Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

bu sene yapılacak "KK nın EN'leri yarışması"na

"en gıcık üye" "en gıcık avatar" "en gıcık bölüm" en gıcık topik"

kategorilerinin de eklenmesini talep ediyorumalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

imza çeyistopigi üyesi opuyorumnanaktan her lafına harfi harfine katılıyorum her insanın zevk aldığı alanlar vardır bunlara saygı duymak gerek eleştiriyle yaklaşmak değil kaldıki yeni heyecanlar yaşayıp bunları birbiriyle paylaşıp mutlu olup fikir alışverişi yapılıyor kıyas yapılan konu bana ç.ok uç geldi.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

o konu gaynayalı çok oldu.şimdi yenisini ben açacağım kocam bana gaynamıyo acaba gay mı oldu diye.aynı pis espriyi orda da yapmıştım bu sitede kendime gıcık oldum şu anlülülülülülü

o konu gaynayalı çok oldu.şimdi yenisini ben açacağım kocam bana gaynamıyo acaba gay mı oldu diye.aynı pis espriyi orda da yapmıştım bu sitede kendime gıcık oldum şu anlülülülülülü

topikini açıp bana haber etmessen asıl ben sana çok accaip pis gıcık olurum ona göre:tomato:

hadi bakalım açbuyrunnnnnnnnn geyik bölümüne bu topikini:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he bir derdim var bölümüne aç valla site ziyaretçi sayısı tavan yaparkaydirigubbakcemile3
sarduşla, dingiltere kralıçasını çağırmayı unutma hakaydirigubbakcemile3
sarduşumun içinde kaldı yazık:gitme:

he kıs kaydirigubbakcemile3 çok fena kaldı içimde:jeyyar:

ekşinli olayların bir süre sonra ekşinliğinin gitmesi..

şöyle günlerce sürse ya...:icecream:

kaynanalar var onları kacırmadan ızlıyorum orası ayrı :jeyyar:

bende ıyıyım gıcıgım gülüm uykum var fekat bı bakayım dıdım napıo bızım gacılar

ekşinli olayların bir süre sonra ekşinliğinin gitmesi..

şöyle günlerce sürse ya...:icecream:

kaynanalar var onları kacırmadan ızlıyorum orası ayrı :jeyyar:

kim kız o kaynanalar, burda kaynana barındırmaz sanıyodum kolay kolay
:roflol:

bu sene yapılacak "KK nın EN'leri yarışması"na

"en gıcık üye" "en gıcık avatar" "en gıcık bölüm" en gıcık topik"

kategorilerinin de eklenmesini talep ediyorumalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…