Bu Yüzsüz Kaynana İle Ne Yapcam

bana da saygısız gelmedi hiçbir mesajı açıkçası
bir sorun varsa ben kendim çözerim zaten demiş.
zaten öyle olmamalı mı?
kocaya her sorunda sürekli sürekli gidip orta yol bulmasını isteyemeyiz ki çocuk gibi?
Peki niye kaynanasıyla bu kadar sorun çıkıyor sence
Niye bazı erkekler hem karısını hem annesini ezdirmeden ilişkileri sürdürürken kimileri annesiyle konuşması için karısını göndermek zorunda kalıyor
Ya ana kuzusu olduğunda ya böyle pasif olduğunda erkekler bu kadar sorun çıkıyor

Yorumlarda hiç kimse konu sahibine ezil büzül demiyor saygı çerçevesinde konuşulur hatta görüşmeyin ama evine geldiyse evden kovma diyor
Yorumları çarpıtan arkadaşlar başka türlü anlıyor
Ayrıca konu sahibinin hem 7 aydır bizimle görüşmüyor çocuk olana kadar gelmezse görüşmem deyip hem gelen kadını kovmasını haklı bulmak da nasıl bir şey ben bilemedim

Pembeye koskocaman yazdığınız yerler bile o şekilde davranmanizi gerektirmiyordu.

Eşiniz haddinden fazla vefasız biri. Ve siz tamamen bu hadiszlikten besleniyor bundan cesaret alıyorsunuz.

Annesine bunu yapan yarın size neler yapmaz.

Bence bu bakış açısı cok oluru olan bir bakış açısı değil. Annesine bunu yapan yarin size neler yapmaz falan. Boyle birsey yok biliyor musunuz? Ben de hayatımda tecrube ettim ve cevremde de gördüm

Annesinin cenazesine gitmeyen yengem var. Kocasına 30 senedir aşık ve mutlular da

Babasiyla 10 senedir konuşmayan arkadasim var. Hic öyle hadsiz falan biri değil.
Ve siyasilerden birisi var,adini söylemeyim,o da babasinin cenazesine bile gitmedi mesela. Vefa hak edene gösterilir. Anne diye masumlasmiyor

Anne ogul aralarinda neler oldugunu bilemeyiz. Yillarca ailesiyle görüşmeyen insanlar eskiden de vardı,hala var ve olacak ta. Bu o kisinin hayat arkadaşına yanlış yapacağı anlamına gelmiyor.

Bence bu bakış açısı cok oluru olan bir bakış açısı değil. Annesine bunu yapan yarin size neler yapmaz falan. Boyle birsey yok biliyor musunuz? Ben de hayatımda tecrube ettim ve cevremde de gördüm

Annesinin cenazesine gitmeyen yengem var. Kocasına 30 senedir aşık ve mutlular da

Babasiyla 10 senedir konuşmayan arkadasim var. Hic öyle hadsiz falan biri değil.
Ve siyasilerden birisi var,adini söylemeyim,o da babasinin cenazesine bile gitmedi mesela. Vefa hak edene gösterilir. Anne diye masumlasmiyor

Anne ogul aralarinda neler oldugunu bilemeyiz. Yillarca ailesiyle görüşmeyen insanlar eskiden de vardı,hala var ve olacak ta. Bu o kisinin hayat arkadaşına yanlış yapacağı anlamına gelmiyor.

Erkeklerde çok gözlemledim, annesine karşı bu denli gaddarca davranan kişi karısına karşı da yıllar sonra vefasız davranıyor.

Görüşmesin , küssün ama ortamda rencide etmesin, karısına iyi yapmışsın demesin.

Bu onun karakterini ortaya koyar bana göre. Kinci vefasız erkekler hiç çekilmez.

Erkeklerde çok gözlemledim, annesine karşı bu denli gaddarca davranan kişi karısına karşı da yıllar sonra vefasız davranıyor.

Görüşmesin , küssün ama ortamda rencide etmesin, karısına iyi yapmışsın demesin.

Bu onun karakterini ortaya koyar bana göre. Kinci vefasız erkekler hiç çekilmez.
Evet ortamda rencide etmesi konusunda size katılıyorum. Kimse kimseyi rencide etmemeli. Hic birimiz büyük degiliz karsimizdakinden. Hepimiz eşitiz

hamileyken arayip sormasi mi gerekiyor. 2 hamileligimde de hic ozel ilgi gormedim kendi ailem de dahil. ozellikle aranmadim . ya da bebekle ilgili ozellikle sorulmadi hal hatir.

oncesindeki yaptiklarini bilemem ama cok saygisizca davranmissiniz. ve kolu catladiginda sizin ilgilenmeniz gerekirdi. kol catlagi hastaliktir hamilelik hastalik degil

ben senin yaptığı gibi kaynanama yapsam vucudum cinnet geçirir. nabiyosun der...
kötü olur. ;
ayni bi durumda eşiniz senin anneni kovsaydi eşiniz düşündüğü gibi düşünmezmisin..
herşeyin bi çelişki var.;

Kadin sizininle yine ilimli konusmaya calismis gibi geldi bana , bence siz ne olursa olsun biraz saygili olabiliridniz ayrica esinizede sasirdim hosuna gitmesi fln sanki üvey annesi... biraz empati yapmanizi ve ne olursa olsun esinizin annesi oldugunu unutmayin. Oumursamasada Allahin rizasi icin yapin bence, Mükafatini belki sizde ileride gelininiz oldugunda alirsiniz...

Kocan annesiyle istediği gibi davranır konusur konuşmaz bu seni zerre bağlamaz.ben dik başlıyım ezdirmem kendimi ama senin yaptığın farklı birşey kocandan güç alıp kaynanaya olan hislerini dışa vurmuşsun bana göre.ben anneme istediğimi söylerim ama başkasının höt deme hakkı yok herkes yerini bilmeli.ayrıca bi büyüğüme ses yükseltmek kovmak ben bundan hijap duyarım.yine diyeceğimi derim lafımı sölerim ama sakin ve tek tek ağar kelime kullanmadan..gidip gitmemek oturmak onun yüzsüzlüğü yada yüzü olur

benim en çok şaşırdığım kısım eşinizin ''karnına dokundurmaman hoşuma'' gitti demesi. dönüp dönüp okudum hoşuma gitmedi mi demek istedi acaba diye. kadın size gayet normal bir şekilde bebeğe iyi bak demek için uzatıyor elini dokunma diyorsunuz. bence ne olursa olsun eşinizin ailesine böyle davranmamalısınız.

Konu sahibine de gün doğmuş canım .Fırsatı iyi değerlendirmiş ama çok acımasızca değil mi? Kendisi sevgisiz büyüdü diye eşinin de sevgisiz olmasını istiyor. .

Eşine gazı verdikçe vermiş. .Daha teyzeleri gelirken başlamış bak görürsün annende gelecek diye kocası da çabuk etkilenen biri ki hemen anneye kinlenmeye başlamış. Elini öpmemiş yok bilmem ne hanım hoşgeldin demiş. .Çok acı bir anne için. .

Oysa ki konu sahibi kibirlikontes kibirlikontes biraz yapıcı olsaydı o anne ordan öyle kırgın ayrılmazdı.
Hatanın en büyüğü Kocasında.
haklısınız kendi mutsuzluğu gibi olsun istemiş sanki eşi de
güzel yerden yakalamışsınız yine de günah almayalım da

benim en çok şaşırdığım kısım eşinizin ''karnına dokundurmaman hoşuma'' gitti demesi. dönüp dönüp okudum hoşuma gitmedi mi demek istedi acaba diye. kadın size gayet normal bir şekilde bebeğe iyi bak demek için uzatıyor elini dokunma diyorsunuz. bence ne olursa olsun eşinizin ailesine böyle davranmamalısınız.
Siz bedeninize izinsiz dokunulmasindan hoşlanır mısınız? Bana gore yanlış. Dokunamaz. Hamile diye karnında onun torunu var diye bu hakka sahip olmuyor bence.

Sizi geçtim.Eşiniz çok çok yanlış yolda ne demek görüşmek zorunda değiliz falan filan annesine isim vererek hanım diye hitap etmek gerçekten çok yanlış şeyler bunlar.Bende evlilik sürecinde can sıkıcı şeyler yaşadım birsürü konu açtım burada.Uzun birsüre yediremedim yaşadıklarımı kendime öyle ki eşimin ailesinin kapımı çalması batar olmuştu artık bana.Geçende eşimin annesini çağırdım bizim bahçedeyken(eşimsiz görüşmüyorum ailesiyle) hal hatır havadan sudan paylaşacak birşeyimizin artık kalmadığını anlayınca kalktı gitti anladı ki ben mesafe koyarsam o mesafe artık öyle kalır. Sanmıyorum ki birdaha benimle tek görüşmek istesin.O güne kadar yaşadığım strese üzüldüm gerçekten yok yere germişim kendimi.Bence bu kadar ay görüşmemeyi kendinize kar sayın siz istemedikçe o gelecek siz tepki verdikçe o daha fazlasını yapacak insan psikolojisi böyle birşey sonuçta olan size olacak.

Sizi geçtim.Eşiniz çok çok yanlış yolda ne demek görüşmek zorunda değiliz falan filan annesine isim vererek hanım diye hitap etmek gerçekten çok yanlış şeyler bunlar.Bende evlilik sürecinde can sıkıcı şeyler yaşadım birsürü konu açtım burada.Uzun birsüre yediremedim yaşadıklarımı kendime öyle ki eşimin ailesinin kapımı çalması batar olmuştu artık bana.Geçende eşimin annesini çağırdım bizim bahçedeyken(eşimsiz görüşmüyorum ailesiyle) hal hatır havadan sudan paylaşacak birşeyimizin artık kalmadığını anlayınca kalktı gitti anladı ki ben mesafe koyarsam o mesafe artık öyle kalır. Sanmıyorum ki birdaha benimle tek görüşmek istesin.O güne kadar yaşadığım strese üzüldüm gerçekten yok yere germişim kendimi.Bence bu kadar ay görüşmemeyi kendinize kar sayın siz istemedikçe o gelecek siz tepki verdikçe o daha fazlasını yapacak insan psikolojisi böyle birşey sonuçta olan size olacak.
Peki kayınvalideniz bunu nasıl anladı ve kabullendi. Mesela ben kendi kayınvalideme mesafe koyuyodum. Sohbet etmiyodum. Gülmüyodum. Ama eşim yüzünden kadın bana oturmaya bile gelse bende yatıyodu. Eşim illaki yatırıyodu. Mesafe falan eşin istemezse koyamıyosun yani. Tek taraflı olmuyo hiçbişey. Damadı sürekli laf sokuyo. Ama kadın gidiyo 1 ay yatıyo orda. Orda kalabiliyo. Ben yapamam. Yapı meselesi bu. Olmayana mesafede koyamıyosun. Yüzsüz insan işine gelmeyen mesafeyi anlamaz.

X