Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

ey guzel allahım evınde herkesın neler yaşanıyo neler helekı kocısım dıyen bayanların kocam boyle kocam sooyle demelerı ...helekı profıllerıne tek askımsın kocamsın vs.vs. yazmaları yaw hu sankı kocaları gırıpde karım ne yazmıs pro.dıyoda ay sınır oluyommmmm

beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün :1hug: :roflol:

:umursamaz::dilcikar::mymeka:

:roflol::roflol::roflol:

Konuyu dönüp dolaştırıp dine getirenler. Ya tamam ibdaet etmenin, dua etmenin kimseye bir sakıncası yok. İç huzur vb. inancı olan herkes az-ço kdua eder. Ama sorunlara sadece "dua et" diye yorum yapmak, neyse işte... :umursamaz:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

konuya yorum yapıyosun denyonun biri gelip en kıl olan cümlesini cımbızla alıp polamik çıkartıyo sende ister istemez ona cevap veriyosun sonra 3 5 taraftarını daha toplayıp aslında anlatmak istediğini değide sen olayı neden buraya çekiyosun diyerekten ortalığı karıştırp senin ban yemeni topiğin kapanmasını sağlayanlara gıcık oluyorum harbidenlmaz:
yaptığı ahlaksızlıkları burada bi mağfiretmiş gibi anlatıp sonra onu eleştirdiğinde burası ahlak topici değil sağlık topici diyenlere hatta onlardan iğreniyorum gıcık olmak hak getiree:dilcikar:

:roflol:ne yapsın hatun kendini nasıl teselli etsin kimi kıskandırsın bulmuş onca hatunu bir arada havasını atacak aklı sıraşakkıdı

"ben söylüyorsam kesin doğrudur" tavrı takınanlara

bulunduğu öneriler karşı taraf tarafından uygulamaya konmamışsa

"bizi takmıyorsun" tarzında tepki gösterenlere

öküzün altında hep buzağı arayanlara

dobralıkla, düşüncelerini özgür açıklamakla kırıcı olmak, rencide etmek arasındaki farkı anlamayanlara

dilimizi düzgün kullanmamakla kalmayıp bir de "geliyooo, gidyo" diye iyice katledenlere

açık bulmak için fırsat kollayanlara.....

şimdilik bu kadar:)

:roflol:ne yapsın hatun kendini nasıl teselli etsin kimi kıskandırsın bulmuş onca hatunu bir arada havasını atacak aklı sıraşakkıdı
kım tınlasın kı oyle havaları yaw ınankı şaşırıp kalıyom sadece ıyıde boyle tesellı oluyosa valla helal ne dıyım...

cocuk dogurmammıs olabılırım ama!!!!!
bır anneden daha ıyı bebek egıtımı aldım ve bebek dılınden super anlarımm dogurmak annelık degıldır...
bekarım evet ama bu bı bebege bakamıycam anlamı tasımaz!!!!!

ay evet bacım ya.... bilen bilir .aylar evvel cinsellik topiği herkese açıktı...damsız dalardı millet..bi de erkekler kadın nikiyle üye olup olmadık sorular sorardı..millet tabi anlardı bu olsa olsa erkektir diye..sonrası allaaahhhh!kızlar koşun erkek varrrrr diye herkes çığlık çığlığa..itiraf ediyorum bende o cazgırlığı bi defa yaptım sırnaşık şey
tiksiniyom kendimden şu vakit laelaelaelaelae lülülülülülü

evet aynen katılıyorum :lepi:

benı de rahatsız eden konuların basında sureklı laf sokmaya calısan ımalarda bulunan ukala tıpler sınırımı hoplatıyor.. hayır anlamıyorum kı nedır yanıı.. konulara ıctenlıkle cvp yazıyosun aman Allahım sonrası fenaa.. :sinifsinif: anlamıyorum kı madem elestırı dusunce kabul edılmeyecek nıye konu acılır kı.. ayaklarımız yere bassın bıraz.. ona buna laf sokmakla laf atıp ınsanları cıleden cıkarmakla buyukluk taslamakla olmuyor.. :1closedeyes:

O değil de gıcık olduğumuz hareketleri kendileri yapan ve sanki gıcıklıkları yapanlar kendileri değilmiş gibi burada o gıcık bu gıcık diyenlere gıcık oluyorum.Acaba benim neyim gıcıktır?

bende modlara yalakalık yapanlara ,onların yazdıklarından alıntı yapıp yağ çekenlere ,site sahibi

babasının oğluymuş gibi canım cicim aman abicim canım abicim diyenlere ,rep puanı almış başını

gidenlerin kk nın sahibi gibi davranmalarına ,gıcık oluyorum

Bide eksi rep vermiyorlar mı.. O kadar komiğime gidiyor ki sahibi ya kk nın bi eksi rep verebiliyorsun bu havan niye.Benden bir sene önce üye olmuş sabah akşam pc başın da tabi ki repi yüksek olur.Bunu kullanmalarına çok sinir oluyorum..

buna katılamayacağım malesef, gece gündüz sitede değilim ama repim yüksek diye belirtmek istedim, yani bu daha çok konulara yazdığınız mantıklı yorumlarla ya da sempatinizle ilgili çoğunlukla, hem bazı arkadaşların birkaç ay içinde çok yüksek rep puanları oluyor, çoğu da çok sevdiğim üyeler kendi adıma, yorumlarını okutuyorlar...ayrıca artı repe de sinir olmanız lazım aynı mantıktan, rep sonuçta, gerçek hayatınızda işinize bile yaramaz, artı alsanız nolur, eksi alsanız nolur.

--bir kaç imza var çok gıcık oluyorum..

imza sahibi bir konuya yorum yapar ama imzası o kadar ıçiçedir ki sankı konunu devamıymış gibi okunur

--kendini kk sahibi sanalara da sınır oluyorum..her yerde tanındıklarını göstermek zorundalarmış gibi davranıyorlar..ne yani ne üstünlüğün var ki benden..

--avukatlara da sınır oluyorum..hayır o oyle demedı sen yanlıs anladın..ayol sanane ,sen kimsin ki..o kişi kendını ıfade edemıyor mu..

--ilgi ceksin diye acılan baslıklara da sınır oluyorum..bakar mısınız yazılıyor mesela..ya da ilginç birşey var..ya da acayiiiiiiiiiiiip ya da oleyyyyyyy ..

ne ki bunlar yaa offf :sinifsinif:

Katılmanı beklemiyorum ki .Ayrıca dediğim durumdan repi yüksek olanlar var bu su götürmez gerçek. Bir ayda rep almış ve ya sempati duyulmuşta repi yükselmiş olanlar başka.
Ben eksi repi KOZ olarak kullanılmasından hoşlanmıyorum.Benim fikrimi beğenmedin mi beni onaylamadın mı al sana eksi rep.Eğer aynı mantık artı rep için olursa onada gıcık olurum oluyorum da ne bu rep sevdası hakikaten.
.
Eğer sevdiğiniz şeyleri yazın denseydi artı rep derdim.Sevdiğim şeyleri farklı topikte yazarım.
Yazdıkları mı kimse üstüne alınmasın kimsenin ne adını ne sanını zikrediyorum burada.
Tuce tabi ki her repi yüksek olan bütün gün pc başın da demek değildir.
Duymak istediğin buysa.
Lütfen yorumları okurken acaba ne diyor diye okuyalım acaba ne cevap versem değil bu durum kk da çok var..Kendimden şüphe etmeye başladım.
Demek insanların gerçek yüzü bu ama gerçekte belli etmiyorlar.Herkez nasıl fikir beyan ediyorsa ben de ediyorum yaşasın Türkiye Cumhuriyeti...

birden ,aniden, ansızın,gıcık olduğu birinin o konuda yazdığını ,görüp hemen konuyla alakasız bir şekilde o kişiye saldırı yapıp, laf atmak için uğraşanlara ki,böyle biri var,gıcığım ,gıcık oluyorum ,gıcık olacağım..
onu , hiç unutmayacağım..:roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…