Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

vay bea KK da ne kadar gıcık olduğunuz şeyler varmışfisfisfis yazıyorsunuz yazıyorsunuz bitmiyorkaydirigubbakcemile3

canim benim bakis acisi tabi farkli olacak ama ay sunu begenmedim bunu begenmedim su sunu yapti bu bunu yaptilar farklidir bakis acisini elestirmekten.. Bu yakinmaktir (yakinilan bazi yorumlar icin diyorum) ... Sonuc ? Bisey geciyormu elimize aaanca konusalim duralim relax olalim.. Fikrini at ortaya tartis sonuna kadar git elmadan girsin armuttan ciksin problem yok .. Ama yakinmaya baslarsak sonu gelmez .. Buarada kk da senden de cok var derken ne demek istedin ac bakalim :nazar:

ne ka harikasın lafımın sana olmadıgını anlamışsın yani herşeye hep destek verirler herkes beni sevsin derler hani herşeyi begenen insanları açıkcası ben suni buluyorum hiçbirimiz gerçek hayatta 4*4 degiliz ki kaldı ki sanalda mükemmel olalım da her yaptıgımız begenilsin bunu kastetmiştim umarım anlatabilmişimdir

forumda benim ilgilendiğim konular çok doyurucu ve faal değil, mesela ekonomi, finans, iş hayatı, benden daha bilgili birilerinden bişeyler öğrenmek isterdim, yada çocuklarla ilgili bölümler bebeklerle ilgili çok paylaşım var ama çocuklarla ilgili kısımlar genelde annelerin geyik yeri konumunda

ben siteye olduğu gibi gıcığım:sinifsinif: çünkü burdan ayrılamıyorum OMGmafoldumbenkopamıyorum:gitme:
KK olmadan yaşayamıyorumzemuszemus bağımlı oldumopuyorumnanaktaniş yapmaz oldum:kedi:
günümün en az yarısı kk da geçiyorzemuszemus

söyleyin bana nasıl gıcık olmam kikaydirigubbakcemile3

ben bide bide:kedi:eek:yunlardan çıkmayıp repleri tavan yapanlara gıcık oluyorum:eek:lmaz: onları görende bi halt sanıyo ama msjlarına bak ne bi faydalı konu açmış ne bi mantıklı yorum yapmış arkadaş hesabına toplamış repleri:dilcikar:

Oyunlarla replerin ne alakası var ya?kafamçokkarıştı

Hoş bizi ilgilendirmez, isteyen nasılsın? diye rep verir, isteyen de günaydın demek için rep verir..isteyen de takım arkadaşına verir :)kafamçokkarıştı

Neyse rep konusuna takılanlara kızarken ben de reple ilgili bir şeyi merak ettim bakkafamçokkarıştı

ben siteye olduğu gibi gıcığım:sinifsinif: çünkü burdan ayrılamıyorum OMGmafoldumbenkopamıyorum:gitme:
KK olmadan yaşayamıyorumzemuszemus bağımlı oldumopuyorumnanaktaniş yapmaz oldum:kedi:
günümün en az yarısı kk da geçiyorzemuszemus

söyleyin bana nasıl gıcık olmam kikaydirigubbakcemile3
yaf din kardeşiyiz ne yarım günü tüm gün burdasın be, gel seni amateme yatıralım yavrucum, korkma iyi olcaksın:gitme:

[QUOTE=forga;8017268]forumda benim ilgilendiğim konular çok doyurucu ve faal değil, mesela ekonomi, finans, iş hayatı, benden daha bilgili birilerinden bişeyler öğrenmek isterdim, yada çocuklarla ilgili bölümler bebeklerle ilgili çok paylaşım var ama çocuklarla ilgili kısımlar genelde annelerin geyik yeri konumunda

borsayla ilgileniyorsan ben bir topic acmistim borsa nasil oynanir diye gerci onada karsi cikanlar oldu borsa oyun degildir diye .. kirk yillik kasaba et kesmeyi ogretircesine kaydirigubbakcemile3 orada formulasyonlar vs yazdim bakabilirsin[/QUOTE]
valla ben o topiği takip ettim ama doyurucu hiç bişey bulamadım:sm_confused:

Her konuyu dine bağlayanlara gıcık olduğum kadar !
dinle ilgili bir kelime söylendiğinde(gerektiği yerde) "vay başımıza hoca kesildin fetva veriyorsun!"gibi saçma yorumlar yapmakla yetinmeyip,olayı farklı bir boyuta getirip dinden bahseden kişiye yobaz yakıştırması yapılarak kendinide Atatürkçü olduğu için övenlere fitil oluyorum.Ya insan iki kelime dinden bahsettimi Atatürk düşmanı gibi bakılıyor bu nasıl bir zihniyettir anlamıyorum gerçekten!!!! :nazar:

ya aslinda o topicte herkes hisse senedi ismi bekliyor.. ozelime msjlar yagiyor surdan aldik yukselirmi dusermi diye.. formulasyonu kac kisi uygulamistir sence? ben kimsenin uyguladigini sanmiyorum. zaten temel ve teknik analizlere de piyasadaki gelismelerden dunya bankasi imf verilerinden baslamak lazim herkes hazira konmak istiyor hatta biri sen uygula bana soyle demisti

ücreti karşılığında neden olmasın deseydinkaydirigubbakcemile3

ben bu siteyi 2006 yılında bulmuştum ama üniversitede okuduğum için o yıllarda melekete geldiğimde evde bakıyordum ama üye değildim.
sonra geçen sene üye oldum.kadının biri hiç unutmuyorum bazen ne giydin de hep evinin içinde şunu giydim bunu giydim diye resimlerini koyuyr görüyorum.
bir konu açmış acayip derecede kardeşinin hanımını eşini kötülemiş.şok geçirmiştim.bizim bu taraflarda çok normal bir bakış açısıyla bakılan br durumu o öylemi bir anlatmış ki.yeni doğum yapmş bir kadına söylenmeyecek şeyler yazmış.hele alttaki yorumları okuyacaktınız.kadını tanımadıkları halde kadına ne kötü sözler hakeretler etmişler.konu şuydu gelinleri kayınbabasının yanında bebeğine süt emzirmiş.ne var bunda bizim burdada yapılır kimse kötü gözle bakmaz.ama kadın öyle bir anlatmışki sanki o....luk yapmış :1shok: herkes ne biçim şeyler yazmıştı çok sinir olmuştum.bende tanımadığım bir kadını savunmuştum beni siteden attılar.bende yeni nick almıştım :kızgın:

bide bu konu var dimi namus meselesi, herkes herkesin namusuyla o kadar ilgili ki şaşıyorum, kime neyse

yaf din kardeşiyiz ne yarım günü tüm gün burdasın be, gel seni amateme yatıralım yavrucum, korkma iyi olcaksın:gitme:

[/COLOR][/B]

evet itiraf ediyorum:kedi: uyumadığım zaman 7/24 kk dayımkaydirigubbakcemile3

bu kadar kk da kalıp sonra da şuna gıcığım buna gıcığım diye yazdığımı düşünsene:roflol::roflol:

oyun oynayınca rep mi artıyormuş :1shok:
peki bu repler oyun oynarken aşılan kotanın kabaran faturasını da ödüyor muymuş :nazar:

güzel soruu :roflol::roflol:
online oyunlar kotayı çok fazla etkiler ama cidden öyle bişey var mı ya
ama ne alakası var oyunlarla replerin
bende bi kez oyun oynamak için girdim dayanamadım çıktım
tek başına oynayınca çok sinir oluyo
şöyle eşli oynansa kk dan bir arkadaşımızı oyuna davet etsek
nasıl fikir ama :jeyyar:

kızdırmayın baharımı yoksa mematiye havale eder sizi :jeyyar::nazar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he doğru valla,ezbuzum haklı...Şeniz
ama artık devir değişti tabi Baharda değişti...
Maymun gözünü açtı,şu rep için 24 saatim dolsun intikamım acı olcek ezbuzum yevrummm..:jeyyar:
Bende bana saldırılan şekilde cevap vericem...:jeyyar:
savulun nan Bahar gazi geliyor....
:eek::jeyyar:

güzel soruu :roflol::roflol:
online oyunlar kotayı çok fazla etkiler ama cidden öyle bişey var mı ya
ama ne alakası var oyunlarla replerin
bende bi kez oyun oynamak için girdim dayanamadım çıktım
tek başına oynayınca çok sinir oluyo
şöyle eşli oynansa kk dan bir arkadaşımızı oyuna davet etsek
nasıl fikir ama :jeyyar:

tam senden beklendiği gibi süper :lepi:

X