- 30 Nisan 2016
- 3.922
- 9.027
- 158
- Konu Sahibi Sunshine11111
-
Vallahi seninle yaşıt sayılırız. 12 yaşından beri her sene mutlaka hoşlandığım biri olur. Hatta birkaç ilişkim de oldu.Sanki tek şansım o vardı da kaçırmış gibi hissediyorum
Haklısınız. Benim de arkadaş çevrem var ama talip yok işte. Hatta herkes benim sevgilim var sanıyormuş şirkette. Vallahi yok diyorum inanmıyorlarHalla hallah ya çok şaşırdım bisey diyeyim mi nasip denen de bisey var ben de hep çok talibi olan ama hiç kız grubu olmayan yalnız biriydim. Arkadaşlık ve eş nasip gerçekten.
İş yerindeki ortam nasıl peki? Sadece kızlar mı var ?Enerjim yüksek işyerinde çok sevilirim çoğu insanla güzel sohbetim vardır
Evet 2 işim oldu ikisinde de herkes kadındıİş yerindeki ortam nasıl peki? Sadece kızlar mı var ?
Enerjim yüksek,çoğu insanla güzel sohbetim var yazmışsınız. İş ortamı da sadece kadınlarla dolu. Bu şekilde anlayamazsınızki. Bence sizin düşüncenizi değiştirmeniz lazım. Ailenize sırf yalan söylemek zorunda kalmamak, biriyle görüşmemek için kendinizi sabote etmişsiniz. Düşünceniz değişirse , kendinize bir alan açarsanız, ailenizin düşüncelerine değil de kendinize odaklanırsanız daha kolay ilişki kurabilirsiniz.Evet 2 işim oldu ikisinde de herkes kadındı
Yaşınızda ne var, çok gençsiniz. 50 yaşında hanımlar bile elimi sallasam ellisi derken yapmayın Allah aşkına. Vakti gelince herşey olur yeter ki hayırlısı olsunMerhaba,
28 yaşıma doğru gidiyorum. Hayatımda hiç kimse olmadı. Flörtüm de yok. Bu yaştan sonra biriyle olabilir miyim? Kimseyi hayatıma artık alamam gibi geliyor. Hiçbir deneyimim yok. Biriyle yalan dolanla tatile gidemem, kimseye aşkım falan diyemem.
Biriyle tanışmıyorum da etrafım da tanıştırmıyor. Aşk trenini kaçırdım mı?
Bundan sonra olursa mantık evliliği mi olur
İnşallahYaşınızda ne var, çok gençsiniz. 50 yaşında hanımlar bile elimi sallasam ellisi derken yapmayın Allah aşkına. Vakti gelince herşey olur yeter ki hayırlısı olsun
Elele bile tutuşmadım yazmıştınız sanırım durum böyleyken samimi olmaktan kastınız ne? Sizin kendinizi gördüğünüz gibi insanlar sizi görmüyor.İşte bir hakkım oldu onda da samimi olmaya çalışırken başkasıyla nişanlandı :) dedim herhalde ilk günden samimi olmak gerekiyor
Aslında bu senin zannettiğin. Yakınlaşana gitmiyorlar kendilerine sevgili gibi davranana gidiyorlar.Öyle de olunca erkekler istemiyor daha kolay yaklaşana gidiyor
Başlığı okuyunca soran kişi 60 yaşında falan herhalde diyordum ki 28 miş.Merhaba,
28 yaşıma doğru gidiyorum. Hayatımda hiç kimse olmadı. Flörtüm de yok. Bu yaştan sonra biriyle olabilir miyim? Kimseyi hayatıma artık alamam gibi geliyor. Hiçbir deneyimim yok. Biriyle yalan dolanla tatile gidemem, kimseye aşkım falan diyemem.
Biriyle tanışmıyorum da etrafım da tanıştırmıyor. Aşk trenini kaçırdım mı?
Bundan sonra olursa mantık evliliği mi olur
Yaklasana değil.isteyene gidiyorlar.Bilmiyorum neden olmadı. Geçen sene biri yaklaştı sadece onunla görüşmeye alışmaya çalışırken o uzaklaştı gitti nişanlandı. Annem de geleni reddetme diyor kimse gelmiyor ki. Gelse de dediğim gibi alışkın değilim hemen yakın davranamam. Öyle de olunca erkekler istemiyor daha kolay yaklaşana gidiyor
Yasam tarzınızı ve bakış açınızı değiştirirseniz her şey değişir.Biraz muhafazakarım. Kapalı değilim ama dediğim gibi biriyle tatile çıkamam mesela. Kimsenin elini tutmadım bu yaşa dek. Çekingen değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?