Bu Yüzsüz Kaynana İle Ne Yapcam

Ne kadar terbiyesiz ve saygısızsınız, eşinize de yazıklar olsun ki annesini bu durumlara düşürebiliyor.
Ne kadar kötü olursa olsun o bir anne , eşinizi doğuran kişi ve sizde bir annesiniz umarım yaşattığınızı yaşamazsınız :)

Kimsenin kimseye ezmeye hakkı yoktur. Edebini ve adabını bilirsen de kimse ezemez. Ses çıkarmamakta kendini ezdirmek demek değildir. Kimse beni eşimi çocuklarımı ezemez. Ha kv ezmeye kalkarsa gene saygısızlık yapmam araya mesafe koyar tepkimi öyle belli ederim. Biz büyüklerimizden böyle gördük. Küçüklerimize de böyle öğreteceğiz. Bu ince çigiyi anlamanız dileğiyle...

mesajımın sadece bir bölümünü almışsınız
zaten bu davranışı tasvip etmediğimi en başından beri söylüyorum
ama burada ses çıkarmadım diyenleri de anlamadığımı söyledim.
neden üstünüze alındığınızı da anlamadım.
tabi eğer siz de hiç ses çıkarmayan kesimdeyseniz de sizin için üzülürüm sadece.
yine de sizin tercihinizdir tabi ki.

Ses cikarmayanlarin.bir çoğu eşi yüzünden çıkarmıyor .Kaynana terörü de ,kv değil o ana kuzusu eşler yüzünden var ya zaten :) benim eşim de aşırı olmasa da öyleydi yani bisey söylerlerdi orada cevap verirdim sonra ağlamaya bayilmaya kalkardı sonuç : ben cazgır gelin o masum kaynana .Halbuki söylediği söz yenilir yutulur değil ama işte ...
Her seferinde konuşarak ,tartışarak cevap verdim ama evden kovmak ,çocuğu kaçırmak ( zarar vermediği sürece) ,eve gelene hoşgeldin diyememek te abartı geliyor işte bana ki çok kinciyimdir .

Dediğiniz gibi iki kesim de çok uc

Yukarıda ben ve bir çok kişi Kv nin bir büyük olduğu için idareci olmak gerektiğini savunduğundan yazdığınızı üstüme almam gayet doğal. İnsanların kendini ezdirmesini kimse hoş karşılamıyor. Sadece 2 gündür şunu anlatmaya çalışıyorum. Bir insan hata yaptığında susmanız sizi ezdirmez. Benim üzülecek halim yok çok şükür, üzülecekseniz '' saygısızca yetişen , anne baba kavramını bilmeyen nesile '' üzülün.

çok agresifsiniz bunun nedenini anlayamadım.
o yüzden devam ettirmek istemiyorum sizinle mesajlaşmayı.
kimseyi de kırmak, üzmek ya da sinirlendirmek istemiyorum.
iyi günler diliyorum

Kayinvalidem bana neler yapti yine de sesimi cikarmadim demek hakikaten bana da uygun gelmiyor. Bende gördüm bununla övüneni. Napalim yani aferin bravo şak-şak diyip madalya mi verelim bir de kendini ezdiren ama kocam beni ezdiriyor kocam beni ezdirmedi diyenler de var
Sen kendini ezdirmemissindir kocan ne mana? Sanki kocandan önce bir sinektin birey degildin evlendin ve birileri tarafindan hakkinin ve kendinin savunulmasini bekliyorsun. Ne kadar üzücü . Ortada bisey varsa ben direkt o kisiyle hallederim. Esimi konusturtmam bile.

çok agresifsiniz bunun nedenini anlayamadım.
o yüzden devam ettirmek istemiyorum sizinle mesajlaşmayı.
kimseyi de kırmak, üzmek ya da sinirlendirmek istemiyorum.
iyi günler diliyorum
Mütevaziliğiniz için teşekkür ederim , Sizin mesajınız diğerlerinden farklı evet ama sürekli ortaya konuşarak birileri birilerine laf gönderiyor. Benim de niyetim sizi kırmak değildi. Yanlış anlamayın lütfen.
İyi günler dilerim.

Bir laf var el öpmekle ağız bok olmaz... yetmemiş bide kadını evden kovmussun aynısını kocalar yapsa karılar anasıyla birlikte o evi terkeder vallahi

Çok güzel yapmıs sın canım agzına saglık.. Burda kayınvalideden dem vuranlar bianda kaynanası olmus.. Seni kim üzüyorsa sil hayatından sen kendi aileni silmişin kaynana kim hiç üzülme.. Rabbim saglikla aldırsın kucagına bebişinizi darısı bana

Ne kadar saygısız yorumlarınız var
Hayırdır sizin Kocanız pasifse annesi ile sizin aranızda denge kuramadıysa sizi karşı karşıya getirip sizi cazgırlık yapmak zorunda bıraktıysa kendinize üzülün millete değil

Ayrıca hakaret ve kendini ezdirmemek özgüvenli olmak arasındaki ayrımı bilmediğiniz yorumlarınıza belli oluyor

Ne alaka? Öyle birsey yazmadim bu kanıya nereden vardiginizi merak ettim doğrusu. Üzülecek bir durumum yok cok şükür,öfkenizi başkasına yonlendiriniz.

Ne alaka? Öyle birsey yazmadim bu kanıya nereden vardiginizi merak ettim doğrusu. Üzülecek bir durumum yok cok şükür,öfkenizi başkasına yonlendiriniz.
Siz dönün yorumlarınızı okuyun konu sahibine hak vermeyen herkese ettiğiniz yorumlara Ba kın
Kimin öfkesini yönlendirecek yer aradığını anlarsınız

Siz dönün yorumlarınızı okuyun konu sahibine hak vermeyen herkese ettiğiniz yorumlara Ba kın
Kimin öfkesini yönlendirecek yer aradığını anlarsınız
Yorumlarimda birsey yok,insanlarin hakaret etmedigim ve polemige girmedigim sürece istediğim yorumu yazabilirim. Iyi gunler.

bana da saygısız gelmedi hiçbir mesajı açıkçası
bir sorun varsa ben kendim çözerim zaten demiş.
zaten öyle olmamalı mı?
kocaya her sorunda sürekli sürekli gidip orta yol bulmasını isteyemeyiz ki çocuk gibi?

Ki canim kaynanama asla cazgirlik yapmadim. Bir ara bozuştuk küstük sonra geri barıştık. Aramizda çözdük yani. Cok severim kendisini
Kendi annemle görüşmüyorum,kaynanamla aramdan su sızmaz, arkadas gibiyiz
Aileme,bana,kişiliğime,hayatıma karşı cok buyuk bir sozu ya da cok kötü bir yanlışı olsaydi siler atardim bir kalemde,burda cok okuyorum esinin hatrina gidenleri ayda yılda bir gidenleri. Karakter ve tercih meselesi ,ben onu da yapmazdim. Ben fazla tatava çekmem kestirip atarim

Evlilik bu kurtlar vadisi cevirmiyoruz,kaynanasinin telefonunu açmayıp esi yanina geldiginde,annem seni aramis acmamissin dediginde esi onunde (sirf eşine iyi gozukmek icin) kaynanasini arayanlari gördü bu gözler. 1.agizdan dinledim ve kiz hep kaynanasina beddua falan eder nefret eder o derece. Olmelerini bekliyormus,cahillermis yobazlarmis falan. Bir insan bu kadar riyakar olamaz.
Kocam niye orta yolu bulsun dedigin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…