• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yaştan sonra biriyle olabilir miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanki tek şansım o vardı da kaçırmış gibi hissediyorum
Vallahi seninle yaşıt sayılırız. 12 yaşından beri her sene mutlaka hoşlandığım biri olur. Hatta birkaç ilişkim de oldu.

Yani fırsat illa ki çıkar ama önemli olan değerlendirmek.

Bulunduğun yerde gezi düzenleyen, aktivite düzenleyen yerler, firmalar varsa gezilere, etkinliklere katıl. Günübirlik geziler olabilir, doğa yürüyüşleri olabilir.

Kimisi gezilerde tanışıp evleniyor. Bizzat şahit oldum.

Halla hallah ya çok şaşırdım bisey diyeyim mi nasip denen de bisey var ben de hep çok talibi olan ama hiç kız grubu olmayan yalnız biriydim. Arkadaşlık ve eş nasip gerçekten.
Haklısınız. Benim de arkadaş çevrem var ama talip yok işte. Hatta herkes benim sevgilim var sanıyormuş şirkette. Vallahi yok diyorum inanmıyorlar

Sosyal hayatınızı değiştirin. Kurslara, workshop lara katılın. Hayat enerjini yükseltin. Arkadaş çevrenizi değiştirin. Duruşunuzu değiştirin, belki çok sert duruyor olabilirsiniz. Fikir olsun diye yazdım bunları ama bence kimse bir erkek için düzenini bozmamalı ahhahajaja

Evet 2 işim oldu ikisinde de herkes kadındı
Enerjim yüksek,çoğu insanla güzel sohbetim var yazmışsınız. İş ortamı da sadece kadınlarla dolu. Bu şekilde anlayamazsınızki. Bence sizin düşüncenizi değiştirmeniz lazım. Ailenize sırf yalan söylemek zorunda kalmamak, biriyle görüşmemek için kendinizi sabote etmişsiniz. Düşünceniz değişirse , kendinize bir alan açarsanız, ailenizin düşüncelerine değil de kendinize odaklanırsanız daha kolay ilişki kurabilirsiniz.

Merhaba,
28 yaşıma doğru gidiyorum. Hayatımda hiç kimse olmadı. Flörtüm de yok. Bu yaştan sonra biriyle olabilir miyim? Kimseyi hayatıma artık alamam gibi geliyor. Hiçbir deneyimim yok. Biriyle yalan dolanla tatile gidemem, kimseye aşkım falan diyemem.
Biriyle tanışmıyorum da etrafım da tanıştırmıyor. Aşk trenini kaçırdım mı?
Bundan sonra olursa mantık evliliği mi olur
Yaşınızda ne var, çok gençsiniz. 50 yaşında hanımlar bile elimi sallasam ellisi derken yapmayın Allah aşkına. Vakti gelince herşey olur yeter ki hayırlısı olsun 🙏

İşte bir hakkım oldu onda da samimi olmaya çalışırken başkasıyla nişanlandı :) dedim herhalde ilk günden samimi olmak gerekiyor
Elele bile tutuşmadım yazmıştınız sanırım durum böyleyken samimi olmaktan kastınız ne? Sizin kendinizi gördüğünüz gibi insanlar sizi görmüyor.
Çekingen halleriniz insanları uzaklaştırıyor olabilir. Yaşın 28 kendini değiştir, sosyal ol, farkedilir ol, girişken ol. Hayatını değiştirmezsen biriyle olamazsın çünkü oturduğun yerden ''kısmet'' gelmez.

Öyle de olunca erkekler istemiyor daha kolay yaklaşana gidiyor
Aslında bu senin zannettiğin. Yakınlaşana gitmiyorlar kendilerine sevgili gibi davranana gidiyorlar.
Yine sınırların olsun ama ilişkinin içinde olduğunu hissettir adamlara el ele tutuşmak olur, dolaşmak olur, sevgi sözcükleri olur.

Merhaba,
28 yaşıma doğru gidiyorum. Hayatımda hiç kimse olmadı. Flörtüm de yok. Bu yaştan sonra biriyle olabilir miyim? Kimseyi hayatıma artık alamam gibi geliyor. Hiçbir deneyimim yok. Biriyle yalan dolanla tatile gidemem, kimseye aşkım falan diyemem.
Biriyle tanışmıyorum da etrafım da tanıştırmıyor. Aşk trenini kaçırdım mı?
Bundan sonra olursa mantık evliliği mi olur
Başlığı okuyunca soran kişi 60 yaşında falan herhalde diyordum ki 28 miş.

Bilmiyorum neden olmadı. Geçen sene biri yaklaştı sadece onunla görüşmeye alışmaya çalışırken o uzaklaştı gitti nişanlandı. Annem de geleni reddetme diyor kimse gelmiyor ki. Gelse de dediğim gibi alışkın değilim hemen yakın davranamam. Öyle de olunca erkekler istemiyor daha kolay yaklaşana gidiyor
Yaklasana değil.isteyene gidiyorlar.
İstiyorsan bunu belli etmen gerekir.aksi halde beni istemiyor diye dusunebilirler.
Yakın arkadaşım da senin gibi.acaba sen o musun 😁

Mantık evliliği zaten makul olan. Makul olanı sevmek de en güzeli. Ayrıca daha 28 yaşındasın. Biriyle tanışır, seversin sonra söylediğin yalan da umrunda olmaz. 20 yaşınsaki bakış açısı ile 28 aynı değil. Ayrıca yalan söylemeye mecbur bırakılan bir toplumda yaşıyoruz. Kafa yapını değiştir, bencil davran. İnsanları tanı, şans ver. Bunda kötü bir şey yok.

Ben karamsar olmama taraftarıyım, genelleme yapmaya gerek yok. Her insan aynı olacak diye bir şey yok, ilginizi çeken konuşmaktan keyif alacağınız birisi karşınıza çıkarsa siz birlikte bir şeyler yapmak için davet edin. Bir ilişki içinde neden yalan söylemeniz gerekiyor anlamadım.Sanırım fazlasıyla muhafazakar bir ailede yetiştirilmişsiniz. Daha biriyle tanışmadan, bir ilişki kurmadan olabilecek ihtimaller için yalana başvurmayı düşünüyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X