İptal eder bir daha plan yapmazdım. Herkes zamanını ayarlayacak yoksa okeylemeyecek baştan. İşim çıktı gelemiyorum derdim ben
Yani neden işim çıktı diyip iptal eden ben olayım ki
İptal edecek olsam dürüstçe söylerim nedenini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İptal eder bir daha plan yapmazdım. Herkes zamanını ayarlayacak yoksa okeylemeyecek baştan. İşim çıktı gelemiyorum derdim ben
Naptınız konu sahibi?
Bence İstanbul da takılın
Yani neden işim çıktı diyip iptal eden ben olayım ki
İptal edecek olsam dürüstçe söylerim
Toplantısini halledip geri dönsün eğer siz gidip yorulmak istemiyorsanız. Nasılsa bırakmak için de olsa geri dönecekmis1.5-2 saat arabayla.
Dediğine göre toplantısı var
Toplantısini halledip geri dönsün eğer siz gidip yorulmak istemiyorsanız. Nasılsa bırakmak için de olsa geri dönecekmis
Evet o yüzden hiç kasmayın. Bakın o kasıyor mu? Bazen karşındaki gibi umursamaz olmak lazım.Yani bence de en mantıklısı bu hatta eğer yorulurum diyorsa dönmesin yani ben ona dedim tek kalırım diye. Trip atmıyorum bir şey demiyorum bu gösterdiğim anlayışa rağmen bana “anlamıyorum ilginç” falan yazmasından çok rahatsız oldum
Hayır tripte atabilirsiniz hakkınız var. Sizde ona bende seni anlamıyorum neden böyle düşünüyorsun diyebilirsiniz.Yani bence de en mantıklısı bu hatta eğer yorulurum diyorsa dönmesin yani ben ona dedim tek kalırım diye. Trip atmıyorum bir şey demiyorum bu gösterdiğim anlayışa rağmen bana “anlamıyorum ilginç” falan yazmasından çok rahatsız oldum
Gitsin isini halletsin gelmek isterse gelir gelmezse free takılın en güzeliHâlâ yazmadım emin değilim ne yapacağıma
Hayır tripte atabilirsiniz hakkınız var. Sizde ona bende seni anlamıyorum neden böyle düşünüyorsun diyebilirsiniz.
Sizin yerinizde olsam eğer gerçekten çok yakın bir arkadaşım olsaydı başta kızardım ama sonra gerçekten kesinlikle gitmesi gereken bir durumsa onunla giderdim. Dediği gibi amaç birlikte vakit geçirmek. Varsın yorulayim bir gün buna değecek bir arkadaşsa bana koymaz. Ama sizin sanki o derece bir samimiyetiniz yok gibi geldi. Kendini affettirmeye çalışması özür falan dilemesi gerekirdi. Gonlunuzu almaya çalışması lazımdı. Ama hanımefendinin üslubu çok ters geldi bana da. İçinizden gönlünüzden nasıl geçiyorsa onu yapın bence.
E siz neden hala böyle biriyle tatil yapmaya kalkıyorsunuz ki?Ben inanın ona trip atmayı çok uzun zaman önce bıraktım
Kendisi ben depresyondayken ve hayatımın en kötü döneminden geçerken benim şehrime gelip 1 gün kalıp döndükten sonra bana aylarca yazmamıştı sanki o kötü halime şahit olmamış gibi
Sonra düzelteceğim haklısın telafi edicem falan dedi tekrar barıştık ama hiçbir şey eskisi gibi olmadı benim içimde o günden sonra
E siz neden hala böyle biriyle tatil yapmaya kalkıyorsunuz ki?
istanbuldaki otelde 2 gecelik rezervasyon yapmış olman lazım, doğru mu anladım ?
ödemesini yapmış mıydın ?
sakarya'da güzel vakit geçirecek misiniz peki ?
her ne kadar arkadaşının tavrı ve beceriksizliği sinir bozucu olsa da plan nasıl kurtarılabilir onu düşünüyorum
yani siz sakarya'da ne yapacaksınız
sakaryada yaşayan bu arkadaşın madem sakarya'da işi çıkıyor ve geceyi de orada geçirmek istiyor
o zaman siz bu planı neden en başından istanbul'da yapmadınız ?
sapanca'da bungalov falan ayarlardınız yani
anladımBilmiyorum sakaryayı konuşmadık bile ben ona iki seçenek sundum o da istanbul’u seçti
Ödemeyi de henüz yapmadık kapıda ödeyecektik