünmem oldu. Etrafına saldiramayan insanların burda klavye ahkâmı kesebilecegiji hesaba katmamisim sadece. Hiç bişeye değil insanların bu kadar kötü olmasına üzüldüm. Çünkü yaşadıklarım konusundaki zaten son damlama kadar dayandım. İçim rahat, için huzurlu. Sadece dertleşmeye ihtiyacım vardi. Gerek de yokmuş gider suya taşa toprağa anlatırım daha iyi gerçekten. Yardımcı olursanız konumun kapanmasına minnettar olurum.