Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaz yaz bitmemiş gıcıklıklarınız
126 sayfa yazmışsınız geçti mi geçmedi :roflol:
bende son olarak şunu ekleyeyim
bana gıcık olan herkese gıcığım şiker gibi kızım sonuçta zemuszemuszemuszemus
Pazar gunu burda kalmayip gezen gaculara gicik olayrum, niye ben gezemirum daaaaaaaa (
kız susu yarın bızde gezıcezkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi::lepi:
ne yapsakk gıdenlerı yakallayıpkaydirigubbakcemileklava:klava:
valla ben çok eksi rep aldım, fikrime katılmadığı için eksi rep veriyosa normal bi durum, bu söylemek gerçekten çocukluk, ama eksi rep vermesi konuyla alakasız, sırf bana gıcık olduğu içinse, rep gücü yüksek diye kendi çapında bi saldırı yaptığını düşünüyosa arkdaşlarıyla zavallım, ben ifşa ediyorum, herkes bilsin, bu durumda ifşa edilen soda içsinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya gerçekten şu rep olayının güç olduğunu düşünenlerden sıkıldım, hiç bi not, değerlendirme puanı ıvır zıvır insanın değerini belirlemez
bu yüzdende rep bölümüm saklı zaten geçende espri olsun diye açmıştıma.s
kız susu yarın bızde gezıcezkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:kedi:ehü ehü :)):kedi:
testı yapan ve sonucu alır ıken doktor dememısmı hamılesın acepyerimsenibenbırı başlık acıyor kan testı yaptırmış sonuç bariz ortada hamile..
ama sonuucm bu çıktı acaba hamileyim kı dıyor kardeşim yaz arama motoruna degerlerı apaçık gör ne yani nispet mı yapıyosun.demek gelıyor açıkcası içimden tutuyorum kendımı
topiklerde ki gay geyinden içim bayıldı-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
he ya biri gay acti oburu dior sevgilim gay oldugundan korkuyorum falan da filan da vishhhhhh
nerde delikafaduldennerdeedelikafadulden benim içim bayılmak bir yana görmedim bilemafoldumben
ay ne gıcıksın forgi bana bi haber vermiyosun:umursamaz:
valla sevgilisinin gay olduğundan şüpelenen arkadaş bana daha da şüpheli geldi:roflol:
ya sarduş nerde yaşıyon yavrum, valla sen sağlık mağlık topiklerinde gezerken 2 gündür KK gay gay diye inliyo vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3