- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 34
-
- Konu Sahibi zehragurbuz
Yesilcay gunde 2 3 fincan ve boool suuu.Ne güzel sen baya yol kat etmişsin.
Darısı başıma :)
Yağ yakıcı olarak kullandığın bitki yada çay vb birşeyler var mı?
Yesilcay gunde 2 3 fincan ve boool suuu.
Ben suyu normalde tuketmiyodum diyett sayesinde cok faydasini gordum.
Eger lifli gidalar yersen sindirim sorunu yasamazsin bu onemli!
Ama yasarsan da kirazsapi icebilirsin
Surekli degil nadir.
Cay olarak birde mistik cay var bazen ictigim :)
Benimde yazdan once ki hedefim 58 :) bu sene yapmadim insallah devam.
Yok canım. Ben doktora gitmedim. Kendi bilgilerimle yapmaya çalışıyorum. Sadece 6 ayda bir kan değerlerime baktiriyorum.Benim arkadaşım 120 kilo ile doktora gitti günlük 1000 kalorilik diyet verildi sizde doktora bu konuda bişey sordunuz mu arkadaşım.şimdi fidan gibi maşallah :)
Yok canım. Ben doktora gitmedim. Kendi bilgilerimle yapmaya çalışıyorum. Sadece 6 ayda bir kan değerlerime baktiriyorum.
Ne güzel :) İnşallah ben de olurum
Inşallah canım ama bi doktora gideydin.
92.4 den 90 a düştüm ve takıldım 3 gündür gram oynamıyor
Çok güzel 1 ay gibi bi sürede verilen kilo darısı başımı artık benim de yarın 2. Haftam bitecek :)
Evet çok iyi rakam.89.8 geldim bende tartıda 92 küsürlerdeydim 2 hafta önce 2 buçuk kilo kadar verdim benim için çok güzel bi rakam insülin direncinden dolayı az az veriyorum çünkü
Aynen kesinlikle öyle her ay bu kadar gitse 3 4 ay içinde istenilen sonuca ulaşılır zatenEvet çok iyi rakam.
Bir de ben rakama takılmıyorum.
5.5 kg verdim yani bu ne demek
22 tane margarin demek
Böyle düşününce süper bir motivasyon ve gerçekle karşılaşiyorsun
Ben o 5 de yemeyi yapamıyorum eşim tek yemek yemz ve 7 de geliyorKızlar diş buğdayından beri yeni toparlanabiliyorum yorgunlupu atamadım ve ev işim hala bitemedi :) ama bu sabah 83.4 çıktım. Yinede vermişim yaa :) ben dediğim gibi öğün anlayışım yok sıpam uyuyunca ağzıma ne varsa tıkıyorum malesef. Ama dün bir yazı okudum akşam 4 te yemek yiyip 5ten sonra hiçbirşey yememek kilo verdirirmiş. Bu yöntemi denicem. En azından en geç 5te yemeye çalışıcam yemeğimi dayanabilirsem böyle devam etmeye başlıcam. Hatta akşam yemeklerinde ekmek yememeye çalışıcam. Ve de artık beyaz ekmek dğeil tam buğdaya başlıcam.
Arkadaş öğün yazmıyosun hiç demiş de ondan bu açıklamayı yaptım. Ama yazabilirsem en azından neler yediğimi yazmaya çalışırım :)
Ben de aynen yapamıyorum. Eşim tek yemiyor.Ben o 5 de yemeyi yapamıyorum eşim tek yemek yemz ve 7 de geliyorben Karatay usulü besleniyorum ekmek ve ara öğün kesinlikle yok günde 2 ya da 2 buçuk öğün