Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

ben birde burada nefis kek pasta resimleri görüp gecenin bi yarısı mutfağa yönelen kendime sinir oluyorum..

son olarak yardım meleklerinde kızılderilileri hindistandaki 5 cocuğu , ıvırı zıvırı koruyalım topiklerinin ne kadar işe yaradığını merak ediyorum...

aynennn..

gıcık mı deseniz şaşkınlık mı bilemedim ama her aldığının fotosunu ekleyene gıcık oluyorum..

tamam paylaşım güzel şeyde..bunlar bebişimin çorapları..bunlar popiş bezleriii..bunlaaarr hastane çıkışıı diye ayrı ayrı topik açanlar deli ediyo..aç bikerede koy ne var ne yok..

vara yoga konu acanlara sinir oluyorum..ne yapsa actigi konuda hikaye anlatir gibi ayrintiyi atlamadan yazanlara,dikkat cekmek icin uc noktalarda konu acanlara gicik oluyorum.ayni kisiden bahsederken farkli farkli basliklarla konu acanlarada gicik oluyorum

burası yani kk bizim için sanal bir forum sitesi olmaktan çok öte...
bunu kendim de yaşadığım gibi diğer üyelerin de yaşadığını anladım....

istersek her derdimizi özelimizi açmamız, zaman zaman tartışmamız, bazen ters düşmemiz, bazen küsmemiz ve bize çok değişik gelen kişilerin olması bunlar çok ama çok doğal...

zaten bunlar olmasaydı KK bizler için sanalın çok çok ötesinde olmazdı diye düşünüyorum...
bunlar hayatın içinde bire bir yaşadığımız şeyler...

tabiki bazen aşırı şeyler oluyor....şimdi bu topiğe yazsam neler olduğunu bir sürü insan üstüne alınacaktır...
istemiyorum kimse üstüne alınmasın...
varsa bir sorunum basarım kötü içeriğe bildiririm yönetime.

Son düzenleme:
yazmiim kalsın
zaten hep takip ediiler
burdaki yazıma da bulaşırlar
etrafımda bana gıcık olanlar çok nedense :nazar:

yoğun işlerim sebebi ile pek kk ne gelemiyorum bu aralar..genel rahatsızlığımı söliim efem :kahve:

bugün can ciğer kuzu sarması oluyoruz..yarın bi iki farklı cevap veriyoruz insanların zoruna gidiyo....patroniçe gibi burnu kalkık cevap yazıo..sonra da seni çirkinleşmekle suçluo..e önce sen kendi cevabına bi bak..ama göremez patroniçe ya yaptığı ona normal gelir :kahve:

günün birinde canım die hitap ettiysen ..ertesi gün ilk okul çocuu gibi orda burda ay şöle ay böle diye konuşmak çok aip ..:nazar: bi sorun varsa konuşulur çözülür..ha arada elektirik yoksa baştan nasıl vardı ? sonradan voltaj düştüyse e o zaman görüşme olsun bitsin :kahve:

ayrıca sana yapılan bişiden hoşlanmadıysan sen de aynını yapmiceksin..yapıyorsan da o böye yapmıştı demiceksin :kahve:

ayrıca insanlar bazen neden hiddetlenir ..hırsını alamaz yapmak istedikelrini yapamaz altta kalır canı çıkar kabullenemez..sürekli bahseder sürekli bahseder ay o ööle şöle vs vs

ayyy bu ne ya :roflol:

Son düzenleme:
Ben yazılanlara da,olaylara da,kişilere de asla sinir olmuyorum...
sinir olsam ne işim var burada,
hepimiz buraya sinir olmaya değil,
stresimizi atmaya,bilmediklerimizi öğrenmeye,
belki akıl almaya,belki fikir vermek için giriyoruz...
herkesin düşüncesi tabi ki bir olmaz,
tabi ki çatışmalar olacaktır,ama günlük hayatımızda olmuyor mu sanki,
önemli olan kırıcı olmadan olayın boyutunu düzeltmektir...
hoşlanmadığın bir konuysa yorum yazmazsın,okumazsın,
sinir de olmazsın ...değil mi fıstıklar...
ben hepinizi çok seviyorum ve iyi ki varsınız diyorum...
ve kucak dolusu sevgiler yolluyorum size...

Songülcüm katılıyorum sana arkadaşım .
Rahatsız olduğunuz konular varsa yönetime bildirin.
Yada polemiğe girmemek adına cevap yazmayın.

daha 2 gün olmus kk ya gireli kafadan bir topige dalıp kırk yıllık samimiyet sergileyenlere çooooook gıcık oluyorum (bu arada eski üyeyim)
mesela kimseyi tanımaz bilmez yazmış biri
"canım nerelerdeydin bizde seni merak ettik?"
şimdi ben buna takmayayım napayım

Songülcüm katılıyorum sana arkadaşım .
Rahatsız olduğunuz konular varsa yönetime bildirin.
Yada polemiğe girmemek adına cevap yazmayın.

bence, bu konuya kızacak ya da tepki duyacak bir şey yok... uzun zaman kk da olan biri için bir takım rahatsızlıkların duyulması son derece normal... bırakın insanlar düşüncelerini rahat rahat söylesin.. kim nasıl davranacağına, hangi başlığı okuyacağına kendi karar verebilecek durumdadır... sevdiğimiz şeyler olabileceği gb, sevmediğimiz şeylerde olabilir.. burada olmak hoşumuza gidiyor ki burdayız.. kimse zorla bağlamıyor bizi internete..
güldüğüm (bakınız bu konunun 2. mesajı), bana tuhaf gelen, eleştirdiğim şeyler var bu sitede ama ben seviyorum burda olmayı.. hatta bazen fazlada zaman geçiriyorum.. çok şey de öğrendim bu forumdan..
ha bu arada burda ki bayanların çoğu ne kadar tepkisel.. şaşıyorum bazen...

bence, bu konuya kızacak ya da tepki duyacak bir şey yok... uzun zaman kk da olan biri için bir takım rahatsızlıkların duyulması son derece normal... bırakın insanlar düşüncelerini rahat rahat söylesin.. kim nasıl davranacağına, hangi başlığı okuyacağına kendi karar verebilecek durumdadır... sevdiğimiz şeyler olabileceği gb, sevmediğimiz şeylerde olabilir.. burada olmak hoşumuza gidiyor ki burdayız.. kimse zorla bağlamıyor bizi internete..
güldüğüm (bakınız bu konunun 2. mesajı), bana tuhaf gelen, eleştirdiğim şeyler var bu sitede ama ben seviyorum burda olmayı.. hatta bazen fazlada zaman geçiriyorum.. çok şey de öğrendim bu forumdan..
ha bu arada burda ki bayanların çoğu ne kadar tepkisel.. şaşıyorum bazen...

tam bir paradokssunuz...

ank arkadaşımız da kendi düşüncesini söylemiş zaten...

bu topikte hoşlanmadığınız şeyleri yazarak yaptığınız yorumlar başkalarının davranışlarına karışmak değil mi.

arkadaşlar ben bu konuyu açarken kesinlikle amacım birilerine gönderme yapmak veya rencide etmek değildi bence topiklerde,açılan başlıklarda sen bana şunu dedin bunu demek istedin vs.gibi atışmaların yaşanmasındansa burda okuyup yapılan yanlışları düzeltmek daha doğru olur diye düşünmüştüm.herşeyi eleştirmiyoruzki sevdiğimiz kopamadığımız konuların olduğu gibi buda normal değilmi.sizin bu tarzınız daha kışkırtıcı olmuş.konu tartışma amaçlı değil herkesin rahatsız olduğu bişeyleri paylaşması için.lütfen burda tartışma yaşamayalım:KK43:(

arkadaşlar ben bu konuyu açarken kesinlikle amacım birilerine gönderme yapmak veya rencide etmek değildi bence topiklerde,açılan başlıklarda sen bana şunu dedin bunu demek istedin vs.gibi atışmaların yaşanmasındansa burda okuyup yapılan yanlışları düzeltmek daha doğru olur diye düşünmüştüm.herşeyi eleştirmiyoruzki sevdiğimiz kopamadığımız konuların olduğu gibi buda normal değilmi.sizin bu tarzınız daha kışkırtıcı olmuş.konu tartışma amaçlı değil herkesin rahatsız olduğu bişeyleri paylaşması için.lütfen burda tartışma yaşamayalım:KK43:(

gene bir paradoks....

ben de kendi düşüncemi yazdım.

üstelik tartışma yaşanmıyor...size öyle mi geldi.

a.s.a.s.a.s.a.s.

bu topikte hoşlanmadığınız şeyleri yazarak yaptığınız yorumlar başkalarının davranışlarına karışmak değil mi.
Siz de şu an aynısını yapmışsınız.Fikrini yazana karşı çıkıp ona karışmışsınız.Burası özgür bir forum değil mi?Saygı çerçevesinde herkes düşüncesini söyleyebilmeli.Memnun değilsen şuraya şikayet et,buraya şikayet et demek ne kadar mantıklı.O zaman hemen her olumsuzluğu şikayet etme yoluna gidelim.Herkes bir başlık açıyor ve fikri olan yazıyor.Niye bu kadar tepki veriliyor anlamadım.

Siz de şu an aynısını yapmışsınız.Fikrini yazana karşı çıkıp ona karışmışsınız.Burası özgür bir forum değil mi?Saygı çerçevesinde herkes düşüncesini söyleyebilmeli.Memnun değilsen şuraya şikayet et,buraya şikayet et demek ne kadar mantıklı.O zaman hemen her olumsuzluğu şikayet etme yoluna gidelim.Herkes bir başlık açıyor ve fikri olan yazıyor.Niye bu kadar tepki veriliyor anlamadım.

hayır ben aynısı yapmadım....lütfen kavram kargaşı yaşamayalım.

üstelik site kuralları gereği bu böyle...yoksa burda yaşanan gerginliklerin sinir harplerinin ucu bucağı bulunmaz.

ve kimse uymak zorunda değil...ben sadece kendi şahsi fikrimi özgürce söyleyebilmeye çalıştım.

Son düzenleme:
gene bir paradoks....

ben de kendi düşüncemi yazdım.

üstelik tartışma yaşanmıyor...size öyle mi geldi.

sizn düşüncenize okeyde bu tip konulara gıcığım demeniz yeterliydi ama yinetime bildirelim konu kapansın rahatsızsanız yönetime bildirin gibi cümlelerinize bu tepkimiz.şu ana tartışma yok canım ama görünen köy meselesi.......ŞenizŞeniz

sizn düşüncenize okeyde bu tip konulara gıcığım demeniz yeterliydi ama yinetime bildirelim konu kapansın rahatsızsanız yönetime bildirin gibi cümlelerinize bu tepkimiz.şu ana tartışma yok canım ama görünen köy meselesi.......ŞenizŞeniz

fikrimi özgürce söyleyebileceğimi sanmıştım.a.s.

X