Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

kendini beğenmiş görgüsüzlere uyuz oluyorum.dün bir kız gelinliğinin fotosunu koymuş,çıkmış bir görgüsüz kendini bilmez yok efendim hiç beğenmemiş,kız zaten lise mezunuymuş kıro allahın cahiliymiş.kendisi yüksek lisans yapmış o yüzden muhatap olamazmış,çok cahilmiş lise mezunları hepsi kıroymuş.hatta dahada ileri gidip kıza o...diye küfür etti.banı açılsın ilk işim ona eksi rep vermek.diğer mesajlarınıda okudum herkese aynı tarzla konuşuyor,yok efendim pırlantasını şu kadara almış,kocasıyla mutluluktan geberiyolarmış,evinin fotoğrafını koyanlara yorum yapmış.iğrenç çok basit hiç elit değil,her renk var evde çok rüküş,renkler uyumsuz vs.deli oldum resmen okurken.kardeşim herkesin zevki aynı olacak diye bir şart yokki beğenmezsen beğenme,tarzın değil ama güle güle giy de,yada tarzım değil ama güle güle mutlulukla oturun evinizde de.bu kadar kaba görgüsüz davranmanın ne alemi var.

böyle yazanlar aslında kendini yansıtır. Allah bilir ilkokulu bile okumamıştır o kendini bilmez. aşağılık duygularını ve yetersizliklerini,,ona buna dalmakla hatta kendinden üstün gördüklerini ,küçümsemekle kamufle etmeye çalışan ,biridir kesin..

kendini beğenmiş görgüsüzlere uyuz oluyorum.dün bir kız gelinliğinin fotosunu koymuş,çıkmış bir görgüsüz kendini bilmez yok efendim hiç beğenmemiş,kız zaten lise mezunuymuş kıro allahın cahiliymiş.kendisi yüksek lisans yapmış o yüzden muhatap olamazmış,çok cahilmiş lise mezunları hepsi kıroymuş.hatta dahada ileri gidip kıza o...diye küfür etti.banı açılsın ilk işim ona eksi rep vermek.diğer mesajlarınıda okudum herkese aynı tarzla konuşuyor,yok efendim pırlantasını şu kadara almış,kocasıyla mutluluktan geberiyolarmış,evinin fotoğrafını koyanlara yorum yapmış.iğrenç çok basit hiç elit değil,her renk var evde çok rüküş,renkler uyumsuz vs.deli oldum resmen okurken.kardeşim herkesin zevki aynı olacak diye bir şart yokki beğenmezsen beğenme,tarzın değil ama güle güle giy de,yada tarzım değil ama güle güle mutlulukla oturun evinizde de.bu kadar kaba görgüsüz davranmanın ne alemi var.

çubuğum bu olsa olsa o insanın kompleksini gösterir
milleti üzerek mutlu olan insanlardan ne gerçekte ne sanalda hiç haz etmem kötükedihüso

:1shok:
işte böyle kendini büyük görenlere fıtık oluyorum
nesin ?kimsin ? etten kenikten bi insansın
bi yazı görmüştüm kk da
"kimse özel üretim değil" diye
şahta olsak piyonda sonumuz aynı kutunun içine girmek ,sonumuz kara toprak kalp kırmaya ne gerek var ki

:1shok:insanların ağzı torba değilki büzesin...işte
malesef ne konuştuğunu bilmeyenler var

kötü içeriğe bastığın zamanda tepki geliyo :roflol:
ne yapsan suç
açıklama yapıyosun tartışmaya dönüyo
kötü içeriğe basıyosun vay efendim hemen de sığındı deniyo :nazar:
bilmem ki ne yapıcaz -tatlicadiarzu-

şahsıma veya direk bir şahsa bariz bir hakaret varsa direk bildiririm
kimse kusura bakmasın
"şıllık" lafını diyen insanın nasıl bir savunması olabilir ki :sm_confused:
tabii her hoşuma gitmeyen lafı bildirecek de değilim
zaten burda 1 defa bir mesajı bildirmişimdir.
onda da yerden göğün ötesine kadar haklıydım bildirmekte gamyoncuiremsu

din konusunda son bişi demek istiyorum. çünkü bana da söylenmiş şeyler var zamanında. yok fetva veriyosun da bilmemne de.

alakasız bi konuda konuyu dine getirip de kimseye ben yorum yapmadım.
ama konuda doğru dürüst bilgisi olmayan biri "bu olay dinimizde de böyledir" diye yorum yaptığında eğer dediğinin yanlış olduğundan eminsem, düzeltme amaçlı yorum yapıyorum. "bak güzel kardeşim sen bu konu hakkında bunu demişsin ama bu bilgi yanlış", baabında. ama bu nasıl algılanıyor, vay sen hocamısın fetva verdin. oraya yalan yanlış "dinimizde de böle" diye dini sıkıştıran ben değilim. tek yaptığım yanlışı düzeltmek. bu yanlış da benim göreceli yanlışım değildir, tereddüte düştüğüm anda vallahi billahi açıp bakıyorum öyle yazıyorum buraya. sanıyormusunuz ki din kuralları sana bana göre değişir, hayır! belli kurallarla tamamen belli bir sistemdir din.

sen uygularsın uygulamazsın sana kalmış. ona kimse karışamaz yaradandan başka. ama sen kalkıp var olan belirlenmiş bir kuralın tam tersini söylersen "2+2=5tir" gibi, ben gelip "hayır 2+2=4tür" dediğimde bozulmayacaksın. madem konuya "dinimizde de böledir" diye laf sokuşturmayın. ben düzeltme ihtiyacı hissediyorum. keşke biri çıksın da kaynak sorsun yahu nerenden uyduruyosun diye, ben de söyleyeyim. ama yok, ben yanlışı düzelttiğim için fetvacı oluyorum. madem öle din konusunu HıÇ konuşmayın. bizi de zora sokmayın.

ayy o kız ne dediğinin farkında değildi .heralde konu sahibini tanıodu die düşündüm bi ara . kızı yerden yere vurmaya çalışıodu resmn . kullandığı kelimeler çok çirkindi . . kendisinin ne kadar basit olduğu her kelimesinden anlaşılıodu zaten Çok üzgünüm çoook

benımde en gıcık oldugum şey

bırı derdını yazıyor..ordan baska bırı tersını yazıyor..derdını yazan kişi saldırgan olmaya başlıyor..karşısındakini suçlamaya başlıyor..ya anlamadıgım..be guzel kardesım hem fıkır almaya gırıyorsun.hemde yapılan yorumlara kızıyorsun..

bide..yıne bırı derdını yazıyor..baska bırı yorum yapıyor..baska bırıde aa brovo çok gusel hatta daha abarttıp muhteşem (bu ne yaw bu nasıl bır yorum)bu olayada cok gıcık oluyorum..

biraz önce gene gördüm aklıma geldi. alakasız bir topikte millet konuşurken birden biri gelip link verip kızlar koşun o topikte ekşın var diyor. sonra bütün millet tası tarağı toplayıp kavga olan topiğe koşup iyice olaya tuz biber ekiyolar. öyle bir yazı görünce aklıma gırgıriye filmi geliyor. sanki arka mahallede kavga var da biri gelip yardım çağırıyor:jeyyar:

ne kadar kavga meraklısı bir milletiz. ne oluyo yani oraya gidip laf yetiştirince anlamıyorum. sonra da topik kilitleniyor herkes huzura eriyor.

nolmuş bu topiğe böyle.. her gün bir iki mesajla sessiz sakin paylaşımda bulunuyorduk burda...(ilk mesajı ben yazmıştım konuya ordan biliyorum ) bir anda mesajlar artmış.. yalnız neler oluyormuş öyle kk da.. çok güldüm... ya kadınlar siz harikasınız.. ne diyim..

Başka bir topikte kendi ile ilgili olarak özel paylaşımda bulunan birini takip edip,bilgileri toplayıp,onunla başka bir konuda laf dalaşına girerek,acımasızca sen şusun,busun diyenlere gıcık olmaktan öte ''ACIYoRUM '' doğrusu:eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz:

Başka bir topikte kendi ile ilgili olarak özel paylaşımda bulunan birini takip edip,bilgileri toplayıp,onunla başka bir konuda laf dalaşına girerek,acımasızca sen şusun,busun diyenlere gıcık olmaktan öte ''ACIYoRUM '' doğrusu:eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz:

buna bende çok kızyorum
bişi yazıyosun bi topikte üstünden günler hatta haftalar geçiyo
sonra başka bi topikte bişi yazışırken
dann diye orta yerden biri çıkıp
sen bunu demiştin vs vs diye konuyla alakasız tepkileri çekmek için
:eek:lmaz:
nasıl vakit buluyolar profilleri takip edip ne yazmış ne demiş okuyup saplantı haline getirmeye:bbo:

eleştiriyi kaldıramayan tartışma özürlü tipler..ya ülkenin en kalabalık kadın sitesinde kadına ait iki değer tartışılamıyor-başörtüsü ve bekaret!

ay bunu bende okudum büyük bir şokla ..diger mesajlarınada baktım hep kavga çıkarcak şeyler ..sinir oldum sinir

buna bende çok kızyorum
nasıl vakit buluyolar profilleri takip edip ne yazmış ne demiş okuyup saplantı haline getirmeye:bbo:

alkisalkisalkis evet kesinlikle saldırı yapmak için yapılıyor bunlar
sana ne yada bana ne fi tarihinde alakasız bi konuda yazdığı mesajdan

ha bazen yalanlar ortaya çıkıyor ispat oluyor o ayrı :jeyyar:

eleştiriyi kaldıramayan tartışma özürlü tipler..ya ülkenin en kalabalık kadın sitesinde kadına ait iki değer tartışılamıyor-başörtüsü ve bekaret!

malesef öyle canım en son tartışma çıkacak konu diye düşündüğümüz konularda bile bir bakmışsın hiç alakasız tartışmalar hakaratler.başörtüsü takanlara diğerleri saygı duymuyor açık saçık giyinenlerede başörtülüler saygı duymuyor hemen dinsiz inancın yokmu falan denmeye başlıyor herkes birbirinin inancına saygı duysa fikrini beyan etse songül ablamızın dediği gibi yoruma yorum yapmasalar gayette güzel olurdu kulübümüz...

bu arada bu konu her daim güncel kalması gereken ve her üyeyi ilgilendiren bir konu kapanmasına meydan bırakmayalım lütfen kk ya değer veren arkadaşlar...

buna bende çok kızyorum
Herkes her konuda hem fikir olmak zorunda değil elbette.Hem bir konuda anlaşamayan insanlar başka bir konuda ortak düşünebilirler.Bazıları koz olarak kullanabiliyor bu durumu akıllarınca.Böyle kişiler aslında bu şekilde davranarak zayıflıklarını ortaya koyuyorlar.buyrunnnnnnnnn

oneee-tatlicadiarzu- kapluş:sm_confused:

ama yaa sevdiğim bi kaç arkadaşım var biz birbirimize
bebiş bebişim canım vs vs deriz
sevgiden ötürü bişi
biz normaldede görüşüyoruz
ve hep bu şekilde konuşuruz birbirimize

şimdi bu tarz konuşmalara çok tepki gelince üzüldüm ya:çok üzgünüm:,

:kedi:

kapluş = kaplumbağahihoyyyt
bazen ben de kullanıyorum burada öğrendim hoşuma gidiyor sevimli geliyor bana zemuszemus

Onca zaman içinde bir tek şey öğrendim ki eğer birine cevap vermek durumunda iseniz cevapladığınız mesajı muhakkak alıntılamamız gerekiyor yoksa siz cevabını verdiğinizde mesajını yazdığının tam tersine olumlu olarak editleyip sizi zan altında bırakabiliyorlar.

Önce bir dünya veryansın edip aşağılayıp sonrasında cevap verince oh oh ne güzel aynı dilden konuşuyoruz diye yazdığı mesajı editleyen bir arkadaş vardı gerçekten hayretler içinde bırakmıştı beni.

En gıcık olduğun değil de en kafama takılan;
Dert yananlar haricinde genel olarak evli kadınlarımız hep çok mutlu, kocaları çok anlayışlı, herşeyi konuşarak çözüyorlar, birbirlerinin en iyi arkadaşları, birlikte eğleniyorlar.. bu liste uzar gider..
O halde benim çevremde, restaurantlarda, düğünlerde, parklarda bilumum yerlerde karşılaştığım tanıdığım evli ve mutsuz kadınlar nerede? Bir ortamda evli çiftleri bekar çiftlerden ayırmak çok kolaydır, birbirleriyle kısa cümleler kurarlar, ya birbirlerine yada çevreye boş boş bakarlar, paylaşacak pek birşeyleri yoktur, mutsuzdurlar.. Bana kızanlar olabilir, ama bu gerçek, hikayelerde anlatılanlar gibi ilgili ve paylaşımcı erkekler çok az, gönül ister ki bütün erkekler böyle olsun ama bulunduğumuz ortamda koruma altına alınacak kadar azlar maalesef..
Okuduğum şeyler beni hayrete düşürüyor, herkes o kadar mutlu ki.. O mutsuz kadınlar hangi sitelere takılıyor merak ediyorum, hayır gelsinler de onlarla dertleşelim :nazar:

X