Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

ben de konu bi şekilde dine getirilir getirilmez,
OFTden şıppadanak anlayıp hemen o topiğe grup olarak hücum edilmesine ve de konuyu kilitleyene kadar uğraşılmasına gıcık oluyorum. :nazar:

Çünkü hala belirli kesimden insanlar, hem Atatürkçü, hem de dinine bağlı olunamayacağını düşünüyor.
Sanki Atatürkçü olmak, dinsizlik, dine karşılık gibi görülüyor.
Yazık diyorum onlara sadece...
Neden insanlar iki uçtan birinde olmayı seçer hiç anlamam mirmirmirmir

bunu tam tersinide düşünebiliriz canım sanki dinine bağlı tam tekmil tesettürlü kişilerde atatürk düşmanı ilan ediliyo malesef bir insan hem dinini tam anlamıyla yaşayıp hemde milli değerlerinede çok bağlı olabilir bunuda anlatmakta malesefki zorlanıyoruzşutarafagitti

kedi bu dediginden izmirde guzel memleketimde okadar cok varki.. Allah kelimesi gectigi zaman -- cok modernsin hayatim ama niye ikide bir Allah diyorsun -- derler.. maalesef kemalist dusuncenin anlamini bilmeyen Ataturkculerdir onlar. sonrada adimiz gavur izmir oluyor :eek:lmaz: bende gicik oluyorum aynen

Aman canım ya şehrin dini mi olur kafamçokkarıştı
Herkes kendinden sorumludur
Takma sen opuyorumnanaktan
Şeniz​

ALLAH ım vatanımızı milletimizi koru:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ata_bayrak.gif

Amiiiiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ataaaaaaaam Senin gibisi yok :gitme:​

İşte sorun da bu zaten
Kimse Atatürkçü olduğu için kendinden utanacak değilki
Heryerde övünmeyi anlarımmm
Çünkü hepimiz Türk evladıyız ve Atatürk'ün izinden gittiğimiz için kendimizle övünmeliyiz.
Bundan daha doğal ne olabilir ki turkbayragi

Benim anlamadığım konu şu dinden bahsedilince neden hemen "Sen Atatürkçü Değilsin!!!" sıfatı yapıştırılıyor. Üstüne üstlük karşıdaki kişiye Atatürk düşmanı gibi bakılıyor. Benim anlam veremediğim olay bu :nazar:

ama gerçekten burda bazı kesim bayanlar öyle yorumlar yapıyor ki kendilerinden başka kimse müslüman değilmiş gibi yorumlar yapıyor.kimin müslüman olduğunu Allah biliyor elbet.ben bu sitede dini konularda çk yazı yazdım kimse bana Atatürk'çü değilsin demedi?bence yorumlarda güzel dinimizi pek uygun anlatamayan yorumlar olmuş ki insanlar bu cevabı vermiştir çünkü PEYGAMBERİMİZ (SAV) dediklerini anlamadan kendini çok dindar gösteren kesimde ne yazık ki az değil hatta çok.dini frorum kaldırılmadan önce en çok yazı yazan konular açanlardan biriydim hiç bana ters cevap veren olmadı.

bunu tam tersinide düşünebiliriz canım sanki dinine bağlı tam tekmil tesettürlü kişilerde atatürk düşmanı ilan ediliyo malesef bir insan hem dinini tam anlamıyla yaşayıp hemde milli değerlerinede çok bağlı olabilir bunuda anlatmakta malesefki zorlanıyoruzşutarafagitti

evet evet iki taraflı bakılabilir buna
diyorum ya ayrımcılık yapmak isteyen her alanda yapıyor
kadın-erkek, sağcı-solcu, Atatürkçü-dinine bağlı, zengin-fakir, repi az-repi çok,...
Her alanda ayrıma gitmek isteyen kişi, kendine bir kılıf buluyor
Keşke bulamasa yasakkelime

ben de konu bi şekilde dine getirilir getirilmez,
OFTden şıppadanak anlayıp hemen o topiğe grup olarak hücum edilmesine ve de konuyu kilitleyene kadar uğraşılmasına gıcık oluyorum. :nazar:
aynen :umursamaz:
ama gerçekten burda bazı kesim bayanlar öyle yorumlar yapıyor ki kendilerinden başka kimse müslüman değilmiş gibi yorumlar yapıyor.kimin müslüman olduğunu Allah biliyor elbet.ben bu sitede dini konularda çk yazı yazdım kimse bana Atatürk'çü değilsin demedi?bence yorumlarda güzel dinimizi pek uygun anlatamayan yorumlar olmuş ki insanlar bu cevabı vermiştir çünkü PEYGAMBERİMİZ (SAV) dediklerini anlamadan kendini çok dindar gösteren kesimde ne yazık ki az değil hatta çok.dini frorum kaldırılmadan önce en çok yazı yazan konular açanlardan biriydim hiç bana ters cevap veren olmadı.

dediğin kişilere de gıcık oluorum zaten cnm :1ninca:
yok mu sanki öyleleride çok kk'da :umursamaz:

sevimli dostlarımızda topiklerinde dostlarını bizlerle paylaşan, bizi onlara aşık eden, sonra da görüntü eklemekte tembellik edenlere bazen gıcık oluyorum :kızgın: Ama foto-video eklediklerinde gıcık olmam geçiyor aniden opuyorumnanaktan

ne kadar çok kişiye gıcık oluyomuşuz yaaalülülülülülü:roflol:
ama yinede ayrılamıyoz burdan:1hug::lepi:

İşte sorun da bu zaten
Kimse Atatürkçü olduğu için kendinden utanacak değilki
Heryerde övünmeyi anlarımmm
Çünkü hepimiz Türk evladıyız ve Atatürk'ün izinden gittiğimiz için kendimizle övünmeliyiz.
Bundan daha doğal ne olabilir ki turkbayragi

Benim anlamadığım konu şu dinden bahsedilince neden hemen "Sen Atatürkçü Değilsin!!!" sıfatı yapıştırılıyor. Üstüne üstlük karşıdaki kişiye Atatürk düşmanı gibi bakılıyor. Benim anlam veremediğim olay bu :nazar:
Alnından öpüyorum seni çok güzel ifade etmişsin gel bidaha öpçem..(kemal sunal gibi oldu biraz ama olsun)turkbayragi

yaa arkadaşlar ben sitenin yaptığı ayrımcılığa kızıyorum.. siz niye atlıyosunuz ki.. tamam para verdiniz aldınız o rengide siz değiştirmiyorsunuz onuda biliyoruz zaten. benim gıcık oldugunm site yönetiminin tutumu... bu konunun başlığını hatırlatırım hepinize... bu benim kendi düşüncem herkes saygı duymalı

yaa arkadaşlar ben sitenin yaptığı ayrımcılığa kızıyorum.. siz niye atlıyosunuz ki.. tamam para verdiniz aldınız o rengide siz değiştirmiyorsunuz onuda biliyoruz zaten. benim gıcık oldugunm site yönetiminin tutumu... bu konunun başlığını hatırlatırım hepinize... bu benim kendi düşüncem herkes saygı duymalı

arkadasım o zaman o topikte yap eleştirini..
yönetimi mi eleştiriyosun yani bu başlıkta,
gıcık olduğun yönetim mi yaniCADIARZU
yeter artık bu kart konusu...

yönetim bence haklı...+18 ceza yasası içinde....bende şahsen site sahibi olsam önüne gelen +18 e dalmasın diye böyle bir uygulama yoluna giderdim...

Son düzenleme:

İyi de canım parayı veren düdüğü çalar bu her zaman böyle olmamış mıdır?
Ayrıca reklam verecek,alacak ki para kazansınlar .
İnsanlar nelerden para kazanıyor helal yoldan para kazanıyorlar .Bence hiç ayırımcılık yok..

ıyi de canım parayı veren düdüğü çalar bu her zaman böyle olmamış mıdır?
Ayrıca reklam verecek,alacak ki para kazansınlar .
ınsanlar nelerden para kazanıyor helal yoldan para kazanıyorlar .Bence hiç ayırımcılık yok..

vereliniortak​

yönetim bence haklı...+18 ceza yasası içinde....bende şahsen site sahibi olsam önüne gelen +18 e dalmasın diye böyle bir uygulama yoluna giderdim...

Son düzenleme:
X