Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

sıteyı bı gay muhabbetıdır almıs goturmus valla.. :umursamaz: su son acılan topıgı Allahtan gormedım.. :lepi:

bu sene yapılacak "KK nın EN'leri yarışması"na

"en gıcık üye" "en gıcık avatar" "en gıcık bölüm" en gıcık topik"

kategorilerinin de eklenmesini talep ediyorumalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:teytey:

tabelınız tarafındam onaylanmıstır sardus hanım.. vereliniortak hayırlı ugurlu ola.. kaydirigubbakcemile5

kim kız o kaynanalar, burda kaynana barındırmaz sanıyodum kolay kolay
:roflol:

yok kız oyle kaynana degıl..garip garip laflar edenleri..

iki terazi bir arazi ..ay buna ne cok gulduydüm kaydirigubbakcemile3

gelınlerı acmıs zaten baslıgı da kaynana degıl sırnaşık şey

yok kız oyle kaynana degıl..garip garip laflar edenleri..

iki terazi bir arazi ..ay buna ne cok gulduydüm kaydirigubbakcemile3

gelınlerı acmıs zaten baslıgı da kaynana degıl sırnaşık şey

heeee, kaynana katliamını diyon
:roflol:

yavyular bana baş baş çok fena uykum var yoksam sızı hıc bırakmazdım opuyorumnanaktan

sarduş sen gay komşu topiğinden ümidi kes, söndü o topüğün ateşikaydirigubbakcemile3
maşallah kedide bi yazmış ki o topiğe adet kısmına kadar zor okudum valla destan gibikaydirigubbakcemile3

sarduş sen gay komşu topiğinden ümidi kes, söndü o topüğün ateşikaydirigubbakcemile3
maşallah kedide bi yazmış ki o topiğe adet kısmına kadar zor okudum valla destan gibikaydirigubbakcemile3

zaten baştan görmediğim iyi olmuş kaydirigubbakcemile3 orası beni açmadı:umursamaz: sevgilim gay mi topiğini geri istiyom:enbuyukkk:

zaten baştan görmediğim iyi olmuş kaydirigubbakcemile3 orası beni açmadı:umursamaz: sevgilim gay mi topiğini geri istiyom:enbuyukkk:

olm ben yazdım mı tam yazarım zemuszemus :umursamaz:

evet sana gıcık oldum :jeyyar: "en gıcık avatar" olarak senin avatarını aday adayım olarak seçtimlülülülülülü

ben doğuştan gıcığım
benim heryerim gıcık avatarım eksik olmasın zemuszemus

ayyy buydu kıs alıntıyı karıştırdım kaydirigubbakcemile3

X