Bu yaştan sonra biriyle olabilir miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sunshine11111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
243
98
28
Merhaba,
28 yaşıma doğru gidiyorum. Hayatımda hiç kimse olmadı. Flörtüm de yok. Bu yaştan sonra biriyle olabilir miyim? Kimseyi hayatıma artık alamam gibi geliyor. Hiçbir deneyimim yok. Biriyle yalan dolanla tatile gidemem, kimseye aşkım falan diyemem.
Biriyle tanışmıyorum da etrafım da tanıştırmıyor. Aşk trenini kaçırdım mı?
Bundan sonra olursa mantık evliliği mi olur

Şimdiye kadar neden olmadı merak ettim? Yaşınız çok genç. Eğer etkinliklere katılır sosyalleşirseniz olur neden olmasın?
Bilmiyorum neden olmadı. Geçen sene biri yaklaştı sadece onunla görüşmeye alışmaya çalışırken o uzaklaştı gitti nişanlandı. Annem de geleni reddetme diyor kimse gelmiyor ki. Gelse de dediğim gibi alışkın değilim hemen yakın davranamam. Öyle de olunca erkekler istemiyor daha kolay yaklaşana gidiyor

Çekingen bir yapınız mı var, sessiz birisi misiniz , muhafazakar mısınız? Güven sorunlarınız mı var ?

Ne olmaz anlamadım
Bu yaşına kadar duygusal ilişki olmamış bu saatten sonra da olmayabilir. Seni tanımıyorum nasıl birisin bilmiyorum. Kadın vardır 50 yaşında bile flört edebilir. Kadın vardır gençliğince yalnız kalır. Bunun yaşla değil kişilikle enerjiyle belki de kaderle alakası var

Katılıyorum. 28ine kadar flört dahi etmediyse bir farklılığı vardır.

Biraz muhafazakarım. Kapalı değilim ama dediğim gibi biriyle tatile çıkamam mesela. Kimsenin elini tutmadım bu yaşa dek. Çekingen değilim
Çalışıyor musunuz okuyor musunuz? Ben ailemle yaşıyorum, ben de tatile çıkamam ama flört sevgilim vs oluyor. Acaba ailenizin yetiştirme şekli mi sizi böyle etkiledi diye o yüzden sordum.

Ne alakası var yahu. Kolay yaklaşana gidiyor vs diye birşey yok. Hoşlanan erkek her tirlü uğrasır hoşlanmayan gider.
Erkekler ilk dış görünüşe bakıp geliyor. Kadınlar daha farklı.
Görünüşünüze dikkat edin bence giyim saç spor vs

Çalışıyor musunuz okuyor musunuz? Ben ailemle yaşıyorum, ben de tatile çıkamam ama flört sevgilim vs oluyor. Acaba ailenizin yetiştirme şekli mi sizi böyle etkiledi diye o yüzden sordum.
Çalışıyorum. Belki ailevidir. Ben hiç yalan da söyleyemiyorum. O yüzden yalan söylemek zorunda kalmayayım sevgilim olmasın diye dua ettim ama bu defa da yapayalnız kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…