F
forga
Ziyaretçi
herhangi bir konuya yorum yazdıgımızda sanki orda yokmusuz gibi davranılıp kendi sohbetlerine devametmelerine allahın bir selamını vermekten aciz olanlara sinir oluyorum en cok
meraba canımkaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herhangi bir konuya yorum yazdıgımızda sanki orda yokmusuz gibi davranılıp kendi sohbetlerine devametmelerine allahın bir selamını vermekten aciz olanlara sinir oluyorum en cok
meraba canımkaydirigubbakcemile3
ya bu kart ve cinsellik konusuna bi açıklık getirmek istiyorum, kazenin kartlılara cinsellik topiğini açmaya falan niyeti yoktu arkadaşlar, bu fikri ben ona vermiş bulundum:tomato::tomato::tomato:
demekki onunda hoşuna gitti bu fikir ki uygulamya koydu, ama kendisine teessüf etmek istiyorum bu konun fikir anası olarak bana bi kart yollamalıydı:dilcikar:
eee nede olsa bütün kıyametler cinsellik bölümü yüzünden koptu:1closedeyes:
en kısa zamanda bi kart alıp siiz engin cinsel bilgilerimden faydalandıracağım eefem:1closedeyes:
yaşasın kötülük, canıma değsin diyosun:roflol::roflol:
fikir anası demek :jeyyar:
işime yaradı sağolŞeniz
gelde bilgi anasıda ol biran önce:roflol::roflol:
bölüm beklemekte seni ve engin bilgilerini zemuszemus
fikir anası demek :jeyyar:
işime yaradı sağolŞeniz
gelde bilgi anasıda ol biran önce:roflol::roflol:
bölüm beklemekte seni ve engin bilgilerini zemuszemus
taaam, geliyom, tutmayın beni, içimdeki volkanı patlatcam orda:lepi::lepi:
birisi bişi mi dedi :sm_confused:
yok canım bu topicle alakalı degil genel olarak sinir oldugum seyi yazdım a.s
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:patlat bakalımkaydirigubbakcemile3 biz de volkan patlaması görmüş olaras:jeyyar:
içiyomuymuş, yuuuh, hiç aklıma gelmemişti, bende mi denesem neCADIARZUCADIARZUdaha demın bırı yazmıs agda yaparken ıcyomus acı cekmıyomus ...
bu ne ya alenı ınsanlara bıseylere tesvık edıyorlar
daha demın bırı yazmıs agda yaparken ıcyomus acı cekmıyomus ...
bu ne ya alenı ınsanlara bıseylere tesvık edıyorlar
birisi bişi diyo ama:smiley-cool:
taaam, geliyom, tutmayın beni, içimdeki volkanı patlatcam orda:lepi::lepi:
dalgamı geciyorsun sen yaw
dalgamı geciyorsun sen yaw
geyik topiğinde ciddi konuşmak ve sohbet etmek yasaktır...
bakınız bölüm kuralları.!!!
neye teşvik ediyoo:uhm: içmeye mi...hadi kıslar içip içip ağda yapalım:içelim: bahanemiz hazır...ağda yaptık :içelim:
cok komik yaw :roflol: ciddi seyler konusuyorduk geyik bölümüne atılmıstık şimdide burda ciddi seyler konusulmuyormus :roflol::roflol: harbiden cok komik :roflol::roflol: