Bu yaptığı normal mi?

Gerçekten bizde de var öyle tipler, mesai bitimi asla işe bakmayan, telefon bile acmayanlar, ki bizde telefon kapatmak yasak

Bu siradan herkesin basina gelebilecek bi konu cokta buraya yazacak kadar bi onem arz etmiyor bence.evet keske yapmasalarmis ama bu kadarda buyutup kafaya takacak kadar onemli degil.ben olsam kendimden gorupte suraya konu acamam yani

Ses niye çıkaramıyorsunuz anlamadım. Biz burada en büyük müşterilerimize bile yeri geldiğinde sert durup itiraz edebiliyoruz. Karşılıklı iş anlaşmamız var diye oranın bir çalışanı beni böyle bekletemez. He ben bekler miydim bu kadar sanmıyorum

Ben de kamu da çalışıyorum ama bizde iş bitmeden hiç bir yere çıkılmaz. Gece yarısı olsa da çıkılmaz, öğlen yemeğine de çıkılmaz. Öğlen yemek yiyebildiğim günler yiyemediğim günlerden azdır.

Ama bence bu yanlış. Ekstra durum varsa sizinkisi gibi halledilir ama ırt zırt işler içinde aç kalmaktan bıktım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…