- 31 Ağustos 2022
- 243
- 98
- 28
- Konu Sahibi Sunshine11111
-
Bilmiyorum neden olmadı. Geçen sene biri yaklaştı sadece onunla görüşmeye alışmaya çalışırken o uzaklaştı gitti nişanlandı. Annem de geleni reddetme diyor kimse gelmiyor ki. Gelse de dediğim gibi alışkın değilim hemen yakın davranamam. Öyle de olunca erkekler istemiyor daha kolay yaklaşana gidiyorŞimdiye kadar neden olmadı merak ettim? Yaşınız çok genç. Eğer etkinliklere katılır sosyalleşirseniz olur neden olmasın?
Ne olmaz anlamadımYaşla alakası yok kişisel bi durum bu bence olmaz. İ
Evlenmek de değil aslında. Yalnızlığı biliyorum ben sadece. Biriyle olmak bünyeme uygun değil gibiDaha 28 yaşındasın ne bu karamsarlık sanırsın 45 yaşında. Onlar bile evleniyor sen daha çok gençsin elbette evlenirsin
Yani evlilik sana uygun değilse evlenmessin bu da bir tercihEvlenmek de değil aslında. Yalnızlığı biliyorum ben sadece. Biriyle olmak bünyeme uygun değil gibi
Hayal gibi geliyor :)Ay bende dedim elli oldu da pes etti, kız yaşında ne var olur tabii mis gibi de olur, enerjin tutan biriyle denk gelirsin çokta güzel olur inşallah
Hayır olamazsın. 28 yaş her şey için çok çok geç.Bu yaştan sonra biriyle olabilir miyim?
Çekingen bir yapınız mı var, sessiz birisi misiniz , muhafazakar mısınız? Güven sorunlarınız mı var ?Bilmiyorum neden olmadı. Geçen sene biri yaklaştı sadece onunla görüşmeye alışmaya çalışırken o uzaklaştı gitti nişanlandı. Annem de geleni reddetme diyor kimse gelmiyor ki. Gelse de dediğim gibi alışkın değilim hemen yakın davranamam. Öyle de olunca erkekler istemiyor daha kolay yaklaşana gidiyor
Bu yaşına kadar duygusal ilişki olmamış bu saatten sonra da olmayabilir. Seni tanımıyorum nasıl birisin bilmiyorum. Kadın vardır 50 yaşında bile flört edebilir. Kadın vardır gençliğince yalnız kalır. Bunun yaşla değil kişilikle enerjiyle belki de kaderle alakası varNe olmaz anlamadım
Biraz muhafazakarım. Kapalı değilim ama dediğim gibi biriyle tatile çıkamam mesela. Kimsenin elini tutmadım bu yaşa dek. Çekingen değilimÇekingen bir yapınız mı var, sessiz birisi misiniz , muhafazakar mısınız? Güven sorunlarınız mı var ?
Katılıyorum. 28ine kadar flört dahi etmediyse bir farklılığı vardır.Bu yaşına kadar duygusal ilişki olmamış bu saatten sonra da olmayabilir. Seni tanımıyorum nasıl birisin bilmiyorum. Kadın vardır 50 yaşında bile flört edebilir. Kadın vardır gençliğince yalnız kalır. Bunun yaşla değil kişilikle enerjiyle belki de kaderle alakası var
Çalışıyor musunuz okuyor musunuz? Ben ailemle yaşıyorum, ben de tatile çıkamam ama flört sevgilim vs oluyor. Acaba ailenizin yetiştirme şekli mi sizi böyle etkiledi diye o yüzden sordum.Biraz muhafazakarım. Kapalı değilim ama dediğim gibi biriyle tatile çıkamam mesela. Kimsenin elini tutmadım bu yaşa dek. Çekingen değilim
Ne alakası var yahu. Kolay yaklaşana gidiyor vs diye birşey yok. Hoşlanan erkek her tirlü uğrasır hoşlanmayan gider.Bilmiyorum neden olmadı. Geçen sene biri yaklaştı sadece onunla görüşmeye alışmaya çalışırken o uzaklaştı gitti nişanlandı. Annem de geleni reddetme diyor kimse gelmiyor ki. Gelse de dediğim gibi alışkın değilim hemen yakın davranamam. Öyle de olunca erkekler istemiyor daha kolay yaklaşana gidiyor
Tatil ne alaka peki? Daha biriyle flört bile etmemişken tatil seviyesini düşünmek ne oluyor?Biraz muhafazakarım. Kapalı değilim ama dediğim gibi biriyle tatile çıkamam mesela. Kimsenin elini tutmadım bu yaşa dek. Çekingen değilim
Çalışıyorum. Belki ailevidir. Ben hiç yalan da söyleyemiyorum. O yüzden yalan söylemek zorunda kalmayayım sevgilim olmasın diye dua ettim ama bu defa da yapayalnız kaldımÇalışıyor musunuz okuyor musunuz? Ben ailemle yaşıyorum, ben de tatile çıkamam ama flört sevgilim vs oluyor. Acaba ailenizin yetiştirme şekli mi sizi böyle etkiledi diye o yüzden sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?