- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Neden peki? Yani bunlar sizin üstünüz mü? Mecbur mu sizin ekip bu ego tatminini sineye çekmeyeSırf bana da değil bir takım arkadaşımı keyfi olarak 3 saat bekletmisler telefonla filan oynayarak.
Seni biraz karamelsepetine benzetiyorum nedense
O nereye gitti ya. Bizim biricik asi ergenimiz.Seni biraz karamelsepetine benzetiyorum nedense
Küstü üyelik iptali yaptırdıO nereye gitti ya. Bizim biricik asi ergenimiz.
Neden peki? Yani bunlar sizin üstünüz mü? Mecbur mu sizin ekip bu ego tatminini sineye çekmeye
Bu forumda benden başka ergen de mi varmışO nereye gitti ya. Bizim biricik asi ergenimiz.
Yazışmalarına baktım, olay da çıkmamış. Küsecek bir şey yaşanmamış gibi duruyordu ama belli olmaz tabii. Ne de olsa karamela sepetiKüstü üyelik iptali yaptırdı
Cok ayip yaptıkları ve müdürun ben napabilirim demesi çok saçma sen müdürsun ben mi uyaracamSırf bana da değil bir takım arkadaşımı keyfi olarak 3 saat bekletmisler telefonla filan oynayarak.
Yani evet bir şey diyemem sonuçta kişisel ilişkim değil is ilişkisi. Ama aklım almadı bir insan karşısındakine bunu nasıl yapar hatırladıkça gülüyorum.
Yanlış yapmışsınız. Böyle bir derdim var dert sayılır mı diye danışmanız gerekirdi konu açmadan önce :)Sonuç yok valla sinir oldum paylaşmak istedim.
Neden bir şey diyemiyorsanız ben onu anlamadım. Gayette ‘siz bu durum acil, öğleden sonrayı bekleyemez dediniz diye, ben tüm toplantılarımı iptal edip buraya geldim. Ama gördüğüm kadarı ile konu acil değilmiş, bunu yöneticilerinize raporlayacağız” dersiniz olur biter. Hadi ters düşmek istemezseniz yöneticiye raporlama kısmını es geçin. Ama illa bir şey denir yani.
Buraya konu acmak hobi oldu galibaMerhaba arkadaşlar, çok detay vermeden konuyu anlatmak istiyorum. İsim gereği bir kamu kuruluşu ile ortak çalışıyoruz. Her gün bizim takımdan biri onlar çağırınca gidiyor. Anlaşmamız gereği öğleden sonra gidiyoruz. Bugün oraya gidecek arkadaşımız normalde öğleden sonra gidecegi için sabah hastane izni aldi. Sabah 11de aradılar ve acil çağırdılar. Öğleden sonra olmaz dediler. Arkadasin yerine kimse olmadığı için apar topar ben gittim. Toplantıdan çıktım ve bir sürü işim yarım kaldı. Sonra beni uzun süre beklettiler. Bekletme sebepleri de durumu baştan yanlış değerlendirmiş olmaları. Sonra işlemi tam yapıyorlardı ki saat 12 oldu. Ve ben orda beklerken bana haber vermeden biraz daha bekleyin diye diye bekletirlerken bir de baktım ki ooo çoktan öğle arasına çıkmışlar. Ben bunu tam olarak netlestirdigimde saat 12 buçuktu. Bir buçuk saatimi yediler.
Bir de sanki saat 12de otomatik olarak sistemleri kapaniyormus ve bu bir doğa olayiymis gibi "aaa öğle arası saati geldi artık öğleden sonraya kaldı" demeleri. Yahu 5 dakika geç çık? 12de yemeğe çıkmasan ölür müsün? Ben sen cagirdin diye toplantıdan çıkmışım gelmişim. Anlamıyorum yani bu insanlar nasıl bu kadar saygısız olabiliyor. Ve bunu diğer arkadaşlarıma da yapıyorlarmış. Gerçekten artık bazi memurların bu öğrenci işlerinde çalışan abla tavırları beni çok bıktırdı. Ses çıkarsam olmaz isim gereği bir şey de diyemem. Müdürüme söyledim o da güldü ne yapsın.
Normalde işini gordurmek isteyen bı senmi vardın derdim ama burda sen haklisin senin 1bucuk saatini yemişler orada senin işini halledebilirlerdi. Tepki gosterseyein keşke ben sizin hatanız yüzünden bekletildim falan diyeMerhaba arkadaşlar, çok detay vermeden konuyu anlatmak istiyorum. İsim gereği bir kamu kuruluşu ile ortak çalışıyoruz. Her gün bizim takımdan biri onlar çağırınca gidiyor. Anlaşmamız gereği öğleden sonra gidiyoruz. Bugün oraya gidecek arkadaşımız normalde öğleden sonra gidecegi için sabah hastane izni aldi. Sabah 11de aradılar ve acil çağırdılar. Öğleden sonra olmaz dediler. Arkadasin yerine kimse olmadığı için apar topar ben gittim. Toplantıdan çıktım ve bir sürü işim yarım kaldı. Sonra beni uzun süre beklettiler. Bekletme sebepleri de durumu baştan yanlış değerlendirmiş olmaları. Sonra işlemi tam yapıyorlardı ki saat 12 oldu. Ve ben orda beklerken bana haber vermeden biraz daha bekleyin diye diye bekletirlerken bir de baktım ki ooo çoktan öğle arasına çıkmışlar. Ben bunu tam olarak netlestirdigimde saat 12 buçuktu. Bir buçuk saatimi yediler.
Bir de sanki saat 12de otomatik olarak sistemleri kapaniyormus ve bu bir doğa olayiymis gibi "aaa öğle arası saati geldi artık öğleden sonraya kaldı" demeleri. Yahu 5 dakika geç çık? 12de yemeğe çıkmasan ölür müsün? Ben sen cagirdin diye toplantıdan çıkmışım gelmişim. Anlamıyorum yani bu insanlar nasıl bu kadar saygısız olabiliyor. Ve bunu diğer arkadaşlarıma da yapıyorlarmış. Gerçekten artık bazi memurların bu öğrenci işlerinde çalışan abla tavırları beni çok bıktırdı. Ses çıkarsam olmaz isim gereği bir şey de diyemem. Müdürüme söyledim o da güldü ne yapsın.
Yani kamu kurumlarıyla ilişkimiz iyi olması lazım sonuçta devlet. Sizin müdür de yurdum insanı olduğundan memurların bu durumunu kanıksamış. Çünkü maalesef bugün git yarın gel tavrı memurların genel karakteri olmuş
Yani kamu kurumlarıyla ilişkimiz iyi olması lazım sonuçta devlet. Devlet istemezse kimse bisey yapamaz yaptığımız işte de asil yetkili onlar orda catismak istemiyor kimse. Benim ekibim hepsi çok çalışkan çok saygılı çocuklar çok da gençler o yüzden sanırım bu şekilde çok ciddiye alinmamisiz
Buraya konu acmak hobi oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?