Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

repinin yüksek olması devamlı kkda olduğu için değil ,maalesef.yanlış teşhis:nazar:
insana devamlı kkdasın diye rep verilmiyor..
kkda devamlı olupta rep sayısı az olanlarda var.
rep güzel yoruma veriliyor. demekki o kişi nin yorumları beğeniliyor ki rep almış.
al sen devamlı kkdasın sana rep verelim mükafatlandıralım diye bir şey söz konusu olursa ben bu fikre gülmekten katılırım.
ahada böyle..
:roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
bütün gün kk'dayım.
günüz çalışmıyorum gece uyumuyorum kk'yı giriyorum, aa yazsam repler yağmur olup üzerime yağıyor.
ama daha çok çalışmam lazım, aa değil biraz da eee 'yi deneyelim bakalım.
beğendiğim yazıya artı rep, beğenmediğme eksi rep veririm.
hee unutmadan eksi repi sadece sitenin sahipleri verebiliyor ya; bende sahiplerindenim işte..
hisse isteyene cüzi bir miktarla satabilrim..
ilgilenenlere duyurulur..

esmerim yavaş git :mymeka:
hisselerimizi bana sormadan mı veriyosun... ben de bütün gün kkdayım, buraların hanım ağasıyım zemuszemus
yolların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım delikafadulden

nasıl lafı soktum, nasıl mor oldu ama, ooooh kuş gibi oldum artık arşa yükselebilirim, nerde benim benim madalyam, tarzı insanlar komik durumu düşüyor, ağlanacak haliyle gururlanıyor :kahve:

olabilir forga heran kilitle songul baci gelebilir bikere okypeteye kasinma dedim espri yapmistim kufurlu konusmadan ban yedim :bbo: heran hersey olabiliyyyy okypete canim valla kotu bir niyetim yoktu yakin olmak istedim sana :roflol:

boşver. geçmişte. kaldı. biz geleceğe bakak.kaydirigubbakcemile5
forga replerin görünüyor. gözlerime inanamadım.:1shok:

Zaten kolay sinirlenmeyen bi insan olarak bu sitede kimseye hiçbişeye gıcık olmuyorum tek bişey dışında sırnaşık şey Şu hani topic açıyolar "Bakın geliniğim, düğünüm, kınam, nişanım, eşyalarım vs." sonra bi bakıyosun bütün o resimler yerine şöyle "..........." noktalar! insan kendini kandırılmış hissediyor ya.. bence bu kesinlikle üyelere ciddi bi saygısızlık :1closedeyes: bitanesine söyleme gafletinde bulundum azcık uysam sanal olarak saç saça filan gircektik sanıyorum sırnaşık şey Böyle kaç tanesi var üstelik. Eğer fotoğraflarının orda kalmasından rahatsızsan başlığa fotoları kaldırdım yazmak, mesajların sonuna üyelerden özür dileyerek yönetimden konuyu kilitlemesini istemek bu kadar zor bişey mi? "Ne var 3 tane vasıta mı değiştirip geldin? bakarsın fotolar yok geri çıkarsın" demek ne oluyor yani.. Çok tepkilim arkadaşlar yönetim bişey yapsın ayaklanalım grev yapalım taksimde sallandıralım kötükedihüso
eheh tamam abartmayalım da ayıp yani bize burda üye olaraktan dimi.. yapmayın böyle şeyleri ciciler a.s.

oky 99650 ne kııız, valla sana şilt olmaz kupa vermemiz lazımkaydirigubbakcemile3

Fıstıklar hepinize günaydın...
hadi şu rep konusunu değiştirelim,
bir de imada bulunmayalım ki,tartışma ortamı olmasın...
başka nelere gııcccık oluyorsunuz bakalım??

Katılmanı beklemiyorum ki .Ayrıca dediğim durumdan repi yüksek olanlar var bu su götürmez gerçek. Bir ayda rep almış ve ya sempati duyulmuşta repi yükselmiş olanlar başka.
Ben eksi repi KOZ olarak kullanılmasından hoşlanmıyorum.Benim fikrimi beğenmedin mi beni onaylamadın mı al sana eksi rep.Eğer aynı mantık artı rep için olursa onada gıcık olurum oluyorum da ne bu rep sevdası hakikaten.
.
Eğer sevdiğiniz şeyleri yazın denseydi artı rep derdim.Sevdiğim şeyleri farklı topikte yazarım.
Yazdıkları mı kimse üstüne alınmasın kimsenin ne adını ne sanını zikrediyorum burada.
Tuce tabi ki her repi yüksek olan bütün gün pc başın da demek değildir.
Duymak istediğin buysa.
Lütfen yorumları okurken acaba ne diyor diye okuyalım acaba ne cevap versem değil bu durum kk da çok var..Kendimden şüphe etmeye başladım.
Demek insanların gerçek yüzü bu ama gerçekte belli etmiyorlar.Herkez nasıl fikir beyan ediyorsa ben de ediyorum yaşasın Türkiye Cumhuriyeti...

iyide zaten eksi ve artı rep ne için var? eğer katıldığın bir yorum olursa KATILIYORUM kutucuğunu işaretleyip artı rep veriyorsun, aynı şekilde katılmadığın onaylamadığın bir durum olursada KATILMIYORUM kutucuğunu işaretleyip katılmadığını belirtiyosun.kimse bunu koz olarak falan kullanmıyorki.yani + ve - repin kullanım amacı tamamen açık.herhangi aşka bir nedenle verilirse amacını aşmış olur zaten.

Zaten kolay sinirlenmeyen bi insan olarak bu sitede kimseye hiçbişeye gıcık olmuyorum tek bişey dışında sırnaşık şey Şu hani topic açıyolar "Bakın geliniğim, düğünüm, kınam, nişanım, eşyalarım vs." sonra bi bakıyosun bütün o resimler yerine şöyle "..........." noktalar! insan kendini kandırılmış hissediyor ya.. bence bu kesinlikle üyelere ciddi bi saygısızlık :1closedeyes: bitanesine söyleme gafletinde bulundum azcık uysam sanal olarak saç saça filan gircektik sanıyorum sırnaşık şey Böyle kaç tanesi var üstelik. Eğer fotoğraflarının orda kalmasından rahatsızsan başlığa fotoları kaldırdım yazmak, mesajların sonuna üyelerden özür dileyerek yönetimden konuyu kilitlemesini istemek bu kadar zor bişey mi? "Ne var 3 tane vasıta mı değiştirip geldin? bakarsın fotolar yok geri çıkarsın" demek ne oluyor yani.. Çok tepkilim arkadaşlar yönetim bişey yapsın ayaklanalım grev yapalım taksimde sallandıralım kötükedihüso
eheh tamam abartmayalım da ayıp yani bize burda üye olaraktan dimi.. yapmayın böyle şeyleri ciciler a.s.

haklısın, önce konuyu kitlet sonra sil resmini
bir derdim var bölümündede yorumlar hoşlarına gitmeyince mesajlarını siliyolar onuda anlamıyorum, yorum yapılmasını istemiyosan konuyu kitletirsin olur biter

erinona bende yaptim ayni seyi ama inan gecerli bi mazeretim var yasakkelime yerimseniben her konuya cevap yaziyoruz yeri geliyor jinekolojiden kocanla derdine kadar e bide foto koyarsan noluyor tanidiklarin seni sobeleyince yatagindan evine kocanla iliskine kadar kullaniyor hele ki taninmis bir aileysen yasadigin yerde cok kolay desifre olabiliyorsun nasil bi cozum olabilir profiline koyarsin album yapip sadece ekledigin kisiler gorur bu bir care olabilir bana boyle bir oneri gelse seve seve koyarim

anliyorum çok haklısın canım ama fotoların kaldırılmasına değil tepkim.. fotolar olmamasına rağmen topic güncel kalıyor. kilitli olsa veya başlıkta bildirilmiş olsa kimse "aa bakayım ne varmış" diye girmez herkes mutlu olur dimi kaydirigubbakcemile2

evet iste insan unutyor bazen kitlenmesini istemeyi CADIARZU oy bir sigara yakayim tihandim :nazar:

bide söyleyince yukarda dediğim gibi tersleyenler var.. CADIARZU ben de sigara istiyorum lakin içemiyorum şuan üyeye saygısızlık diz boyu.. şuandan itibaren gördüğüm yerde vurcam :1ninca:

Bide eksi rep vermiyorlar mı.. O kadar komiğime gidiyor ki sahibi ya kk nın bi eksi rep verebiliyorsun bu havan niye.Benden bir sene önce üye olmuş sabah akşam pc başın da tabi ki repi yüksek olur.Bunu kullanmalarına çok sinir oluyorum..

eksi repe sinir olmayın arkadaşlar. insan ilk gördüğünde bozuluyor evet ama eksi rep tu kaka değil, ben senin fikrine katılmıyorum demek. yanlış kullananlar yok mu tabi ki var. ama repimize göre hareket etmeyeceğiz tabi ki repi çok umursamayın

buna katılamayacağım malesef, gece gündüz sitede değilim ama repim yüksek diye belirtmek istedim, yani bu daha çok konulara yazdığınız mantıklı yorumlarla ya da sempatinizle ilgili çoğunlukla, hem bazı arkadaşların birkaç ay içinde çok yüksek rep puanları oluyor, çoğu da çok sevdiğim üyeler kendi adıma, yorumlarını okutuyorlar...ayrıca artı repe de sinir olmanız lazım aynı mantıktan, rep sonuçta, gerçek hayatınızda işinize bile yaramaz, artı alsanız nolur, eksi alsanız nolur.

evet katılıyorum. ilk eksi repimi tuceden almıştım, sonra arkadaş olduk o vesileyle :1hug:

bi de hık deyicinin pık deyicilerine gıcık oluyorum, benim avukatım yok ama avukatları olanlara üzülüyorum demekki tek başlarına ifade yetenekleri yokkaydirigubbakcemile3

valla tersleyeni terslerim ban man umrum degil kimse bana bu yasima kadar karismamis bu sitede tanimadigim birimi karisacak yorumuma fikrime.. ha saygisizlik yaparsam haklidir yapmiyorsam sonuna kadar giderim bosver sen onlari ..buarada kusura bakma sigara fln gayriihtiyari cikti agzimdan :ecrin_bebek: hayirdir neden icemiyorsun

ban filandüşündüğümden değil sakin insanımdır ben kavga etmem büyük bişey olmadıkça ha edersem çok ağır konuşmuşluğum vardır küfür etsen daha iyiydi derler sırnaşık şey neyse yani gerek yok ondan işte..
şimdi şöyle ki evdeyim abim var sigara içtiğimi gördüklerinde çok içiyorum sanıp çene ediyolar her dk, ben de gizli içiyorum.. sen benim yerime de çekiver iki nefes :nazar:

afiyet olsun a.s.

Son düzenleme:
yine de ne güzel günlerdi diyosun dimi.. insan evindeki anne baba saygı düzenini özler heralde a.s
çok saoll evlenince ben de tüm bekarların yerine içicem kaydirigubbakcemile2
öpüyorumm görüşürüz

X