biraz önce gene gördüm aklıma geldi. alakasız bir topikte millet konuşurken birden biri gelip link verip kızlar koşun o topikte ekşın var diyor. sonra bütün millet tası tarağı toplayıp kavga olan topiğe koşup iyice olaya tuz biber ekiyolar. öyle bir yazı görünce aklıma gırgıriye filmi geliyor. sanki arka mahallede kavga var da biri gelip yardım çağırıyor:jeyyar:
ne kadar kavga meraklısı bir milletiz. ne oluyo yani oraya gidip laf yetiştirince anlamıyorum. sonra da topik kilitleniyor herkes huzura eriyor.
ey guzel allahım evınde herkesın neler yaşanıyo neler helekı kocısım dıyen bayanların kocam boyle kocam sooyle demelerı ...helekı profıllerıne tek askımsın kocamsın vs.vs. yazmaları yaw hu sankı kocaları gırıpde karım ne yazmıs pro.dıyoda ay sınır oluyommmmm
En gıcık olduğun değil de en kafama takılan;
Dert yananlar haricinde genel olarak evli kadınlarımız hep çok mutlu, kocaları çok anlayışlı, herşeyi konuşarak çözüyorlar, birbirlerinin en iyi arkadaşları, birlikte eğleniyorlar.. bu liste uzar gider..
O halde benim çevremde, restaurantlarda, düğünlerde, parklarda bilumum yerlerde karşılaştığım tanıdığım evli ve mutsuz kadınlar nerede? Bir ortamda evli çiftleri bekar çiftlerden ayırmak çok kolaydır, birbirleriyle kısa cümleler kurarlar, ya birbirlerine yada çevreye boş boş bakarlar, paylaşacak pek birşeyleri yoktur, mutsuzdurlar.. Bana kızanlar olabilir, ama bu gerçek, hikayelerde anlatılanlar gibi ilgili ve paylaşımcı erkekler çok az, gönül ister ki bütün erkekler böyle olsun ama bulunduğumuz ortamda koruma altına alınacak kadar azlar maalesef..
Okuduğum şeyler beni hayrete düşürüyor, herkes o kadar mutlu ki.. O mutsuz kadınlar hangi sitelere takılıyor merak ediyorum, hayır gelsinler de onlarla dertleşelim
ey guzel allahım evınde herkesın neler yaşanıyo neler helekı kocısım dıyen bayanların kocam boyle kocam sooyle demelerı ...helekı profıllerıne tek askımsın kocamsın vs.vs. yazmaları yaw hu sankı kocaları gırıpde karım ne yazmıs pro.dıyoda ay sınır oluyommmmm
kım tınlasın kı oyle havaları yaw ınankı şaşırıp kalıyom sadece ıyıde boyle tesellı oluyosa valla helal ne dıyım...:roflol:ne yapsın hatun kendini nasıl teselli etsin kimi kıskandırsın bulmuş onca hatunu bir arada havasını atacak aklı sıraşakkıdı
biraz önce gene gördüm aklıma geldi. alakasız bir topikte millet konuşurken birden biri gelip link verip kızlar koşun o topikte ekşın var diyor. sonra bütün millet tası tarağı toplayıp kavga olan topiğe koşup iyice olaya tuz biber ekiyolar. öyle bir yazı görünce aklıma gırgıriye filmi geliyor. sanki arka mahallede kavga var da biri gelip yardım çağırıyor:jeyyar:
ne kadar kavga meraklısı bir milletiz. ne oluyo yani oraya gidip laf yetiştirince anlamıyorum. sonra da topik kilitleniyor herkes huzura eriyor.
En gıcık olduğun değil de en kafama takılan;
Dert yananlar haricinde genel olarak evli kadınlarımız hep çok mutlu, kocaları çok anlayışlı, herşeyi konuşarak çözüyorlar, birbirlerinin en iyi arkadaşları, birlikte eğleniyorlar.. bu liste uzar gider..
O halde benim çevremde, restaurantlarda, düğünlerde, parklarda bilumum yerlerde karşılaştığım tanıdığım evli ve mutsuz kadınlar nerede? Bir ortamda evli çiftleri bekar çiftlerden ayırmak çok kolaydır, birbirleriyle kısa cümleler kurarlar, ya birbirlerine yada çevreye boş boş bakarlar, paylaşacak pek birşeyleri yoktur, mutsuzdurlar.. Bana kızanlar olabilir, ama bu gerçek, hikayelerde anlatılanlar gibi ilgili ve paylaşımcı erkekler çok az, gönül ister ki bütün erkekler böyle olsun ama bulunduğumuz ortamda koruma altına alınacak kadar azlar maalesef..
Okuduğum şeyler beni hayrete düşürüyor, herkes o kadar mutlu ki.. O mutsuz kadınlar hangi sitelere takılıyor merak ediyorum, hayır gelsinler de onlarla dertleşelim
Bide eksi rep vermiyorlar mı.. O kadar komiğime gidiyor ki sahibi ya kk nın bi eksi rep verebiliyorsun bu havan niye.Benden bir sene önce üye olmuş sabah akşam pc başın da tabi ki repi yüksek olur.Bunu kullanmalarına çok sinir oluyorum..bende modlara yalakalık yapanlara ,onların yazdıklarından alıntı yapıp yağ çekenlere ,site sahibi
babasının oğluymuş gibi canım cicim aman abicim canım abicim diyenlere ,rep puanı almış başını
gidenlerin kk nın sahibi gibi davranmalarına ,gıcık oluyorum
Bide eksi rep vermiyorlar mı.. O kadar komiğime gidiyor ki sahibi ya kk nın bi eksi rep verebiliyorsun bu havan niye.Benden bir sene önce üye olmuş sabah akşam pc başın da tabi ki repi yüksek olur.Bunu kullanmalarına çok sinir oluyorum..
Katılmanı beklemiyorum ki .Ayrıca dediğim durumdan repi yüksek olanlar var bu su götürmez gerçek. Bir ayda rep almış ve ya sempati duyulmuşta repi yükselmiş olanlar başka.buna katılamayacağım malesef, gece gündüz sitede değilim ama repim yüksek diye belirtmek istedim, yani bu daha çok konulara yazdığınız mantıklı yorumlarla ya da sempatinizle ilgili çoğunlukla, hem bazı arkadaşların birkaç ay içinde çok yüksek rep puanları oluyor, çoğu da çok sevdiğim üyeler kendi adıma, yorumlarını okutuyorlar...ayrıca artı repe de sinir olmanız lazım aynı mantıktan, rep sonuçta, gerçek hayatınızda işinize bile yaramaz, artı alsanız nolur, eksi alsanız nolur.