Bu Yüzsüz Kaynana İle Ne Yapcam

Esinizi buyuten bir anne o.
Ve her ikinizide cok saygisiz buldum
ulu orta yerde el opmemek ne demek.
kadin 7 aydir gelmemis tamam.
ama gelmis herseyi geride birakarak kovmaktan beter etmişsiniz.
bu kin ofke niye.
benim kayinvalidemle esimde ben hamileyken kustuler.
dogumuma bile gelmedi aylarca arayip sormadi.
kizim 5 aylikken cikti geldi.
elinide optum baristimda.
ki biz daha agir seyler yasamistik
ne olursa olsun gelmisti cunku.

kayinvalodenize çok acidim ben.
allah kolaylik versin sizin elinizden
Karnında taşıdığı yarın kendisine neler yapacak acaba onu merak ediyorum ben etme bulma dünyası çünkü

Ben kv ile görüşmüyorum normalde ayda yılda bir karşı karşıya geliriz. Hiç sevmem kv ve ailesini, bütün kv'ler gözümde mimlidir. :KK70:

Ama şimdi doğruya doğru senin de hataların var.
Dokunmak istediğinde ben pek hoşlanmıyorum dokunulmasından diyebilirsin.
Çık git artık denilmez evine gelene, arkasından kapı çarpılmaz.
En kötüsü tartışamayacağım daha fazla dersin geçersin başka odaya kendisi giyer ayakkabılarını gider.

Aman yine neden açıldığını anlamadığım konulardan oldu bu da..
Hakvermemiz ohh iyi yapmışsın dememiz mi gerekiyordu ki?
Konudaki kv ye kim methiyeler düzdü ki şimdi çok büyük saygısızlık diyenler kötü oldu anlamadım.
Yaptıysa yaptı evine gelene köpek çekilmez dedik hata ettik..

Dengesizse dengesiz mesafe koy ama anneliğini de bil yani. Konu sahibi zaten dünden razı hiç görmemeye sonuçta kan bağı yok. Ama saygı, görgü başka bir erdem işte..

Ben bu erkek cinsinden korkarım arkadaş. Anasını silen eşine neler etmez. Aralar iyiyken herkes bal kaymaktır..

Bak sonradan gelen cici anne nasıl da kıymetli. Neden? Yaranma derdine toruna hediyeler almış. Dünya böyle işte..

Ben 8-9 ay eşimin kardeşi ve eşiyle kavgalıydım da o nefretin altında ezildim geceleri kabuslar görüyordum. Neyse ki düzeldi de rahatladım. Nefret bana göre değil..
Konunun evvelini bilmiyorum , yazmamis konu sahibi ya da link eklememis konusuna
Ben kimseyi anne diye kutsamam , burada pek cok anne denen kisilerin zalimliklerini okuyunca gorusmeyin annenizle demisimdir defalarca
Ama bu konuda yapilan cirkin bir davranis , eger cok cok kotuyse bile bu kv o zaman mesafeli davranilirdi ama yine de x hanim , evden bagris cagris kovma olmamis , cok kotu bir insani , zarar vereni annen de olsa tamamen cikarirsin hayatindan anlarim da , evine baskalari ile beraber gelen ve hic sorun cikarmadan oturmus olan insani neden kovarsin onu anlamam

Rabbim size merhamet versin, eşinizede akıl.. kadın dediğiniz gibi çok beter bir insan olsa 7 ay sizi kendi halinize bırakmaz rahatsız eder yine büyüklüğü o yapıp gelmiş. Eşinizin annesi o başta o sonra siz bunun farkına varmalıydınız, ne var altından olan karnınıza dokunsa dökülür mü incileriniz? Nasıl bu kadar kalp kırarsınız ya aklım almıyor yaşlı kadın çok lanet bir insan olsa bile bu şekilde yapılmaz yazik çok yazık.

Siz eşinizin annesiyle olan iletişim sorununu fırsata çevirmişsiniz. Bunu saygısızlık yapacak kadar çok rahat ve suyunu çıkara çıkara kullanmışsınız.Şuan gelin konumundayım, gelinleri çok iyi anlıyorum. Ama bu değildir ki kvler her zaman ketumlar, kötüler. Ohh iyi olmuş, kvler bunlara layık. İyi yapmışsınız, bravo, mesafe candır... Bu cümleleri beklemeyin. Sizin ki mesafe değil, bir anneyi oğluyla vuracak kadar merhametsizlik, üstelik torunuda ilave olmuş.Kvniz, kpyle boşanmış bir kadın. Zaten duygusal açlıkta. Üstelik evladından böyle bir muamele, Allah kimseye vermesin. Lakin her sorunu çözebilecek, usluplu kelimeler, cümleler bulunur elbet. Yeter ki istenilsin. Siz kabakları kırmışsınız ve niyetiniz zaten bu kadını hayatınızdan çıkarmakmış, bu izlenime çok kolay ulaşılıyor.

Kötü haber: Bebekten sonra, adamlar henüz sebebi keşfedilememiş ve bu konuda ortaya net nedenler atılmamış şeylerden dolayı, birden bire evden uzaklaşma isteği, anneye düşkünlük, anne evinden çıkamama gibi eylemlerde bulunabiliyorlar.
O zaman o annesindeyken, siz yanlarına gittiğinizde hoşgeldin x hanım denirse size, kvdenizin o anki yaşadıklarını hissedin kalbinizde.
İlla bunlar yaşanacak demiyorum, ama umarım gerek kalmadan siz eşinizle annesinin arasını yapacak olgunluga birden bire erişirsiniz umarım. Zira sizde anne olacaksınız ve bu da demektir sürprizzz siz de KV adayısınız. Empati!!
Kaynanız hangi konuda yüzsüz? 7 ay sonra evladını görmek için(siz buyur etmeden), torunundan haber almak için evinize geldiğinden mi yüzsüz?

Orada elalemin eli öpülürken kayınvalideyi sıradan geçmek, evinize gelen bir misafiri ne olursa olsun bu şekilde terbiyesizlik yapıp geri göndermek...

Bilemedim ya hiç ban yiyesim yok ancak çok hatalısınız çok.

Günahım kadar sevmem ben de kayınvalidemi, laf da çarparım ama evime geldiğinde böyle yapmam ayıp etmişsiniz.

inanın her bayram birine sarıp kavga çıkarttı. çalışıyorum diye geçen sene bayramda dönüp temizslik yapıcaktık eşimle öyle karar almıştık. bana dediği laf sana ailen öğretmedi mi bayramda temizlik olmaz. o akşam eşim babasıyla ilk defa 5 seneden sonra görüşmeye babasına gitmişti. kalacaktı. demek ki oğlumun huzuru yok gelmiyor deyip bana sarmaya çalıştı. babasında kalcak olmasını kabullenemeyip.

yani biraz da onun normal olmadığını kabullenip he anne falan diyeceksiniz görüştüğünüzde.
hiçbir dediğini umursamayacaksınız çok da görüşmeyeceksiniz.
arada isterse oğlu gitsin tek başına 1 2 saatliğine.
hem laf da vermemiş olursunuz
yani çok zor bir durum bu kadar iki ailenin de tuhaf olması ne kötü bir piyango olmuş
yine de sakin kalmanız lazım ama hem evliliğinizi yıpratır bu süreç hem çocuğunuzu

Hala hakaret beddua eden var ya. Aklım almıyor. Arkadaş hoslanmadiysan çek git konumdan ya da haksız buldum de geç. Niye beddua ediyorsun ya. Tama hepiniz mükemmel ben lanet bi insanim tamam mı. Git ya git allah allahh

yani biraz da onun normal olmadığını kabullenip he anne falan diyeceksiniz görüştüğünüzde.
hiçbir dediğini umursamayacaksınız çok da görüşmeyeceksiniz.
arada isterse oğlu gitsin tek başına 1 2 saatliğine.
hem laf da vermemiş olursunuz
yani çok zor bir durum bu kadar iki ailenin de tuhaf olması ne kötü bir piyango olmuş
yine de sakin kalmanız lazım ama hem evliliğinizi yıpratır bu süreç hem çocuğunuzu
Size içtenlikle teşekkür ediyorum haksız da bulsaniz ki başım gözüm üstüne gerçekten. Anlamaya çalışmanız gerçekten mutlu etti beni. Gene olarak söylüyorum Ben beni haklı bulun kv ye sahip dövün diye açmadım konumu öyle olsa kendime yontar yazardım. Anlaşılmak ve akıl almak istedim sadece a.a karşılığında bı kaç kişi karic beddua ve hakaret yedim . Ne diyim Allah görsün.

Elini öpmek zorunda değilsiniz.7 ay aramadı sormadı diyorsunuz. Çok açık konuşmak anlatmak istemiyorum ama anlattıklarınızdan çok daha ağır şeyler yaşadım. Çok fazla kırılacağım şey oldu.
Beni de kimse arayıp sormadı aylardır. Bende 7 -8 aylık hamileyim sizin gibi. Hiç kimse sormadı beni de. Ki çok stresli ağır dönemler yaşadım. Babamı kaybettim. Buna rağmen aranıp sorulmadım. Sancılarım oldu bu sebepten üzüntüden hastaneye gittim kaç kez. Kimse sormadı. Yarın bir gün bu insanlarla yüz yüze gelsem ne yaparım bende bilmiyorum. Çok çok kırgınım. Sizin tek onaylamadığım davranışınız fazla dile getiriyorsunuz. Git artık istersen falan demenize gerek yok.
Veya diğer söyledikleriniz. Bunları bu kadar sert dile getirmenizi doğru bulmadım. Mümkün olduğunca konuşmayın. Yine saygılı olun sadece eşiniz hatrına, evinize gelmiş ama ben olsam konuşmalara hiç dahil olmazdım.

Hala hakaret beddua eden var ya. Aklım almıyor. Arkadaş hoslanmadiysan çek git konumdan ya da haksız buldum de geç. Niye beddua ediyorsun ya. Tama hepiniz mükemmel ben lanet bi insanim tamam mı. Git ya git allah allahh
Ben senin yerinde olsam site yoneticilerden konumu kapatmalarini rica ederdim.
Hamilesin,gerginsin burada destek almak istiyorsun ama seni anlamiyorlar anlamak istemiyorlar ya da beddua ediyorlar,mantikli yorumlu yapanlar da var ama onlara sira gelmez, sence deger mi bunlari okuyupta canını daha fazla sıkmaya? Bence kapattir konunu.

Elini öpmek zorunda değilsiniz.7 ay aramadı sormadı diyorsunuz. Çok açık konuşmak anlatmak istemiyorum ama anlattıklarınızdan çok daha ağır şeyler yaşadım. Çok fazla kırılacağım şey oldu.
Beni de kimse arayıp sormadı aylardır. Bende 7 -8 aylık hamileyim sizin gibi. Hiç kimse sormadı beni de. Ki çok stresli ağır dönemler yaşadım. Babamı kaybettim. Buna rağmen aranıp sorulmadım. Sancılarım oldu bu sebepten üzüntüden hastaneye gittim kaç kez. Kimse sormadı. Yarın bir gün bu insanlarla yüz yüze gelsem ne yaparım bende bilmiyorum. Çok çok kırgınım. Sizin tek onaylamadığım davranışınız fazla dile getiriyorsunuz. Git artık istersen falan demenize gerek yok.
Veya diğer söyledikleriniz. Bunları bu kadar sert dile getirmenizi doğru bulmadım. Mümkün olduğunca konuşmayın. Yine saygılı olun sadece eşiniz hatrına, evinize gelmiş ama ben olsam konuşmalara hiç dahil olmazdım.
Teşekkür ederim

Siz eşinizin annesiyle olan iletişim sorununu fırsata çevirmişsiniz. Bunu saygısızlık yapacak kadar çok rahat ve suyunu çıkara çıkara kullanmışsınız.Şuan gelin konumundayım, gelinleri çok iyi anlıyorum. Ama bu değildir ki kvler her zaman ketumlar, kötüler. Ohh iyi olmuş, kvler bunlara layık. İyi yapmışsınız, bravo, mesafe candır... Bu cümleleri beklemeyin. Sizin ki mesafe değil, bir anneyi oğluyla vuracak kadar merhametsizlik, üstelik torunuda ilave olmuş.Kvniz, kpyle boşanmış bir kadın. Zaten duygusal açlıkta. Üstelik evladından böyle bir muamele, Allah kimseye vermesin. Lakin her sorunu çözebilecek, usluplu kelimeler, cümleler bulunur elbet. Yeter ki istenilsin. Siz kabakları kırmışsınız ve niyetiniz zaten bu kadını hayatınızdan çıkarmakmış, bu izlenime çok kolay ulaşılıyor.

Kötü haber: Bebekten sonra, adamlar henüz sebebi keşfedilememiş ve bu konuda ortaya net nedenler atılmamış şeylerden dolayı, birden bire evden uzaklaşma isteği, anneye düşkünlük, anne evinden çıkamama gibi eylemlerde bulunabiliyorlar.
O zaman o annesindeyken, siz yanlarına gittiğinizde hoşgeldin x hanım denirse size, kvdenizin o anki yaşadıklarını hissedin kalbinizde.
İlla bunlar yaşanacak demiyorum, ama umarım gerek kalmadan siz eşinizle annesinin arasını yapacak olgunluga birden bire erişirsiniz umarım. Zira sizde anne olacaksınız ve bu da demektir sürprizzz siz de KV adayısınız. Empati!!
Kaynanız hangi konuda yüzsüz? 7 ay sonra evladını görmek için(siz buyur etmeden), torunundan haber almak için evinize geldiğinden mi yüzsüz?

Artı 1,000 🙏

Size içtenlikle teşekkür ediyorum haksız da bulsaniz ki başım gözüm üstüne gerçekten. Anlamaya çalışmanız gerçekten mutlu etti beni. Gene olarak söylüyorum Ben beni haklı bulun kv ye sahip dövün diye açmadım konumu öyle olsa kendime yontar yazardım. Anlaşılmak ve akıl almak istedim sadece a.a karşılığında bı kaç kişi karic beddua ve hakaret yedim . Ne diyim Allah görsün.

kusura bakmayın ben de öncesinde biraz kızdım size ama
biz de kendi annemize yapılsa falan diye düşünüyoruz bir de ister istemez o kadının yerine kendimizi koyuyoruz. ama kadın normal değil.
bir insanı bir yere kadar çekebiliyoruz
yine de yineliyim, hiç umursamayın, aramasını da beklemeyin, aramazsa ilgilenmedi demeyin umrunuzda olmasın. minimum şekilde tartışın, bağırma çağırma bunları kendinize yapmayın. "bir laf sokamadım bana o kadar şey söylendi" diye içinize de atmayın, sakın bunun için ağlamayın.
hep deyin ki kendinize o hasta bir kadın
alzaymırlı gibi düşünün. Kimseye alzaymır oldu diye kızamayız değil mi? onun da rahatsızlığı psikolojik işte. herkes de bunun farkında. Değiştiremeyeceğimiz şeyler için kendimizi hırpalamaya hiç değmiyor.
Bakın sinir kin nefret sadece size zarar ve en çok da çocuğunuza zarar. siz bunları yaşadınız öğrendiniz bir yere kadar kabullendiniz ama o bu dünyaya mutlu duygularla gelsin.
Loise L Hay in kitaplarını okumanızı bu raddede şidddetle tavsiye ediyorum.

Ben senin yerinde olsam site yoneticilerden konumu kapatmalarini rica ederdim.
Hamilesin,gerginsin burada destek almak istiyorsun ama seni anlamiyorlar anlamak istemiyorlar ya da beddua ediyorlar,mantikli yorumlu yapanlar da var ama onlara sira gelmez, sence deger mi bunlari okuyupta canını daha fazla sıkmaya? Bence kapattir konunu.
Yorumları okumadım, ama beddua edenlerin hiç bir haklı tarafı yok zaten. Aynı kinin farklı rengi. Konusunu neden kapattırma tavsiyesinde bulunuyorsunuz?
kibirlikontes kibirlikontes her kime olursa olsun, içinizde taşıdığınız nefret size yüktür. Size tavsiyem daha yapıcı adımlar atın. İçli dışlı, canımlı cicimli olun değil bu. Sadece saygı ve empatiyle kararlar alın. Göreceksiniz ki hafifleyeceksiniz.

Yorumları okumadım, ama beddua edenlerin hiç bir haklı tarafı yok zaten. Aynı kinin farklı rengi. Konusunu neden kapattırma tavsiyesinde bulunuyorsunuz?
kibirlikontes kibirlikontes her kime olursa olsun, içinizde taşıdığınız nefret size yüktür. Size tavsiyem daha yapıcı adımlar atın. İçli dışlı, canımlı cicimli olun değil bu. Sadece saygı ve empatiyle kararlar alın. Göreceksiniz ki hafifleyeceksiniz.
Şu yüzden bu tavsiyede bulundum,zaten morali çokta yerinde gelmemis buraya belli ki,kötü bir gün geçirmiş ve hamilelik dolayisiyla duygu durumu da iyi değil degisken,burda yorumlari okudukca daha fazla gerilmesin,sinirlenmesin diye . Bu sitede hunharca cok saldıran gördüm. Hakaret eden vs.

X