Bu Yüzsüz Kaynana İle Ne Yapcam

5 yıl oldu. adama bile gidip msj attı bi kaç ay önce sen beni unutamadın biliyorum diyye. ama kp evlendiği yeni eşine keşke seni önce tanısaydım da çocuk yapsaydım diyor düşünün vahamiyeti.

valla benım dogurdugum çocuga kımsenın isim koymaya hakkı yoktur ,
hiçte o hakkı tanımam

Her konu açanın eski konularını okuma luxsumuz yok yalnız.
Konu acarken yazsınlar ozaman kvdem söyle söyle bir insandır diye.
Biz burdaki kkonuya istinaden yorum yapıyoruz.

Her konu açanın eski konularını okuma luxsumuz yok yalnız.
Konu acarken yazsınlar ozaman kvdem söyle söyle bir insandır diye.
Biz burdaki kkonuya istinaden yorum yapıyoruz.
haklısınız ama bu konunun en başına yazmış önceki konularıma bakın diye hepsini yazsa çok uzun olurdu :)

Bizim milletin bir otomatik anne-koruma durumu var. Anneligin kutsallığı dinde olsun kültürde olsun çok yaygın. Haliyle sizin durumda bir cok kişi (hele kendisi anne olan) negatif yorum yapacaktır. Eminim sizde bu durumları yaşamak istemezsiniz. Size tek tavsiyem yinede mutlu olmaya odaklanmaniz. Esiniz annesi ile arasını düzeltmek istese karışmayın, ama kendinizi koruyun. Zaten kendi ailenizden gün görmemissiniz, başka kimsenin sorunlusunu cekmek zorunda değilsiniz

Bilirim o lafi , modern zamanda da erkek annesi gibi kadinla evlenir olarak cozumlemisler olayi

Ben hep diyorum ya , mumkunse evlenmesinler , evleneceklerse de yabanci biriyle evlensinler , cidden inanamiyorum bazen okudugum seylere , oglum bana x hanim dese kalpten giderim herhalde

asla engel olmadım olmam da . hep dedim ben hoşlanmıyorum ama senin annen diye git görüş dedim. eşim de aynı şeyi bana yaptı eşime pzevnk bna or.spu dedi annem. eşim gene getirip götürüp annen o senin git gör yaşlı dedi. biz böyleyiz sadece insan artık dolup taşıyor. ama taşınca suçlu oluyorsun. boşuna demiyorlar psikologlar bize gelenler gerçek hastaların hasta ettikleridir diye. ben kedi ailem ve kv yüzünden tedavi görüyordum ama bi süre önce kestim. yine devam edeceğim.

5 yıl oldu. adama bile gidip msj attı bi kaç ay önce sen beni unutamadın biliyorum diyye. ama kp evlendiği yeni eşine keşke seni önce tanısaydım da çocuk yapsaydım diyor düşünün vahamiyeti.

ya ben bu kadına çok üzüldüm yalnız yaa
resmen ruhen hasta kimse de doğal olarak sevmiyor
neden bu kadar kötü bir insan acaba ?

Durumunuz çok zor. Tedaviye devam etmek istemeniz iyi bence. Simdi kendiniz de anne olacaksınız inşallah. Mutlu olmak isterken ruhunuza eskiler yük olmasın. Insallah etrafımnizdaki sağlıksız insanları kendinizden az cok uzak tutabilirsiniz. Evet aile. Ama sizi bu kadar negatif etkileyen insanlari biraz uzak. Tutmakta fayda var.

Eski konuma bakın dediğiniz için baktım. Aslında kendi ailenizle daha büyük sorunlar yaşamışsınız. Özellikle annenizle olan kavgalar çok ağır. Ancak yinede o kadar olaya rağmen hep görüşme girişimleri olmuş. İnsan ne olursa olsun anneden kolay vazgeçemiyor değil mi?

Önemli olan çocuğun şu anda. Düşünemeye çalış olanları. Gereken tepkiyi vermişsin gitmiş.

Canım bak ilk başta kendini üzmemeye çalış. Hamilesin ve doğumuna az kalmış. Hormonların yüzünden çok daha fazla alıngansın ve sinirlisin ki bu da normal. Senden sadece çok daha kötü kayın validelerin olduğunu bilmeni istiyorum. Bak benim burada sadece 1 tane konum var o da kayın validem ile alakalı. Ben de ona çok yumuşak davrandığım için bu kadar üstüme çıktı. Hatta artık ben de buradaki arkadaşlar sayesinde saygıyı bir kenara bırakıp yaptığı bütün terbiyesizlikleri yüzüne vurma kararı aldım. Ama seninki biraz aşırı olmuş... Benim kayın valide sende olsaydı üzerine el bombası atar kaçardın herhalde

Lütfen sadece konumu oku. Yorum yapmana gerek yok. Seninki içi dışı birmiş herkese dengesizmiş. Benimkini herkes melek sanıyor kocam da dahil ve bir tek bana şeytan. Asıl sinir bozucu olan bu.

ya ben bu kadına çok üzüldüm yalnız yaa
resmen ruhen hasta kimse de doğal olarak sevmiyor
neden bu kadar kötü bir insan acaba ?

[/QUOT
inanın her bayram birine sarıp kavga çıkarttı. çalışıyorum diye geçen sene bayramda dönüp temizslik yapıcaktık eşimle öyle karar almıştık. bana dediği laf sana ailen öğretmedi mi bayramda temizlik olmaz. o akşam eşim babasıyla ilk defa 5 seneden sonra görüşmeye babasına gitmişti. kalacaktı. demek ki oğlumun huzuru yok gelmiyor deyip bana sarmaya çalıştı. babasında kalcak olmasını kabullenemeyip.

KV ile olmadı demedim ki barışma girişimi. Kendi ailem de hamileliğimde bı kere aramadı. Onların da tek şansı var KV hesaplaşmaya gelip bunu kullanamadı. Kendi ailem de ne yapicak ona göre bakicam

KV ile olmadı demedim ki barışma girişimi. Kendi ailem de hamileliğimde bı kere aramadı. Onların da tek şansı var KV hesaplaşmaya gelip bunu kullanamadı. Kendi ailem de ne yapicak ona göre bakicam
Gayet hakkını kullanmış , eve adımını atar atmaz kadını tepmişsiniz.
Kendi ailenize aynı davranışları sergileyeceginize de burda ki hiç bir kadını inandiramazsiniz.

Aman yine neden açıldığını anlamadığım konulardan oldu bu da..
Hakvermemiz ohh iyi yapmışsın dememiz mi gerekiyordu ki?
Konudaki kv ye kim methiyeler düzdü ki şimdi çok büyük saygısızlık diyenler kötü oldu anlamadım.
Yaptıysa yaptı evine gelene köpek çekilmez dedik hata ettik..

Dengesizse dengesiz mesafe koy ama anneliğini de bil yani. Konu sahibi zaten dünden razı hiç görmemeye sonuçta kan bağı yok. Ama saygı, görgü başka bir erdem işte..

Ben bu erkek cinsinden korkarım arkadaş. Anasını silen eşine neler etmez. Aralar iyiyken herkes bal kaymaktır..

Bak sonradan gelen cici anne nasıl da kıymetli. Neden? Yaranma derdine toruna hediyeler almış. Dünya böyle işte..

Ben 8-9 ay eşimin kardeşi ve eşiyle kavgalıydım da o nefretin altında ezildim geceleri kabuslar görüyordum. Neyse ki düzeldi de rahatladım. Nefret bana göre değil..

Zaten kimse size neden kv nizle küssünüz yada görüşmek istemiyorsunuz demiyor. Tavrınızın çok sert olmuş. Anneniz eşinize p.... Size o... demiş. Evi terk etmişsiniz arayan soran olmamış, anneniz bıçakla üzerinize gelmiş vs.Kendi annenize bu tavırları karşısındaki tutumunuz ne oldu? Bunları yazarken bir yandan size üzülüyorum aile ortamında zor şeylere maruz kalmışsınız ve belliki bu sizi tahammülsüzleştirmiş. Her iki aile ile de mesafeli ve resmi bir ilişki içinde olmalısınız. Kendi psikolojiniz için

Eve
Gayet hakkını kullanmış , eve adımını atar atmaz kadını tepmişsiniz.
Kendi ailenize aynı davranışları sergileyeceginize de burda ki hiç bir kadını inandiramazsiniz.
evet çok güzel davrandı eve girdiğinde ben kovdum haklısın. İnanmazsaniz inanmayın. Hanfendi benim hayatım sizin bana inanıp inanmamaniz üzerine kurulu değil. Önceki konularmi okusaydiiz aileme de nasıl tavır takındığımi anlardınız iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…