Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

wayyy be ılerde kıtap yazacam bı sıtede bukaa gcıklık yok satar anam valla:lepi:

kız cloudy senın su zıhnıyet takıntını okudum.. :roflol: :roflol: ılahı sen de cıldırmaya 5 kaladasın hahh.. opuyorumnanaktan

valla ben de böyle doğrdan konulan teşhislere gıcığım

kız cloudy senın su zıhnıyet takıntını okudum.. :roflol: :roflol: ılahı sen de cıldırmaya 5 kaladasın hahh.. opuyorumnanaktan

he valla
buraya üye olmadan ne kaa akıllı uslu bi kızdım
sıyırdım burda kafayıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

he valla
buraya üye olmadan ne kaa akıllı uslu bi kızdım
sıyırdım burda kafayıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bız boyle olduysak sıte sahıbı ne haldedır kım bılır..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gıcık olmak ıcın yalnıs topık ve yalnıs kısı sanırsam.. olay budur offlıne.. ve vınnn.. kaydirigubbakcemile5 opucum hepınızı laaa.. Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

24 saat ıcınde normal olmıycak kaa konu ınceledınız az ıstıharet yaa belkı yorulmadım saa kardesım..
engel olmasana onumdeee..
gıcıksın işde ne olcakkk

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bız boyle olduysak sıte sahıbı ne haldedır kım bılır..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ona bişicik olmaz
çünkü o irkek :1ninca::1ninca:

irkek milletinin genel özelliği karı milletinin yan etkilerine karşı doğal olarak panzehir salgılayabilmeleri
siz hemcinsim olduğunuz için böle oluyo bana :roflol::roflol:

onlar şerbetli mi diyosunnn:roflol::roflol:

zaten buna hep sasmısımdır cozemedm gettı erkeklerı...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama dittiiiiiii kaydirigubbakcemile3

dider tabeee
benim gibin karıyla laf yarışına girilmeyeceğini bilecek kadar aklı başındaymış demek ki :lepi::lepi:

yarın gelir net gittiydi elektirikle kesildiydi siz şusunuz busunuz
hepiniz şizofrensiniz derse böle apışıp kalırsınız benden sölemesi şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…