Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

yoh, ayu diyen olmadıda öküz diyen oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sende okuzden ayuya cevırdın hehh.. :uhm: cok da uyumlular amma bırbırlerıne benzetılmesı cok yerınde bı tespıt olmus... :roflol: :roflol: :roflol:

bence bacuların çok ağda yapası var, adriyana limayı bulsalar derilerini yüzcekler valla:roflol::roflol::roflol:

iyi geceler kızlar kalanlara iyi geyiğler "uykusu çok gelen bebeği sabahın köründe uyanan üye smili "

mantının üstüne uyku basturdumirmirmirmir
haydi iyi gıcıklanmalar size
arkamdan dedikodu yapmayın haa:mymeka:

mantının üstüne uyku basturdumirmirmirmir
haydi iyi gıcıklanmalar size
arkamdan dedikodu yapmayın haa:mymeka:

Böle mantıları yiyip yatarsan sonun hiç iyiye alamet değil kaydirigubbakcemile3

Hele bizimle paylaşmazsan daha da kötü :jeyyar:

ya yenii adet
eksi rep verildiğinde onu ifşa etmek.
ne bu anlamadım gitti... sindiremiyorlarsa karbonat alsınlar caanım yada soda içsinler:roflol:

ya yenii adet
eksi rep verildiğinde onu ifşa etmek.
ne bu anlamadım gitti... sindiremiyorlarsa karbonat alsınlar caanım yada soda içsinler:roflol:

valla ben çok eksi rep aldım, fikrime katılmadığı için eksi rep veriyosa normal bi durum, bu söylemek gerçekten çocukluk, ama eksi rep vermesi konuyla alakasız, sırf bana gıcık olduğu içinse, rep gücü yüksek diye kendi çapında bi saldırı yaptığını düşünüyosa arkdaşlarıyla zavallım, ben ifşa ediyorum, herkes bilsin, bu durumda ifşa edilen soda içsinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya gerçekten şu rep olayının güç olduğunu düşünenlerden sıkıldım, hiç bi not, değerlendirme puanı ıvır zıvır insanın değerini belirlemez
bu yüzdende rep bölümüm saklı zaten geçende espri olsun diye açmıştıma.s

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…