Gelinin eziyet cekmesine alismak degil. Kvdem sunu istedi yaptim ses cikartmadim, kv şunu dedi ses cikartmadim durumlarinda da herkes aferin demiyor.
Diger yorumumda da belirttim şahsen kv ile hic anlasamadik. Tartismalarimiz da oldu, hic sevmiyorum kadini. İlk yildaki emrivakileri, abuk sabuk konuşmalari, esime sen bu evin babasiydin diye aglamalari, yalandan tansiyonu cikmalari neler neler...
Yeri geldi selam vermedim, konuşmadim, yeri geldi geri cevirdim emrivakilerini, yeri geldi tartistim. Eninde sonunda benim istediklerim oldu kv sorunu diye bisey kalmadi ve oldukca mesafeliyiz uzun zamandir kv ile, esimle cozduk sagolsun ama böyle kvye bagira bagira cik şu evden demedim hiç, diyemem. Bu bile tek başina bir olaydir. Asla kendimi ezdirmedim eşim asla ezdirmedi.
Eşimin sesi yukseldi benim için gerektiginde ama ben yukseltmedim.
Ayni sekilde annem naparsa yapsin esim " cik şu evden" diye bagiramaz. Annemi istemiyorsa kesecek sesini gidecek diger odaya. Ben anneme bugun kizarim, yarin barisirim, belki tartisirim sonra doner sarilirim ama eş duracagi yeri bilecek. Terbiyesizlik bu