- 7 Şubat 2007
- 5.050
- 4
- 54
bacım dur aman yangına benzinle yürüme zaten millet kavga için bahane ariiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
iyi işte ryting yaparsın hemşommm
neyse susim konuyu sohbete çevirmek yasak ceza almıyalım ..:1ninca:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bacım dur aman yangına benzinle yürüme zaten millet kavga için bahane ariiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
iyi işte ryting yaparsın hemşommm
neyse susim konuyu sohbete çevirmek yasak ceza almıyalım ..:1ninca:
en gıcık olduğumuz olaylar başlığı değil miydi burası?
herkes gıcık olduğunu yazsın üzerine alınan da gelip cevap versin topiğine dönmüş.
neyse..
ben de hazır gelmişken yazıp gideyim bari..
sevgilimle şu gün seviştim, şuramı elledi, şöyle yaptıydık acaba hamile kalır mıyım konularının topuna gıcık oluyorum.
karar verdim bundan sonra hepsine, eğer şu gün yaptıysanız kesin üçüz olur yazacağım kaydirigubbakcemile3
bide sevgilim soyunmadan elleşti sürttü acaba hamilemiyim?
diyenlere.....konuyu açıp kaybolanlara sinir oluyorum....
bide ben biliyorum havası atanlara......
Hamişler , Hatuşlar, Kocişler, Çocişler
köpişler, Kedişler, Kaynişler, Dedişer, Nenişler
Her şeyi yumuşatanlara çok şaşırıyorum hiç bi anlam veremiyorum buna benneyaptımki
benim kalbişimi kırdın emoşcum... madem hoşlanmıyon sen niye emoşsun lülülülülülü
kocam benle ilgilenmiyo diye biri dertlenir hemen akıl verirler açık bişeyler giy evde accık kırıt.. bunlara rağmen ilgilenmiyosa kesin aldatıyo seni...
halbuki adamın 2 dakka huzura ihtiyacı var demek.. çeneni kapatıp otursan adam düzelecek :mymeka:
ayy ben de bu gebeye gıcık oluyorum...(hamiş demedim dikkatinizi çekerim...
söylediğini yapmış...gitmiş üçüz olur yazmış yaaa...
nerden sarıldı başıma ki acep...ya benden önce doğurursa...ooofff offff....