- 22 Ekim 2011
- 649
- 656
-
- Konu Sahibi zehragurbuz
Aslında 12. Takıma girdim ama çok yoğun çalıştığım için yorumda bulunamiyorum fazla,o yüzden devam etmedim. Takipte kalamıyorum. Bu şekilde daha disiplinli olurum diye düşündümGunlugun hayirli olsun canim. Buralar biraz sessiz oluyor. Eger bi ksc kisiyle zayiflamak istersen zayiflama yarismasi 6. Takima gelebilirsin.birbirimizin menulerine yorum yapiyor birbirimizi motive ediyoruz
Canım masallah.çok iyi gidiyorsun. Bende 92 kiloyum. Yulaf tok mu tutuyor. Hiç yemedim daha önce. Su ile mi süt ile mi pişiriliyor. Maşallah Allah kolaylık versin.Aç karnıma tartıldım
89,750
25.09.2017 = 92,000
29.09.2017 =89,750
Verilen kilo =2,250 gr
Bugün ki menümü planladım;
Kahvaltı
2 dilim tambuğday ekmeği
11 zeytin
Yarım havuç rendesi-maydanoz
Form çayı
Ara =Elma
Öğle
2 kepçe çorba
1 dilim tambuğday ekmeği
Ara =Yeşilçay
Akşam
2 kepçe çorba
4 kaşık pişmiş yulaf
Gün içinde 2 lt su içeceğim.
Canım masallah.çok iyi gidiyorsun. Bende 92 kiloyum. Yulaf tok mu tutuyor. Hiç yemedim daha önce. Su ile mi süt ile mi pişiriliyor. Maşallah Allah kolaylık versin.
Canim basarilarin bol olsun insallah zayiflarsin kararinda asla donme canim benim az az gider bir gun butun fazlaliklar gitmis zayif inceceik olursun basarilarMerhaba arkadaşlar.
92 kg ile 25.09.2017 Pazartesi günü başladım.
Hedefim 60 kg. Yıl sonuna kadar en azından 20 kg vermeyi düşünüyorum.
Hergün yediklerimi ve içtiklerimi paylaşacağım.
Kan grubuma göre beslenmeye çalışıyorum.
Katılmak isteyen olursa beraber yolumuza devam ederiz
Çok teşekkür ederim canım benimCanim basarilarin bol olsun insallah zayiflarsin kararinda asla donme canim benim az az gider bir gun butun fazlaliklar gitmis zayif inceceik olursun basarilar