Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

Sarı Olanlar; Üye olup Henzü Maillerini Aktifleştirmeyenler
Mor ıse; Aktifleşen ama KK da mesajı Hiç olamayan

Sarı Olanlar; Üye olup Henzü Maillerini Aktifleştirmeyenler
Mor İse; Aktifleşen ama KK da mesajı Hiç olamayan

ohh bee.. :nazar: supper oldu bu bılgıler.. nasıl rahatladım.. :lepi: yoksa o morlara cok pıs takacaktım az kalmıstı.. :1closedeyes: en mor benım :lepi: baska mor tanımam.. :eek:klava: avtarımdan yazılarımın rengınden ruh halımden bıle bellı nasıl morardıgım.. :jeyyar: napıım cok sevıyorum.. :kedi:

gordum :kedi: hatta bende ole tahmın etmıstım de .. :sinifsinif: ama sankı gelıyorum beklemedın yazıyoda besı kosarken dusmus zannettım.. :roflol: :roflol:

:roflol:allah seni ne etsin emi hiç güleceğim yoktuu:roflol:

berenim sana doyum olmaz bana müsade balım kocişim gelir azsonra.görüşürüz akşama gelmeye çalışrım.öpüyorum seni kojaman a.s.

berenim sana doyum olmaz bana müsade balım kocişim gelir azsonra.görüşürüz akşama gelmeye çalışrım.öpüyorum seni kojaman a.s.

tamam balım bende hazırlanacagım zaten.. ananelere yemege gıtcez.. :lepi: :eek: opuyorum.. Şeniz Şeniz

ah memleketimde olsam alirdim hepinizi yemege turk mutfagini gectim dunya mutfaklarini cok iyi hallederim ayiptir soylemesi şakkıdı kargoyla bile yollardim cok ciddiyim geyik yapmayin lutfen cok uzuluyorum :roflol:

cokacimcoook sus kıı sus acım zatı.. cokacimcoook

X