Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ben de katılıyorum .Uygulama da bi sorun görmüyorum 3 5 i farketmez para paradır.vereliniortak
para ödedik de servet dökmedikkaydirigubbakcemile3 ...10 tl kart maliyet parası ödedik...
yönetim bence haklı...+18 ceza yasası içinde....bende şahsen site sahibi olsam önüne gelen +18 e dalmasın diye böyle bir uygulama yoluna giderdim...
bubenim düşüncem gıcık oldugum konuları istediğim gibi yazarım varmı ya ötesi alla alla
yaa arkadaşlar ben sizin verdiğiniz parada gözüm yok isterse 1000 tl verin banane yaa.. sitede kazansın herkes kazansın ben yapılan ayrımcılıga karşıyım ve gıcığım
demi kiz bencede kaydirigubbakcemile5 ama bunu bir hizmet olarak dusunun her hizmetin bedeli ve karsiligi vardir.. arti 18 de karsilik yani o sekil dusunuyorum ben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay kar cım ben bi kere yeni evlenecek ve mobilya resimlerini eklemiş birine tarzım değil beğenmedim dedim de ,vay senmisin bunu diyen bi küfür yemediğim kaldı ..koymuş resmini fikirlerinizi bekliyoruım demiş ,bu da benim fikrim ,ne yani beğenmek zorundamıyım..kafamçokkarıştı
ayrıca evim güzel evimde ebeveyn banyolu evleri koyanlara da gıcık oluyorum ,çünkü benim yok ve olsun isterdim sırnaşık şey ben iyisimi mutfağın bi kısmını kırdırıp banyo yaptırayım..şakkıdı resmini koyarım bu klozet bu duş diye :dance:
dugun resımlerını koyan bırısıne majyajını begenmedım dedım dıye kotu oldum...ama gercekden kotuydu bence madem elestırılerı kaldırmıycaksınız nıye koyuyosunuz kı!..ev resımlerını koymus e begenmedım ve herkes y guzel ay cok hos yazıyo neden kımse gercegı demıyokı!..
e geyik yapıyoz zaten zemuszemus
bide şu kk kart sahiplerinin cinsellik bölümüne girebilmeleri şu sebepten ;
cinsellik bir ara kapandı çünkü erkek üyeler girip konu açıp yok orgazm oluyorum yok günde şu kadar ,bu kadar siz nasıl? gibi konular açıyordu kadın ağzıyla ,e millet dökülüyodu tabi ,karşıdaki kıllı şahsiyette zevk alıyordu .:jeyyar:..ama şimdi noldu kk kart olmayanlar yazamıyor ki zaten bu kartlar yollanırken kişilerin isim adresleri alındı ,ayrıca hiçbir erkek kk da cinselliğe yazmak için kadın ismiyle ayrıca para ödeyerek kk kart alacak değil..bu sebeple artık orası güvenli kimin ne yazdığı belli ,millet zevk için değil paylaşım yapma amaçlı konu açıyor ,ay umarım açıklayıcı olmuştur ,bilir kişi olarak böyle bir açıklama yapma gereği duydum bilmeyen arkadaşlara ..
he bu arada benim gibi kartı olmayanlarda melül melül bakıyor + 18 e kaydirigubbakcemile3
muhaahahahahahahaa