Bu yaptığı normal mi?

Neden peki? Yani bunlar sizin üstünüz mü? Mecbur mu sizin ekip bu ego tatminini sineye çekmeye

Yani kamu kurumlarıyla ilişkimiz iyi olması lazım sonuçta devlet. Devlet istemezse kimse bisey yapamaz yaptığımız işte de asil yetkili onlar orda catismak istemiyor kimse. Benim ekibim hepsi çok çalışkan çok saygılı çocuklar çok da gençler o yüzden sanırım bu şekilde çok ciddiye alinmamisiz

Türkiye'ye hoşgeldin :)
İşini yapan memurlara değil sözüm ama malesef bir çok devlet çalışanında var bu rahatlık.
Babam 1 aydır bir kağıt parçası için 1 saatlik yolu gidip geliyormuş, sürekli bahanelerde bekletilmiş, memur şu ilçeye gitti 2 saate gelir, yemeğe çıktı, molada derken en sonunda babam tartışma çıkarmış ve işini 5 dakikada halletmişler. 5 dakikada halledilebilecek birseyi 1 aydır süründürmeleri komik.

Yani evet bir şey diyemem sonuçta kişisel ilişkim değil is ilişkisi. Ama aklım almadı bir insan karşısındakine bunu nasıl yapar hatırladıkça gülüyorum.

Neden bir şey diyemiyorsanız ben onu anlamadım. Gayette ‘siz bu durum acil, öğleden sonrayı bekleyemez dediniz diye, ben tüm toplantılarımı iptal edip buraya geldim. Ama gördüğüm kadarı ile konu acil değilmiş, bunu yöneticilerinize raporlayacağız” dersiniz olur biter. Hadi ters düşmek istemezseniz yöneticiye raporlama kısmını es geçin. Ama illa bir şey denir yani.

Isyerinde yeni olduğum ve adamları çok da tanımadığım için bir şey diyemedim aslında. Aslında bir daha sinirlendiğim bir şey olursa seviyeli bir şekilde dile getiricem yani bence de.

Bunu bu kadar geç anlamanıza şaşırdım ben. Bizim ülkemizde memurlar böyle ve evet öğle yemeği onlar için çok önemlidir bir dakika bile geciktirmezler. Beş dakika geç çıkmaları kabul edilemez. Çoğu kişi bu yüzden kolayca memur olabileceği bölümler okurlar ve devletin kurumlarını işgal ederler. Uzun süredir yurt dışındaydınız o yüzden unuttuğunuzu düşünüyorum.

Buraya konu acmak hobi oldu galiba

Normalde işini gordurmek isteyen bı senmi vardın derdim ama burda sen haklisin senin 1bucuk saatini yemişler orada senin işini halledebilirlerdi. Tepki gosterseyein keşke ben sizin hatanız yüzünden bekletildim falan diye

Raporlayın o zaman. Laf hiçbir şey, data herşeydir.

1 ay boyunca yapılan işin süresini, bekleme zamanını ve karşı tarafta muhatabınızı bir excelde tutun. Aşırıya kaçan bir durum var ise siz üstlerinize, üstleriniz de ilgili kuruma raporlasın. Ondan sonra bırakın onlar düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…