ben hicbirsey yapmadigim icin gun icinde ne yemek ne temizlik butun gunbasindayim -457 leri gordum zuhahaha
olabilir forga heran kilitle songul baci gelebilir bikere okypeteye kasinma dedim espri yapmistim kufurlu konusmadan ban yedim :bbo: heran hersey olabiliyyyy okypete canim valla kotu bir niyetim yoktu yakin olmak istedim sana :roflol:
Katılmanı beklemiyorum ki .Ayrıca dediğim durumdan repi yüksek olanlar var bu su götürmez gerçek. Bir ayda rep almış ve ya sempati duyulmuşta repi yükselmiş olanlar başka.
Ben eksi repi KOZ olarak kullanılmasından hoşlanmıyorum.Benim fikrimi beğenmedin mi beni onaylamadın mı al sana eksi rep.Eğer aynı mantık artı rep için olursa onada gıcık olurum oluyorum da ne bu rep sevdası hakikaten.
.
Eğer sevdiğiniz şeyleri yazın denseydi artı rep derdim.Sevdiğim şeyleri farklı topikte yazarım.
Yazdıkları mı kimse üstüne alınmasın kimsenin ne adını ne sanını zikrediyorum burada.
Tuce tabi ki her repi yüksek olan bütün gün pc başın da demek değildir.
Duymak istediğin buysa.
Lütfen yorumları okurken acaba ne diyor diye okuyalım acaba ne cevap versem değil bu durum kk da çok var..Kendimden şüphe etmeye başladım.
Demek insanların gerçek yüzü bu ama gerçekte belli etmiyorlar.Herkez nasıl fikir beyan ediyorsa ben de ediyorum yaşasın Türkiye Cumhuriyeti...
Zaten kolay sinirlenmeyen bi insan olarak bu sitede kimseye hiçbişeye gıcık olmuyorum tek bişey dışında sırnaşık şey Şu hani topic açıyolar "Bakın geliniğim, düğünüm, kınam, nişanım, eşyalarım vs." sonra bi bakıyosun bütün o resimler yerine şöyle "..........." noktalar! insan kendini kandırılmış hissediyor ya.. bence bu kesinlikle üyelere ciddi bi saygısızlık :1closedeyes: bitanesine söyleme gafletinde bulundum azcık uysam sanal olarak saç saça filan gircektik sanıyorum sırnaşık şey Böyle kaç tanesi var üstelik. Eğer fotoğraflarının orda kalmasından rahatsızsan başlığa fotoları kaldırdım yazmak, mesajların sonuna üyelerden özür dileyerek yönetimden konuyu kilitlemesini istemek bu kadar zor bişey mi? "Ne var 3 tane vasıta mı değiştirip geldin? bakarsın fotolar yok geri çıkarsın" demek ne oluyor yani.. Çok tepkilim arkadaşlar yönetim bişey yapsın ayaklanalım grev yapalım taksimde sallandıralım kötükedihüso
eheh tamam abartmayalım da ayıp yani bize burda üye olaraktan dimi.. yapmayın böyle şeyleri ciciler a.s.
erinona bende yaptim ayni seyi ama inan gecerli bi mazeretim var yasakkelime yerimseniben her konuya cevap yaziyoruz yeri geliyor jinekolojiden kocanla derdine kadar e bide foto koyarsan noluyor tanidiklarin seni sobeleyince yatagindan evine kocanla iliskine kadar kullaniyor hele ki taninmis bir aileysen yasadigin yerde cok kolay desifre olabiliyorsun nasil bi cozum olabilir profiline koyarsin album yapip sadece ekledigin kisiler gorur bu bir care olabilir bana boyle bir oneri gelse seve seve koyarim
gunaydin songul keyifler nasil
evet iste insan unutyor bazen kitlenmesini istemeyi CADIARZU oy bir sigara yakayim tihandim
Bide eksi rep vermiyorlar mı.. O kadar komiğime gidiyor ki sahibi ya kk nın bi eksi rep verebiliyorsun bu havan niye.Benden bir sene önce üye olmuş sabah akşam pc başın da tabi ki repi yüksek olur.Bunu kullanmalarına çok sinir oluyorum..
buna katılamayacağım malesef, gece gündüz sitede değilim ama repim yüksek diye belirtmek istedim, yani bu daha çok konulara yazdığınız mantıklı yorumlarla ya da sempatinizle ilgili çoğunlukla, hem bazı arkadaşların birkaç ay içinde çok yüksek rep puanları oluyor, çoğu da çok sevdiğim üyeler kendi adıma, yorumlarını okutuyorlar...ayrıca artı repe de sinir olmanız lazım aynı mantıktan, rep sonuçta, gerçek hayatınızda işinize bile yaramaz, artı alsanız nolur, eksi alsanız nolur.
valla tersleyeni terslerim ban man umrum degil kimse bana bu yasima kadar karismamis bu sitede tanimadigim birimi karisacak yorumuma fikrime.. ha saygisizlik yaparsam haklidir yapmiyorsam sonuna kadar giderim bosver sen onlari ..buarada kusura bakma sigara fln gayriihtiyari cikti agzimdan :ecrin_bebek: hayirdir neden icemiyorsun