Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

demek lanetli burası hee:nazar::roflol:

ay çok güldüm bugün ben
sinir en üst safadaydı dünden beri
sinir minir kalmadı

bir ara burda teşekkür butonu vardı.
bir yorum yazıyorsun,aynı yorumu bir başkasıda yazmış mantıken birbirine benzeyen yorumlar...
başkası sırf arkadaşı diye o kişiye teşekkür ediyor diğer benzer yoruma teşekkür etmiyordu.bende buna çok şahit oldum.

çok yönlü canlı evet ama kadını sadece çeyiz makyaj koca bebek kaynana şeklinde sınırlandırmak çok can sıkıcı çenecim..
bunların tümünün yanında olması gereken , fikre değer katan konuların olmamasına taktım ben..

kibar feyzo yirim senişakkıdı

bir ara burda teşekkür butonu vardı.
bir yorum yazıyorsun,aynı yorumu bir başkasıda yazmış mantıken birbirine benzeyen yorumlar...
başkası sırf arkadaşı diye o kişiye teşekkür ediyor diğer benzer yoruma teşekkür etmiyordu.bende buna çok şahit oldum.

şimdi rep var ama ondada şöyle bir sorun var ki, bir üyeye arka arkaya rep veremiyosun sanırım aynı üyeye rep vermek için 10 üyeye rep vermiş olman gerekiyor

ay gene rep konusuna geldik banlancaz valla-tatlicadiarzu-

bu kadar takmayın kafanıza yaf.. :nazar:

erken kırışırsınız sonra:roflol::roflol:

yaniii lafin kisasi kadin kadinin kurdu bazi noktalarda kuyruk acisini bu sekilde cikariyor insanlar bu site (bazi kisiler yuzunden) kadinlarin hirs intikam ihtiras ruzgarlarinin yasandigi site olarak damgalaniyor ve biz kadinlari degersizlestiriyor

onlardan biri de benim :smiley-cool:
bide vaytros ve ezbuz varki evlere şenlik şakkıdı

ahh iyi niyetli temiz kardeşim benim :teselli:

bunun şerefine atıver iki göbecik şenlensin ortalık zemuszemus

h431da5ix2iz7.gif
h431da5ix2iz7.gif

sanal ortamda bıle ınsanların bırbırnden nefrret etmelerıne ve burda dahı kuyu kazmalarına sınır oluyom hodrı meydan neyere kadar kazıcaklarsa!

ya keşke birbirimizden nefret etmesek. ve herkesi olduğu gibi kabul edebilsek. ne bileyim ya. bazen gerçekten üzülüyorum bu duruma.

sanal ortamda bıle ınsanların bırbırnden nefrret etmelerıne ve burda dahı kuyu kazmalarına sınır oluyom hodrı meydan neyere kadar kazıcaklarsa!

herkes kendi kazdığı kuyuya düşer buyrunnnnnnnnnşakkıdı

X